Yılbaşına kadar istikrarlı bir şekilde kilo verme günlüğüm :)

2 ayda 6 kilo çok güzel bi rakam bence. bayram zamanı herkesin bozmuş düzenini anlaşılan :) ama bak süper, forumumuzu buldun sen de bu işin içindesin artık kaçış yok 2013'ü güzel karşılayacağız inşallah. bi ara tartılırsın, kaç olduğunun önemi yok, nasılsa bundan böyle o kiloyu görmeyeceksin. burda birbirimizi motive edicez. hoşgeldin :)

bu forumda ilk şunları yazmışım canım. kısacesı 58'i çook uzun bi vadede verdim

(kızlar hepinize merhaba! 23 yaşındayım. 1.50 boyum var Lisede de çok zayıf değildim ancak son sınıfta 10 kilo kadar aldım ve 58 oldum en fazla. 5 kiloyu aradaki 5 yılda bi şekilde verdim. zaman zaman diyet zaman zaman yürüyüş bazen aldığım da oldu ama 58 i tekrar görmedim. Boyuma çok fazlaydı o kilo çünkü. Şimdi düşününce bedenime yazık etmişim diyorum, çünkü menisküs ameliyatı olmak durumunda kaldım, kemik yapım ağırlığımı kaldırmıyordu. Eylülün 20 sinde tekrar dikkat etmeye başladım. Çok sıkı bir diyet yapmıyodum ve 3 kilo vermiştim. Ancak bayramda aldım. Şuan 50.5-51 arasıyım. tam bilmiyorum pazar sabahları tartılıyorum. Tartım dijital değil bu arada o yüzden pazar günü size tam gramı gramına söyleyemeyeceğim :) Hedefim 43 kilo olmak. Yani bilmiyorum uzun zamandır o kiloda olmadığım için az mı gelir ama hep kafamda 43 var. Kylie Minoque 1.50 boyunda 43 kiloymuş diye okumuştum bi yerde Ama "işte bu!" diyebildiğim kiloda da durabilirim. Bu arada yeme-içme düzenimi oturtmak ve kendime güzel alışkanlıklar kazandırmak istiyorum. Daha sağlıklı olmak istiyorum :) Kilo geçmişim bu.
Kişisel bilgilere gelirsek, geçen haziranda mezun oldum hala işsizim evde oturuyorum ve bu canımı sıkıyo. Bu süreyi en azından bedenime iyi bakarak geçirirsem hem fıstık gibi işe başlarım hem de kendime güvenim artar.
Yılbaşı gibi bir gün belirlenmiş gaza gelme amaçlı, çok da güzel olmuş. beni de alsanıza aranıza, he? )

Hoş bulduk canım,evet inşallah bir daha bu kiloları hiç görmem ki ben 62 yi gördüm zamanında.Şimdilerde gerçekten çok yiyorum canım kayışları kopardım. Bir de 2 aydır özlemişim herşeyi yemek istediklerimi yiyorum ama sanırım 2 hafta diyet yaparsam yine 54 lü rakamları görebilirim inşallah. Sonra da 50. Şu 50 kiloyu bir göremedim ya ne diyim ya. 50 yi görürsem gözüm açık gitmeyeceğim.

o zaman çizelgeni 62den başlat. sonuçta o kiloyu görmüştün bir zamanlar ancak şuan daha zayıfsın. başarmışsın! daha fazlasını da yapabilirsin.6 kilo nedir ki! ben de kaçamak yapıyorum ama düzenli yürüyüş yapmaya çalışıyorum (nerdeyse her gün) annemle dışarıda geziniyorum yürüyüş yapamayınca da. kaçamaklarımı da dengelemeye çalışıyorum. çok sıkı yapmıyorum diyetimi. ne yediysem buraya yazıyorum, yazdıklarımı daha sonra okuyup kilo veremediğim dönemlerimde nedenini bulayım diye böyle işte.

ikindi:
1 küçük kase tatlı (evet! )

akşam:
2 yk makarna, 4 yk sebze, 4 yk yoğurt

ara:
meyve yicem 1-2 tane

selam kızlaar bugün benim için bol hattaaa çook bol kaçamaklı bir gün oldu dedimki ohh atlattım reglimi bitti dediğim gün arkadaslar tutturdu bugün bizim günümüz eglenip enerji bosaltıcaz diye durdurmak ne mümkün önce aglamalık bir film yanındada tabi bisküviler,kurabiyeler,tatlılar ardından hep beraber yapılan makarna bol salçalıı o kadar kaptırmısımki kendimi o eğlenceye durduramadım duvardaki 9.günümede çentik atmayıp 1 gün daha ekledim diyetime buda bana ceza olsun( neyse konuma geliyim bu kadar yemeden sonra diyete başladıgım günden beri hiç tartılmadıgımı ve bunun yanlıs oldugunu anladım 2 litre su ve en az 1 kiloda yemegin üstüne tartıldım sonuç gözlerime inanamadım basladıgımda 60 ı bile geçiyordum şimdi o kadar yememe ragmen 58 kilo çıktımm tartıda ve şimdi karar verdim birdaha kaçamak yapıp kendimi riske atmıycam kesinlikleee :)

seni çook tebrik ederim canım. o kadar dikkat edince vücut kaçamaklarına bile göz yummuş :))

Bu sabah 1 saatlik yürüyüşümü yaptım ve menüm:

kahvaltı:
1 bardak çay, 2 ince dilim ekmek, 1 kk peynir, domates-biber

ara:
1 orta boy meyve.

