Yılbaşına nasıl girdiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ablamlardaydık bu yıl,biraz aksiyonla başladı gün,eşime tembih ettiğim halde kendine emanet ettiğim hediye torbasını arabada unuttu...dünya para verdiğim içi don sütyen dolu çamaşırları taxi yardımıyla o kalabalık trafikte arabayı yakalıyarak kurtarabildik allahtan...bu arada akşamı buldu bizimde varmamız...
akşamsa görgüsüzlere layık koca bi masa donattık...ablamlar öteki ablam annemler biz,çatlayana kadar yedik içtik...herkes birbirinin yaptığına puan verdi tebi birinciliği benim çıkardığım edepsizlik sayesinde eşimle ben kazandık mecburen...cokacimcoook
yalnız,o kadar çok yemişizki en son ortaya leğen koymanın kusmak için tuvalete gidemeyeceklere kolaylık olacağı konusunda hem fikir olmamızla son buldu...kafamçokkarıştı
eşim babam hariç enişteleri köçek yaptı...o kadar içince ertesi gün hadi ya diyerek öğrendiler onlarda...her zamanki gibi bacanaktan uzak durma kararı verdiler tabi ama bu bir sonraki seneye kadar olur en fazla...:jeyyar:
çoğumuz sabahlayana kadar oturduk..hepimizde ikişer üçer kırmızı donla uyumuşuz..ertesi günü tuvaletten çıkan gülüyodu bendede öyle,üff lastikler fena sıkmış diye...kaydirigubbakcemile3
güzel hoş ailecek bi gece geçirdik,çok güldüm çok güldük...umarım bu yıl benim için gülünesi bir yıl olur...kaydirigubbakcemile3 ve herkesin de öyle olsun diyorum...a.s.

Kocamla dans ederek girdim, arkadaşlarımızla hep beraber

benim de işyerinde toplantım vardı
akşam dokuzda bitti.
eve gelince anneannemlerde takıldık biraz
sonrada eve geldim yorgunluktan yattım uyudum

evet aynene arkadaşımın dediği gibi lostsun ve biz çekirdek aile oalark geçirdik yılbaşını :dance:
benim oğlum uyuyana kadar onların peşindeydik hep pek bişey anlamadık. onlarla oyunlar oynanmış oldu ama güzeldi. biri yatınca diğerini özgür olarak yalnız bırakabildik odada oyuncaklarla ve bizde konuştuğumuzdan yediğimizden anladık.

ben arkadaslarla canlı muzıklı bıtyerde gecırdım gecemı
harıka bı geceydı oynadık zıpladık sarkı soledık
00:00da havaıfısek patlatıld ve kura cekıldı cekılıs yapıldı bana kuçuk altın cıktı en son olarak
ben ve herkez sasırdıgalıba yenı yıla guzel ve sanslı gırdım
ılk defa annemlerden ayrı gırcem dıye yenıyıla uzuluyodum ama allahtan annemlerde teyzemlerleydıde ıcım arhattı yanı
sonra bırbucukta bı arkadasın evıne gttk 18 kısı
tabı fıre vermıstık
cauy demleyıp borekler dolmalar yedık 4de evdeydım harıka bı geceydı
sadece bıseyım eksıktı ısallah busene oda olur

annemle birbirimize sarılıp zıplayarak girdik bu yeni yıla :)))) :))))
börtüm askerde olduğundan 21:00 da konuştuk yeni yılımızı kutladık güzel dileklerle bu kadar
Tüm hayalleriniz gerçek olsun
NOT:Belinaycım inanma böyle şeylere hurafe bunlar

benımde esım calısıyordu telefonla konusarak gırdık yenı yıla... maksat gonuller bır olsun..... sana da mutlu yıllar.... her sey gonlunce olsun.... :))

esım calısıyordu..
kızımla beraber tum gece oyunlar oynadık..
hatta saat tam 00:00 gosterıyorken bız karsılıklı gobek atıyorduk..:sm_cool:
bır yanımız eksıktı ama kızımla basbasa olmanın mutlulugu da ayrı guzeldı :asigim:

gece 00,00 da kestane yiyodum:)çok parlak bir yıl beni bekliyooo

Akşam saat 8 e kadar aşkımlaydım sonra teyzemlere gittik orda gırgır şamata derken aşkım aradı meğer saat 12 olmuş konuşarak girdik sonra eve geldim ve uyudum.Ayrıca bende inanmam öyle yeni yıla nasıl girersen bütün yılın aynı geçer olayına.....

