ben buralardayım canım
Ben de sizinle zayıflamak istiyorum yılbaşına kadar. Aslında kurban bayramı öncesi 2 ay diyet yaptım ve yaklaşık 6 kilo verdim. 60 kilo ile başladığım diyete 54.4 ü görerek son verdim. Aslında son vermemiştim ama kurbandan sonra iştahım açıldı ve yememi durduramadım. 2 haftadır yiyorum hem de kurt gibi. Hasta olacağım içn de çok yiyorum tatlı tuzlu ne bulsam süpürüyorum son tartıldığımda 2 gün önce 56 kilo olmuştum ama şimdi tartılmaktan da korkuyorum. Neyse ben de balayacağım inşallah yılbaşına kadar 50 kilo olmak istiyorum ben de. Artık bıktım bu kilolardan yeter. Hayır veriyorum sonra geri alıyorum kendime sinir oluyorum .
2 ayda 6 kilo çok güzel bi rakam bence. bayram zamanı herkesin bozmuş düzenini anlaşılan :) ama bak süper, forumumuzu buldun sen de bu işin içindesin artık kaçış yok2013'ü güzel karşılayacağız inşallah. bi ara tartılırsın, kaç olduğunun önemi yok, nasılsa bundan böyle o kiloyu görmeyeceksin. burda birbirimizi motive edicez. hoşgeldin :)
Hoş bulduk canım,evet inşallah bir daha bu kiloları hiç görmem ki ben 62 yi gördüm zamanında.Şimdilerde gerçekten çok yiyorum canım kayışları kopardım. Bir de 2 aydır özlemişim herşeyi yemek istediklerimi yiyorum ama sanırım 2 hafta diyet yaparsam yine 54 lü rakamları görebilirim inşallah. Sonra da 50. Şu 50 kiloyu bir göremedim ya ne diyim ya. 50 yi görürsem gözüm açık gitmeyeceğim.
akşam söz verdiğim gibi karbonhidrat almadım. akşam yemeğinde 4 kaşık sebze yemeği, 2 köfte büyüklüğünde ızgara et, 4 kaşık yoğurt yedim. ama dün spor yapmadım
bugün de sabah 1 saat yürüdüm arada koştum. 5 dk aletlerle çalıştım. (belki 5 dk bile olmamıştır hemen sıkılıyorum onlarla.
kahvaltı:
2 ince dilim ekmek, 1 yumurta, 1 bardak çay, 2 zeytin
ara:
yarın bardak süt
öğle:
5 yk sebzeli makarna (çok az zeytinyağıyla yaptım. porsiyon başına 1 tatlı kaşığıdır anca.), 2 köfte büyüklüğünde et, 4 yk yoğurt, 3 yk sebze yemeği
şimdilik bu kadar. bu arada dün yapılan tatlı 6 minik kaseydi (2 tanesi 1 kase eder) evde 3 kişiyiz ve herkes beslenmesine dikkat ediyo bu arada. yani 2. kasemi yedireceğim kimsem yokbugün sanırım onu yicem ve akşam 1 dilim ekmek hakkımı düşücem kendimden. bi de arada yediğim galetayı da yemem. öyle böyle dengeliyorum bakalım..:)
ben yine 50 kiloyumcanım sıkıldı ama adetim yaklaşıyo hem de köyde bayağı yedim onunla alakalı muhakkak
ama 1 saat yürüyüşümü yaptım
sabah:
1 kk peynir, 2 ince dilim ekmeki 1 bardak çay,3 ceviz
ara:
2 orta boy meyve
öğle
1 kepçe çorba, 1 köfte büyüklüğünde et
2 sb patlamış mısır (yağsız tuzsuz), 1 küçük çikolata
ara:
1 grissini, 1 orta boy meyve
akşam:
1 dilim ekmek, 4-5 yk sebze yemeği
ara:
1 şekersiz Türk kahvesi
bir de meyve yicem.
canım çok sıkkın genel olarak. 5 sene üniversiteden sonra evde olmak bi süre sonra iyi gelmiyo. Depresifim 1-2 gündür ciddi ciddi. Öncesi de vardı gerçi. Ayrıca vereceğim 7 kilo bugün nedense gözümde müthiş büyüdü. bunları malum haftanın yaklaşmasına bağlamak istiyorum. kendimi tekrar motive etmem gerek. ama nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?