Yılbaşına kadar bu iş bitecek diyen arkadaşlar topiğime buyrun...

canim ben temmuzdan beri 60 kiloyum ama :/ yani 6 ay oldu ya. yani neyi eksiltecegimi anlamadim. neyi azalticam ki kilo vereyim. bide doktora sey icin gitmek istiyorum vücut analizi falan yapsinlar göreyim bi kas yag oranim falan ne diye. aslinda elimde yillar önce uyguladigim doktorun verdigi bir kac diyet listem var onlara baslayayim diyorum ama onda da ekmek yeniyor ya. ben sevmiyorum ekmek yemegi. eger ayarlayabilirsem kendimi ona basliycam hatta yarin baslasam mi acaba

Böyle bir sıkıntın varsa tabi senin için dr daha iyi olur...Ben pek diyet listesine uyamıyorum diyet bana uysun diyorum hep :1::1:Ekmek sevmiyorsa karatay diyetinide inceleyebilirsin onda ekmek hiç yok...Onun yerine senin yaptığın gibi çerez var...

Böyle bir sıkıntın varsa tabi senin için dr daha iyi olur...Ben pek diyet listesine uyamıyorum diyet bana uysun diyorum hep :1::1:Ekmek sevmiyorsa karatay diyetinide inceleyebilirsin onda ekmek hiç yok...Onun yerine senin yaptığın gibi çerez var...

bende diyet yapamiyorum acikcasi :) bu listem cok serbest de o yüzden aslinda yani sunu yiyceksin bunu yiyceksin yok. saedec belirli ölcüler var o yüzden demistim :) ben herseyi yemegi seviyorum ya hic biseyden mahrum kalmadim ben 18 kilomu da verirken,

bende diyet yapamiyorum acikcasi :) bu listem cok serbest de o yüzden aslinda yani sunu yiyceksin bunu yiyceksin yok. saedec belirli ölcüler var o yüzden demistim :) ben herseyi yemegi seviyorum ya hic biseyden mahrum kalmadim ben 18 kilomu da verirken,

Tebrik ederim canım hem istediğini yeyip hemde kilo vermek her insanın harcı değil Maşaallah :nazar::nazar:

Menü bildirimi:

Sabah 14.00:1 bardak çay 1 küp şekerli,yarım kk bayaz peynir.yarım kk kaşar peynir,4 banım reçel,1 haşlanmış tumurta,4 zeytin,1 domates,1 dilim beyaz ekmek...Bu sabah çok geç uyandım hiç sevmiyorum geç uyanmayı mal gibi oluyorum aferdersiniz...

Ara 17.00:3 gün kurusu...

Akşam:1,5 tabak nohut yemeği,2 kaşık pilav...Akşam abarttım farkındayım :50::50:

KİLO BİLDİRİM CETVELİ
KULLANICI ADI ŞUANDAKİ KİLO HEDEF KİLO VERİLEN KİLO
Nursehulya 64.3 60 1.2
Fatmaipek 66.2 58 4
Bayanbaloncuk 59.5 55 18.5
Moonlin14 63.2 58 0.4
Krizantem 64.9 60 0.1
Hayrisburcu 82 ? ?
Jelibonxxx 68 ? ?

arkadaşlar vordda çok güzel bir cetvel hazırlamıştım ama yapıştırınca aynısı olmadı çok üzgünüm vede eksikler soru işareti olarak gösterildi yazarsanız eklerim...

KİLO BİLDİRİM CETVELİ
KULLANICI ADI ŞUANDAKİ KİLO HEDEF KİLO VERİLEN KİLO
Nursehulya 64.3 60 1.2
Fatmaipek 66.2 58 4
Bayanbaloncuk 59.5 55 18.5
Moonlin14 63.2 58 0.4
Krizantem 64.9 60 0.1
Hayrisburcu 82 ? ?
Jelibonxxx 68 ? ?

arkadaşlar vordda çok güzel bir cetvel hazırlamıştım ama yapıştırınca aynısı olmadı çok üzgünüm vede eksikler soru işareti olarak gösterildi yazarsanız eklerim...