valla pek hoş geçirdiğim söylenemez.evdeydim ve sıradan bir gündü.bide biliyosunuz sevdiğim askerde.çok üzgündüm aslında.saat 9gibi aradı beni ama telefon kitlendi ve kapandı açamadım.kapalıykende 4kere aramış ama elimden bişey gelmedi işte.yılbaşında sesini duyamadım ve bütün gece uyuyamadım üzüntüden.yani berbat bi gündü benm için.aynı seninki gibi belinaycımm...

amcamlar da dahil olmak üzere ailecek çılgınlar gibi tombala oynadık hihoyyyt
tam 12 de sevdigimden msj geldi canım nöbetteydi...

benim eşim işteydi saat on bire kadar ama on ikiye başbaşa girdik.

Eklentiler

• $GetAttachment[2].webp
    7 KB · Görüntüleme: 64
Bu sene dışarda bi yerde kutlayalım demiştim ama 1 gün önce vazgeçtim huysuzluğum üstümdeydi. Sadece dolapdan 1 şişe şarap çıkardım haricinde hiçbir şey hazırlamadım. Eşim akşam geldi ve arkadaşlarını davet ettiğini söyledi bende çok kızdım şimdimi söylenir diye, hiç bir hazırlığım yok dedim, olsun yabancı değiller filan dedi ben mıy mıy söylenirken o banyoya girdi. ardından zil çaldı ve ben gerçekden davet etmiş arkadaşlarımızı diye kafamçokkarıştı içimden söylenerek kapıyı açtım. Bir baktım eşim bana kocaman bir çiçek yollamış. :asigim: :asigim: Çok hoşuma gitti. Sonra geçtik tv karşısına şarabımızı içtik :içelim: kuruyemiş çıtladık. O kanal bu kanal dolaştık. Hiç tahmin etmediğim kadar iyi rahat ve huzurlu geçti. HERKESE MUTLU YILLAR hihoyyyt

süpriz seven bır esınız varmıs sanslısınız
burcusu neydı?:)
bu arada ben yılbasına kapı gıbı saglam gırdım ama 4 gundur hastayım yatıyorum , burnumu sılmeden bı yasam ıstıyorum artık

bu yılbaşına da her yılbaşı gibi normal ve sıradan bir gün gibi girecektik
o gün sabah yani 31 aralık sabahı babaannem öldü yasta girdim
zaten kutlamıycaktık

Kova burcu :bbo:
Hiç sürpriz yapmasına alışık değilim açıkcası, önceleri doğumgünümde ve evlilik yıldönümümüzde mutlaka çiçek yollardı ama son 1.5 yıldır onuda yapmaz olmuştu. Hatta yüzsüzlük yapıp neden çiçeğimin gelmediğini sorup duruyordum ona son doğumgününden belli Nasıl oldu bende anlamadım şaşkınım yani fisfisfis Sürpriz yapmayı aksine hiç sevmez yani ben yanındayken ne istersem alır Allah için ama mesela işte beğendiğim bişey vardır onu bilir ama bi sürpriz yapıymda şunu alıym demez. Son doğum günümde kendime hediye aldım ve ona gösterdim senin adına kendime aldım diye :lepi:
Bu yılbaşı o yüzden çok sürpriz oldu diyebilirim. -tatlicadiarzu-
Bu arada geçmiş olsun, çok salgın var vitamini eksik etmemek lazım. Bol bol c vitamini...

nişanlımla onun dj liğini yaptığı club te girdik...muhteşemdi o çaldı ben dinledim harikaydı sabah 6 da eve döndük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…