- 26 Nisan 2012
- 302
- 121
- 73
arkadaşlar vazgeçtim sanmayın sizinleyim, çocuğum hasta olduğu için yazamadım,yakında aranızdayım inşallah...
Ay hiç sorma yaa! O da 64 yaşında belli bi yaştan sonra erkekte "ben daha bitmedim" havası olur ya babamda da o hesap. Neyse bana da iyi gelir gaza gelirim azcık daha. ayakkabısı yarın olcakmış yarın sabah da yürüyüş yok bize. ben bulurum çaresini.
Menülere bakılırsa adet dönemi olmasına rağmen bayağı istikrarlısın. ben tatlıları döşerdim o menüyetebrik ederim.
Ahhh ethoscum tartılma boşver bu aralar. bitsin öyle bak. boşuna bozma moralini hiç. bitsin öyle tartıl. bi de sabah tuvalete çıktıktan sonra aç karna tartılıyosun dimi? ben öyle yapıyorum. hem de iç çamaşırlarıyla
Çizelgene göre ne kadar az kalmış hedefıne tebrıkler. Bende istiyorum yaaaa.Evet günü tamamlamaya yaklaştık. Menümü şöyle bi toparlayayım
Günün menüsü:
kahvaltı:
çay, 1 kk peynir, 2 ince dilim ekmek, biraz salça
ara:
1 mandaline 1/2 küçük armut
öğle:
1 kepçe çorba, 1 dolma, yarım ince dilim ekmek, 4 yk yoğurt, 3 yk et yemeği
Ara:
1 orta boy meyve, 1 grissini
Akşam
1 kepçe çorba, 4 yk kabak yemeği, 5 yk patates püresi (offf karbonhidrat fazla olmuş ), 2 yk yoğurt ve biraz haşlanmış brokoli
Ara:
Meyve yicem, yemedim henüz
niyet ettim yarın az yemek yemeğe desek uyarız herhalde ya :)
Bebeğin küçük daha ya. Yendiklerini bıraz azaltsan ve şeker hamur işi azaltır bol su içsen çok daha çabuk verirsin çünkü emziriyorsun zaten çok kalorı yakan bı durum zaten bıze katıl yedıklerını yaz zaten dıkkat etmeye başlarsın
Kızlar ben bu sabah itibariyle 1. Haftamı bitirdım ve sonuç 64.7:)))))) çok mutlu oldum gecen hafta 66.8 idim hadı hayırlısı
hamilelikte aldığım 30 kilonun 20 si gitti bebeğim şuan 6 aylık bir ara muzaffet kuşhanın diyetine başladım iki gün sonra sütüm azalınca bırakmak zorunda kaldım şimdi kararlıyım artık eski halime dönmek istiyorum birbirimizi gaza getirirsek iyi olur şuan 66 kiloyum hedefim 55
selamlaar benimde bugün tam 6.günüm reglm bitsin tartılacagım :) bu arada menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
öğle:
nesfit
ara
2 adet form çikolatalı(dün kendimi tuttuğum için kendime ödül verdim bunuda yemeseydim ne olurdum bilmiyorum:) )
aksam:
8 y.k sebze yemegi
salata
1 dil.ekmek
arada meyve yada form bisküvi yiyecegim kızlar sizce form bisküvinin kötü bir etkisi olabilirmi zaten ben en fazla 2 tane yiyorum :)
form bisküvilerin 2 tanesi 1 dilim ekmek niyetine geçiyor bildiğim kadarıyla o da hani şu saman gibi tadı olanlar, limonlusu falan değil. kötü bi etkisi olmaz.
kalorisi çokmuş yemiyim bari bundan sonra :)
Vayyy çok tebrik ederim ethoscum. 1 baklava olur öyle nazarlık, sonuçta eskiye oranla daha az yiyoruz bu bile kar bence. Battı balık yan gitmiyor artık :) Sahi ne içiyosun öyle canın tatlı çekmiyo? tarçınlı bişey mi??
Ama ne guzel 8 kılo gıtmış bende bı görsem o gunlerı 60 I'n altına inemedım psikolojik sınırım benım 60 onu bi geçsem hersey çözülecek hatta 55 olsam wowwww harıka olur esas hayalım 55 benım de ama 57 olayım da bır. Gercı önce 62 sonra 60 sonra57 yavaş yavasBu arada hedefim 46 değil 43 aslında. 1.50'yim çünküama çizelgeye 43 ü yazamadığım için orda 46 görünüyo.
Ve bugün....
Kahvaltı:
1 yumurta, yarım kk peynir, 2 ince dilim ekmek, çay,
Ara:
1 orta boy meyve
2. Ara: (Ya öğle yemeği gecikti ben de çok acıktım)
2 tatlı kaşığı armut tatlısı, 1 tatlı kaşığı püre 1 tatlı kaşığı yoğurt
Öğle:
1 kepçe çorba, 4 yk püre, 4 yk sebze yemeği, 4 yk yoğurt
Ara:
1 orta boy meyve
Akşam:
1 kepçe çorba, 1 ince dilim ekmek, 4 yk sebze yemeği, 3 yk yoğurt, 1 kibrit kutusu kadar börek
Ara:
Meyve yicem.
Spor yine yok, annemle gezindim dışarda 1 saat kadar. Yarın sabah çıkıyorum babamla. ayakkabıları geldi tamirden
Ama ne guzel 8 kılo gıtmış bende bı görsem o gunlerı 60 I'n altına inemedım psikolojik sınırım benım 60 onu bi geçsem hersey çözülecek hatta 55 olsam wowwww harıka olur esas hayalım 55 benım de ama 57 olayım da bır. Gercı önce 62 sonra 60 sonra57 yavaş yavas
selam kızlar :) forumun biraz daha hareketlenmesi sevindirdi beni umarım dahada iyi olacak
bende sabah
1 yumurta
1 dil.ekmek
3 zeytin
kk peynir yedim
öğle
8 y.k sebze yemegi
1 kase çorba
aradada meyve yemeyi düşünüyorum bugün öğlen ekmek yemedim bu yüzden belki bir tanede form limonlu yerim reglm bitene kadar light ürünlerle idare etmeye çalışıyorum yoksa saldırırım çikolatalara :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?