Yılbaşına kadar istikrarlı bir şekilde kilo verme günlüğüm :)

Evet günü tamamlamaya yaklaştık. Menümü şöyle bi toparlayayım

Günün menüsü:

kahvaltı:
çay, 1 kk peynir, 2 ince dilim ekmek, biraz salça

ara:
1 mandaline 1/2 küçük armut

öğle:
1 kepçe çorba, 1 dolma, yarım ince dilim ekmek, 4 yk yoğurt, 3 yk et yemeği

Ara:
1 orta boy meyve, 1 grissini

Akşam
1 kepçe çorba, 4 yk kabak yemeği, 5 yk patates püresi (offf karbonhidrat fazla olmuş ), 2 yk yoğurt ve biraz haşlanmış brokoli

Ara:
Meyve yicem, yemedim henüz

Aynen canım tuvaletten sonra. Ya bende regl dönemı çok tatlı manyağı olurdum nedense pek istemiyor içtiğim şeyden herhalde ama akşam 1 dılım baklava yedım ((göz hakkı dıyelım bız ona masum bişi işte

Çizelgene göre ne kadar az kalmış hedefıne tebrıkler. Bende istiyorum yaaaa.

hamilelikte aldığım 30 kilonun 20 si gitti bebeğim şuan 6 aylık bir ara muzaffet kuşhanın diyetine başladım iki gün sonra sütüm azalınca bırakmak zorunda kaldım şimdi kararlıyım artık eski halime dönmek istiyorum birbirimizi gaza getirirsek iyi olur şuan 66 kiloyum hedefim 55

niyet ettim yarın az yemek yemeğe desek uyarız herhalde ya :)

Bebeğin küçük daha ya. Yendiklerini bıraz azaltsan ve şeker hamur işi azaltır bol su içsen çok daha çabuk verirsin çünkü emziriyorsun zaten çok kalorı yakan bı durum zaten bıze katıl yedıklerını yaz zaten dıkkat etmeye başlarsın
Kızlar ben bu sabah itibariyle 1. Haftamı bitirdım ve sonuç 64.7:)))))) çok mutlu oldum gecen hafta 66.8 idim hadı hayırlısı

selamlaar benimde bugün tam 6.günüm reglm bitsin tartılacagım :) bu arada menüm

sabah

2 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin

öğle:
nesfit

ara
2 adet form çikolatalı(dün kendimi tuttuğum için kendime ödül verdim bunuda yemeseydim ne olurdum bilmiyorum:) )

aksam:
8 y.k sebze yemegi
salata
1 dil.ekmek

arada meyve yada form bisküvi yiyecegim kızlar sizce form bisküvinin kötü bir etkisi olabilirmi zaten ben en fazla 2 tane yiyorum :)

Vayyy çok tebrik ederim ethoscum. 1 baklava olur öyle nazarlık, sonuçta eskiye oranla daha az yiyoruz bu bile kar bence. Battı balık yan gitmiyor artık :) Sahi ne içiyosun öyle canın tatlı çekmiyo? tarçınlı bişey mi??

Ethosa katılıyorum bebek çok ufak. Çok sıkı bi diyet yerine beslenmene eskiye göre dikkat etsen bile yeterli olur. Bebek de yeterince yoruyodur seni zaten. Ben de aşırı sıkı az kalorili bişey yapmıyorum mesela. Bu ara hoşgeldin aramıza :)

form bisküvilerin 2 tanesi 1 dilim ekmek niyetine geçiyor bildiğim kadarıyla o da hani şu saman gibi tadı olanlar, limonlusu falan değil. kötü bi etkisi olmaz.

form bisküvilerin 2 tanesi 1 dilim ekmek niyetine geçiyor bildiğim kadarıyla o da hani şu saman gibi tadı olanlar, limonlusu falan değil. kötü bi etkisi olmaz.

kalorisi çokmuş yemiyim bari bundan sonra :)

Bu arada hedefim 46 değil 43 aslında. 1.50'yim çünkü ama çizelgeye 43 ü yazamadığım için orda 46 görünüyo.
Ve bugün....
Kahvaltı:
1 yumurta, yarım kk peynir, 2 ince dilim ekmek, çay,

Ara:
1 orta boy meyve

2. Ara: (Ya öğle yemeği gecikti ben de çok acıktım )
2 tatlı kaşığı armut tatlısı, 1 tatlı kaşığı püre 1 tatlı kaşığı yoğurt

Öğle:
1 kepçe çorba, 4 yk püre, 4 yk sebze yemeği, 4 yk yoğurt

Ara:
1 orta boy meyve

Akşam:
1 kepçe çorba, 1 ince dilim ekmek, 4 yk sebze yemeği, 3 yk yoğurt, 1 kibrit kutusu kadar börek

Ara:
Meyve yicem.