Bugün köye gidicem ve netim olmayacak. yarın gelicez sanırım.

Bu arada burdan büyük önder Atatürk'ü de saygıyla anıyoruz.

selam kızlar dünki kaçamaktan sonra bugün az yemem gerektiğini düşünüyorum o yüzden sabah kah. 2 dilim yerine 1 dilim ve peyniride çıkardım neyse menümü yazıyım

sabah
1 dil.ekmek
1 yumurta
3 zeytin

ögle
6 y.k sebze yemegi
1 dil.ekmek
4 y.k yogurt

bu başlığı yeni farkettim. ben de yılbaşına kadar ideal kiloma gelmek istiyorum. boyum 157, şuanki kilomdan emin olmamakla birlikte 55 civarı olduğunu düşünüyorum. 5 ay kadar önce 65 kiloyla başladım ve bu kiloya kadar indim ama şu sıra eski hırsım kalmadı. 48-50 kilo hedefim. inş. yılbaşına kadar veririm 7 kiloyu

nerelerdesiniz ? bugünkü menum

sabah
1 dil ekmek
1 zeytin
1 yumurta

ögle
1 kase nesfit

ara:nesgafe (2 si 1 arada) 1 elma

aksamda sebze yemegi yiyecegim bu arada yarın tartı günümüz unutmayınn :)

ben de değiştiremeyip baştan yaptım çizelgeyi.
köyde çok kaçamak oldu canım sıkkın. bugün tartı günümdü orda tartı da yok... yarın sabah tartılıcam artık. menüleri bugün pas geçiyorum. sahi spor da yapamadım bugün.

selamlar kilo bildirimi yapan kimse yok ben yapayım bari 57.7 olmusum bugün itibariyle menum

sabah
2 dil.ekmek
2 zeytin
1 yumurta

ögle
1 kase k fileks

kızlar neden kimse girip birşeyler yazmıyor ya hepmi böyle oluyor ilk başta herkes hadi bende vericem kilo diyor bir hevesle 3 5 gün sonra ortalarda kimse yok neden böyle ??

ben yine 50 kiloyum canım sıkıldı ama adetim yaklaşıyo hem de köyde bayağı yedim onunla alakalı muhakkak
ama 1 saat yürüyüşümü yaptım

sabah:
1 kk peynir, 2 ince dilim ekmeki 1 bardak çay,3 ceviz

ara:
2 orta boy meyve

öğle
1 kepçe çorba, 1 köfte büyüklüğünde et
2 sb patlamış mısır (yağsız tuzsuz), 1 küçük çikolata

ara:
1 grissini, 1 orta boy meyve

akşam:
1 dilim ekmek, 4-5 yk sebze yemeği

ara:
1 şekersiz Türk kahvesi
bir de meyve yicem.

canım çok sıkkın genel olarak. 5 sene üniversiteden sonra evde olmak bi süre sonra iyi gelmiyo. Depresifim 1-2 gündür ciddi ciddi. Öncesi de vardı gerçi. Ayrıca vereceğim 7 kilo bugün nedense gözümde müthiş büyüdü. bunları malum haftanın yaklaşmasına bağlamak istiyorum. kendimi tekrar motive etmem gerek. ama nasıl???

bu arada akşam yemeğinde 3 yk yoğurt da var unutmuşum yazmayı

Selam kızlar 3-5 gündür gırmıyordum nete. Kafam karışık regl yakın derken bıraz kacamaklarım ve duzensız beslenmelerım oldu. Uzaklaştık dıyet mevzuundan. Neyse kı bugün regl oldum rahatım artık. Yıne devam dıyete offf bır de spor yapsam şu kalçam toparlansa o gücü ıradeyı bı bulsam kendım de offf offff

canım çok sıkkın genel olarak. 5 sene üniversiteden sonra evde olmak bi süre sonra iyi gelmiyo. Depresifim 1-2 gündür ciddi ciddi. Öncesi de vardı gerçi. Ayrıca vereceğim 7 kilo bugün nedense gözümde müthiş büyüdü. bunları malum haftanın yaklaşmasına bağlamak istiyorum. kendimi tekrar motive etmem gerek. ama nasıl???

canım 7 kilo dedigin nedirki burdaki 60 kilo verenleri bir düşün onlar nasıl motivasyonlarını kaybetmediler hergun bıraz daha gidiyor işte sık dişini başarıcaksın o 7 kilo fazlalık yılbasında seninlee olmayacak bunu düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…