Yılbaşına kadar istikrarlı bir şekilde kilo verme günlüğüm :)

öğünlerin güzel, aşırı değil, aç da bırakmaz :) off o döneme ben daha gelmedim o dönem gelince tartılmıcam zaten moralim bozulmasın diye, vücut su topluyo falan... bitince tartılıcam. sen de iyi yırtıyosun şu hormonların oyunundan valla tebrikler. darısı benim başıma :)

bende çok korkmuştum dayanamam diye ama dayandım iyi gidiyorum :))

bu arada kızlar ben normalde ara öğünümü 3 saatte 1 yapıyorum ama birazdan dışarı çıkacagım ve çıkmadan ara öğünümü yapıcam bir buçuk saat önce yedim temegimi aksama kadar evde olmayacagım dısardada yiyemem bu yüzden bugün biraz erken olacak :))

Bugün aksam abarttım doydum resmen. Ve üstüne helva yedım ya(((( offffff regl olsam da kurtulsam offfff yarın fazla çıkılmam tartıda galıba offff

Bugün aksam abarttım doydum resmen. Ve üstüne helva yedım ya(((( offffff regl olsam da kurtulsam offfff yarın fazla çıkılmam tartıda galıba offff

Tamam sakin, yarın sıkı bi yürüyüş yaparsın olur biter canım yaa battı balık yan gitmeyecek çünkü dimi slogan bu

öğle:
5 yk sebze yemeği, 1 kepçe çorba, 1 ince dilim ekmek, 3-4 kaşık yoğurt, yeşillik

ara:
2 orta boy meyve, 1 grissini

akşam:
1 kepçe çorba, 4 yk sebze, 1 yk yoğurt, 1 dilim ekmek

ara:
yarım bardak tarçınlı süt

1-2 kilo daha versem yürüyüşe sıkılaştırma egzersizi katmak istiyorum yaa ilk başta ne güzel ödem gitti göbeğim indi falan ama şimdi inmiyo. iç bacaklarım eridi onu farkedebiliyorum ama benim göbek ve popo sorun. pilates düşünüyorum, bakalım...

1-2 kilo daha versem yürüyüşe sıkılaştırma egzersizi katmak istiyorum yaa ilk başta ne güzel ödem gitti göbeğim indi falan ama şimdi inmiyo. iç bacaklarım eridi onu farkedebiliyorum ama benim göbek ve popo sorun. pilates düşünüyorum, bakalım..

benimde iç bacak ve kollarım sorun birdahaki ay spora başlayacagım bende

bende katilmak istiyorum evlendikten sonra aldigim kilolari vermek istiyorum. 8kilo aldim. 58den 50ye geri donmeliyim. Ama daha once kendm diyete baslayip devamini getiremedim biraz destege yonlendirilmeye ihtiyacim var. biraz yardim lutfen

bende katilmak istiyorum evlendikten sonra aldigim kilolari vermek istiyorum. 8kilo aldim. 58den 50ye geri donmeliyim. Ama daha once kendm diyete baslayip devamini getiremedim biraz destege yonlendirilmeye ihtiyacim var. biraz yardim lutfen

düzenli olarak girebileceksen bizede hoşgeldin demek düşer :)

hadi bakalım bi dahaki aya da kısmetse spor için motive ederiz birbirimizi

ben daha önce doktor kontrolünde bi diyet listesi almıştım. şimdilerde olabildiğince onu uygulamaya çalışıyorum. çok sıkı yapmıyorum çünkü daha önce sıkılarak bırakmıştım ama onu baz alıyorum.
her bedenin besin ihtiyacı farklı. daha önce uyguladığın diyet doktor tavsiyesiyse onu uygula bence kafana göre yapma. 8 kilo çok fazla değil ufak değişiklikler uzun vadede vermeni sağlayabilir. kendini aç bırakırsan hem vücudunu yıpratırsın hem de kolay verdiklerini alırsın.
hoşgeldin :)

eveeet bugün spor yapmadım. yani henüz. hava müthiş rüzgarlıydı kapalıydı benim canım hiçbirşey istemedi ve ben ne yaptım? ödül günümü bugün olarak ilan ettim. sözde cuma yappacaktım belli bi gün olsun diye ama neyse.