Spor yine yok, annemle gezindim dışarda 1 saat kadar. Yarın sabah çıkıyorum babamla. ayakkabıları geldi tamirden

kalorisi çokmuş yemiyim bari bundan sonra :)

günlük ekmek hakkından kısarsın, seviyosan ye bence. tabi sen bilirsin canım :)

Sağol canım şu 9 lu çay var ya ondan içiyorum çoK canım çektmedi belki de kısıyorum kendimi ama önceden çooook isterdı rüyamda görüldüm yemesem şimdi öyle değil. Ama bugün çeyrek çikolata yanı metro varya onun yarısını yedım

Ama ne guzel 8 kılo gıtmış bende bı görsem o gunlerı 60 I'n altına inemedım psikolojik sınırım benım 60 onu bi geçsem hersey çözülecek hatta 55 olsam wowwww harıka olur esas hayalım 55 benım de ama 57 olayım da bır. Gercı önce 62 sonra 60 sonra57 yavaş yavas

Ya aslında ben 8 kiloyu bayağı uzun vadede verdim çıktığım en yüksek kiloydu 58 uzun süre bile geçse çizelgeye yazınca iyi oluyo, ne verdiysem karımdı sonuçta. aynen yavaş olması en güzeli ben de 2li 2 li hedefler koyuyorum hatta en son 1 kilo 1 kilo hedeflerim var malum kilo azaldıkça vermek zorlaşıyo vücut kendini korumaya alıyo falan. (yani öyleymiş. ben bayağı izliyorum doktorum programı ya da herhangi bir beslenme uzmanının çıktığı programları veya makaleleri takip ediyorum.) Ben de o yüzden minik hedefler koydum hem gözümde büyümüyo kilo verme olayı hem de kendime güvenim artıyo. En güzeli yavaş giden kilolar oluyo. örneğin sibel can diyetleri etrafta dolaşıyo ama sibel can her diyet dönüşü daha kilolu çıkıyo karşımıza, ben bunu istemiyorum ayda 7-8 kilo veremem çünkü 7-8 kiloyu 1 ayda almadım. bir de ben yemeği seviyorum ethos, cidden! kısıtlarsam çabuk pes ederim. :) Umarım hepimiz şu kiloları sağlıkla,azimle veririz. böyle gidersen sen de 55'i görürsün. :)

Hmm 9'lu çay demek... ben de yeşilçay içiyorum ya da elma çayı kaynatıyorum. o da bayağı tutuyo beni. cuma ödül günüm bir öğün haftada bir ödül günü koydum. onun planını yapıyorum.

Bu arada günü 2-3 meyveyle tamamladım ara öğün çok kaçtı. karnım şişti resmen. nolursa olsun buraya yediklerimizi yazmak güzel, hem sorumlu hissediyorum hem de yediklerimi bi nebze de olsa kontrol ediyorum. sağol fghthng! :)

Merhabalar!
Bu sabah sporumu yaptım 1 saat 15 dk kadar yürüdük. hatta arada 150 m kadar koştuk bile. babam daha da artırırız diyo, bakalım...

Sabah:
1 kk peynir, 1.5 ince dilim ekmek, çay, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde börek (spordan sonra yediğim için iştahım çok açık oluyo sabahları, bunu çözmem lazım, hızlı yiyorum ayrıca kahvaltıyı)

Ara:
1 armut

Şimdilik bu kadar :)

selam kızlar :) forumun biraz daha hareketlenmesi sevindirdi beni umarım dahada iyi olacak

bende sabah
1 yumurta
1 dil.ekmek
3 zeytin
kk peynir yedim

öğle
8 y.k sebze yemegi
1 kase çorba

aradada meyve yemeyi düşünüyorum bugün öğlen ekmek yemedim bu yüzden belki bir tanede form limonlu yerim reglm bitene kadar light ürünlerle idare etmeye çalışıyorum yoksa saldırırım çikolatalara :))

öğünlerin güzel, aşırı değil, aç da bırakmaz :) off o döneme ben daha gelmedim o dönem gelince tartılmıcam zaten moralim bozulmasın diye, vücut su topluyo falan... bitince tartılıcam. sen de iyi yırtıyosun şu hormonların oyunundan valla tebrikler. darısı benim başıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…