dediğin gibi yapınca olmuyor cnm maalesef.konu senin zaten ilk mesajında yapsana tablo oluşturma bölümünden bazı konularda varya ilk sayfalarda 2014 ocak anneleri gibi daha kolay olurda düzenlemen.

dr.a gittim kızlar bir haftada 1900 gr. vermişim aferin dedi bana akşam listemede makarna ilave etti yağsız ama soslu yada peynirli olabilirmiş.

not: makarna ve pilav yanında yoğurt yasak haberiniz olsun yaga çeviriyormuş aman dikkat kızlar .

ben akapunktura gidiyorum ve diyetimde var 3 haftada toplam 4700 vermişim.keşke hep böyle gitse ozaman yılbaşına kesin 60 olurum

darısı başımıza inşallah akapunktur faydalı oluyo galiba bende düşünüyorum

18 kilo anlatırmısnız nasıl oldu ...bu kadar kilonun gidişi çok merak ettim...

kasım 21 de başladı diete hiç kiloma bakmadan ama 70 filandım

cuma günü kaçtı diet toparlıyamıyorum

pztsi dişçektirdim salı bi çıktım tartıya 69u gördüm çok üzldüm yarın

yeniden halbuki iyi gidiyordu

yürüyüşler kaldı yanlızca soğukta çıkamıyorum...

Arkadaşım üzülme sen kilo verme kararı alarak yarısını halletmişsin bir an önce toparlayıp kendine gelirsen hiçbir şeycikler olmaz...

dediğin gibi yapınca olmuyor cnm maalesef.konu senin zaten ilk mesajında yapsana tablo oluşturma bölümünden bazı konularda varya ilk sayfalarda 2014 ocak anneleri gibi daha kolay olurda düzenlemen.

Tamam canım bir ara bakayım şu ara misafir ağırlicam çocuk derken vaktim olmuyor pek..

selam kızlar

sabah
1 yumurta
5 zeytin 1 dilim tan buğday ekmeği
1 banım pekmez
2 çatal peynir
yarım poğaça

ara

patates salatası 3 kaşık falandı

öğle

1 kepçe kuru fasulye
5 kaşık pilav
yoğurt

kızlar yorum yapsanız çok mu yemişim bana çok geldi sanki

selam kızlar

sabah
1 yumurta
1 banım pekmez
2 çatal peynir
yarım poğaça

ara

öğle

1 kepçe kuru fasulye
5 kaşık pilav
yoğurt

aslında vermen gereken kilo az.dr. bana patates ve bezelye yemeyeceksin dedi.birde pilav ve makarnanın yanında yoğurt yemek direk yağa dönüştürüyormuş.

bugün okulda suyum kalmamıştı hiç içemedim.eve gelirken bir baktım dudaklarım kurumuş :36::36::36:

sabah kahvaltıda yarım kase çorba içtim(okulda o vardı) sonrada 1 fincan yeşil çay

öğlen nesfit bir kase

saat 3 de yeşil çay ve diyet bisküvi
saat 5 de muz

akşam yemeğinde fırında tavuk ve salata

selam kızlar

sabah
1 yumurta
1 banım pekmez
2 çatal peynir
yarım poğaça

ara

öğle

1 kepçe kuru fasulye
5 kaşık pilav
yoğurt

Canım benim dikkatimi çeken 5 kaşık pilav oldu öğle menünde pilavı 2-3 kaşık yeyip kurufasülye miktarını arttırırsan daha iyi olur...Pilav boş enerji kaynağı kurufasülyeden hem protein alırsın hemde daha sağlıklıdır...

bugün okulda suyum kalmamıştı hiç içemedim.eve gelirken bir baktım dudaklarım kurumuş :36::36::36:

sabah kahvaltıda yarım kase çorba içtim(okulda o vardı) sonrada 1 fincan yeşil çay

öğlen nesfit bir kase

saat 3 de yeşil çay ve diyet bisküvi
saat 5 de muz

akşam yemeğinde fırında tavuk ve salata

Akşam bizdede tavuk var :56::56:

Kızlar ben geldimmmm:16: bugünkü menümü yaziiiim hemen
Sabah:
Kepekli tost ve şekersiz çay

Öğle:
Tarhana çorbası
Süt dilimi
1tane de hamur kızartması