- Konu Sahibi EU2
-
en yakın dostumun evinde eşlerimizle çocuklarla güzel bir gece yaşadık.eğlendik,komik olaylar yaşadık papateslerimiz pişmemişti mesela sırnaşık şeyçocuklarla uğraştık biraz ama güzeldi.benim oğlum uyumadı ama arkadaşı uyuyunca biraz rahatladık.sevdiklerinle olunca insan herşey güzel oluyor.herkese mutlu yıllar...
paşalarımız yaramazlarımız...
kanalıfer yanmıyordu
Bu sene dışarda bi yerde kutlayalım demiştim ama 1 gün önce vazgeçtim huysuzluğum üstümdeydi.Sadece dolapdan 1 şişe şarap çıkardım haricinde hiçbir şey hazırlamadım. Eşim akşam geldi ve arkadaşlarını davet ettiğini söyledi bende çok kızdım şimdimi söylenir diye, hiç bir hazırlığım yok dedim, olsun yabancı değiller filan dedi ben mıy mıy söylenirken o banyoya girdi. ardından zil çaldı ve ben gerçekden davet etmiş arkadaşlarımızı diye kafamçokkarıştı içimden söylenerek kapıyı açtım. Bir baktım eşim bana kocaman bir çiçek yollamış. :asigim: :asigim: Çok hoşuma gitti. Sonra geçtik tv karşısına şarabımızı içtik :içelim: kuruyemiş çıtladık. O kanal bu kanal dolaştık. Hiç tahmin etmediğim kadar iyi rahat ve huzurlu geçti. HERKESE MUTLU YILLAR hihoyyyt
süpriz seven bır esınız varmıs sanslısınız
burcusu neydı?:)
bu arada ben yılbasına kapı gıbı saglam gırdım ama 4 gundur hastayım yatıyorum , burnumu sılmeden bı yasam ıstıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?