Bugün aksam abarttım doydum resmen. Ve üstüne helva yedım ya(((( offffff regl olsam da kurtulsam offfff yarın fazla çıkılmam tartıda galıba offff
Merhabalar!
Bu sabah sporumu yaptım 1 saat 15 dk kadar yürüdük. hatta arada 150 m kadar koştuk bile. babam daha da artırırız diyo, bakalım...
Sabah:
1 kk peynir, 1.5 ince dilim ekmek, çay, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde börek (spordan sonra yediğim için iştahım çok açık oluyo sabahları, bunu çözmem lazım, hızlı yiyorum ayrıca kahvaltıyı)
Ara:
1 armut
Şimdilik bu kadar :)
1-2 kilo daha versem yürüyüşe sıkılaştırma egzersizi katmak istiyorum yaa ilk başta ne güzel ödem gitti göbeğim indi falan ama şimdi inmiyo. iç bacaklarım eridi onu farkedebiliyorum ama benim göbek ve popo sorun. pilates düşünüyorum, bakalım..
benimde iç bacak ve kollarım sorun birdahaki ay spora başlayacagım bende
bende katilmak istiyorum evlendikten sonra aldigim kilolari vermek istiyorum. 8kilo aldim. 58den 50ye geri donmeliyim. Ama daha once kendm diyete baslayip devamini getiremedim biraz destege yonlendirilmeye ihtiyacim var. biraz yardim lutfen
selamlaar
diyete başladıgım günden beri ilk kez bugün bu kadar zorlandım önüme koysalar 1 çuval çikolata tatlı hepsini yiyecegim o kadar yani( ama kendimi tutuyorum hatta çikolataya dair hiçbirşey yemedim ki tadını alıp dahada istemesin canım ahh ahh (
sabah:1 dil.ekmek
1 yumurta ile omlet (yagsız)
3 zeytin
ögle:8 yk sebze yemegi
1 dil.ekmek
ara: 1 mandalina
aksam:1 kase nesfit
2 tanede form bisküvi nasıl sizcee ?
Selam kızlar bu aralar kafam çok yoğun çocuğun kresını değiştiriyorum gercı ona da karar veremedım ama neyse. Kafam yoğun olunca hep aburcubur istiyor canım kendımı avutuyorum onlarla. Ama bugün kaçamak yapmadım kahvaltı bıraz fazla oldu yanı ekmek 3 gıbı oldu az tereyağ ve bal yumurta az reçel gıbı. Akşamda çorba ve tavuk sote 1 ekmek heeeee meyvelı soda içtim ama muhtemelen kalorısı fazladır neyse şu günlerı bı atlatsam daha regl de olmadım onun sıkıntısı da apayrı soz ne guzel sporda var ıyı beslenmede offff offff ederdime bı çare......
Hu huuuu nerdesınız kımse yok uğrayan da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?