sabah:
1/3 simit, 1/2 dilim ekmek, 1 kk peynir, çay, 2 zeytin

ara:
1 orta boy meyve

öğle:
1 kepçe çorba, 4 yk sebze, 2 yk yoğurt, 2 ince dilim ekmek

ara:
ufak bi kase tatlı, 5-6 yk kısır

akşama ekmek, çorba veya karbo adına ne varsa yemicem. 1 hafta aynı şekilde diyete devam. leslie ile yürürüm bu akşam.

selamlaar

diyete başladıgım günden beri ilk kez bugün bu kadar zorlandım önüme koysalar 1 çuval çikolata tatlı hepsini yiyecegim o kadar yani ( ama kendimi tutuyorum hatta çikolataya dair hiçbirşey yemedim ki tadını alıp dahada istemesin canım ahh ahh (

sabah:1 dil.ekmek
1 yumurta ile omlet (yagsız)
3 zeytin

ögle:8 yk sebze yemegi
1 dil.ekmek

ara: 1 mandalina

aksam:1 kase nesfit
2 tanede form bisküvi nasıl sizcee ?

öğlen 1 dilim ekmek daha yiyebilirsin. 1 kase nesfiti sütle yiyorsun dimi? öyleyse bence güzel canım.

öğlen 1 dilim ekmek daha yiyebilirsin. 1 kase nesfiti sütle yiyorsun dimi? öyleyse bence güzel canım.
evet canım lıght süt ile birlikte yiyorum :)

Selam kızlar bu aralar kafam çok yoğun çocuğun kresını değiştiriyorum gercı ona da karar veremedım ama neyse. Kafam yoğun olunca hep aburcubur istiyor canım kendımı avutuyorum onlarla. Ama bugün kaçamak yapmadım kahvaltı bıraz fazla oldu yanı ekmek 3 gıbı oldu az tereyağ ve bal yumurta az reçel gıbı. Akşamda çorba ve tavuk sote 1 ekmek heeeee meyvelı soda içtim ama muhtemelen kalorısı fazladır neyse şu günlerı bı atlatsam daha regl de olmadım onun sıkıntısı da apayrı soz ne guzel sporda var ıyı beslenmede offff offff ederdime bı çare......

herşey rayına otursun güzelce o zaman daha da güzel yaparsın yeter ki bırakma, tamamen salma kendini. sade sodayı iç haftada 3 kez falan tavsiye ediyorlar zaten. kafan aşırı yoğun olunca şöyle bi çık dolaş daha iyi canım. hem hava alırsın.

akşam söz verdiğim gibi karbonhidrat almadım. akşam yemeğinde 4 kaşık sebze yemeği, 2 köfte büyüklüğünde ızgara et, 4 kaşık yoğurt yedim. ama dün spor yapmadım
bugün de sabah 1 saat yürüdüm arada koştum. 5 dk aletlerle çalıştım. (belki 5 dk bile olmamıştır hemen sıkılıyorum onlarla.

kahvaltı:
2 ince dilim ekmek, 1 yumurta, 1 bardak çay, 2 zeytin

ara:
yarın bardak süt

öğle:
5 yk sebzeli makarna (çok az zeytinyağıyla yaptım. porsiyon başına 1 tatlı kaşığıdır anca.), 2 köfte büyüklüğünde et, 4 yk yoğurt, 3 yk sebze yemeği

şimdilik bu kadar. bu arada dün yapılan tatlı 6 minik kaseydi (2 tanesi 1 kase eder) evde 3 kişiyiz ve herkes beslenmesine dikkat ediyo bu arada. yani 2. kasemi yedireceğim kimsem yok bugün sanırım onu yicem ve akşam 1 dilim ekmek hakkımı düşücem kendimden. bi de arada yediğim galetayı da yemem. öyle böyle dengeliyorum bakalım..:)

Ben de sizinle zayıflamak istiyorum yılbaşına kadar. Aslında kurban bayramı öncesi 2 ay diyet yaptım ve yaklaşık 6 kilo verdim. 60 kilo ile başladığım diyete 54.4 ü görerek son verdim. Aslında son vermemiştim ama kurbandan sonra iştahım açıldı ve yememi durduramadım. 2 haftadır yiyorum hem de kurt gibi. Hasta olacağım içn de çok yiyorum tatlı tuzlu ne bulsam süpürüyorum son tartıldığımda 2 gün önce 56 kilo olmuştum ama şimdi tartılmaktan da korkuyorum. Neyse ben de balayacağım inşallah yılbaşına kadar 50 kilo olmak istiyorum ben de. Artık bıktım bu kilolardan yeter. Hayır veriyorum sonra geri alıyorum kendime sinir oluyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…