Yılbaşına nasıl girdiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Evet arkadaşlar yeni yıla girdik. kimimiz yeni umutlarla kimimiz yeni aşklarla kimimiz bebişiyle kimimiz yeni evli şekilde kimimiz yalnız kimimizse benim gibi ailesiyle girmiştir.. peki ya sizler???

Benmi nasıl girdim?? beniim önceden erdal discodan rezerve edilmiş yerim vardı oraya konuk oldum:CüvCüv:sağolsunlar en öndeki koltuğa oturttular beni ve dün geceye özel kıyfetlerim vardı mikili pijemalarım yani anlicağınız üzere ben evde annem ve babamla girdim yeni yıla ve gariptirki ilk kez bu yıl ufukla kavgalı konuşmayarak küs bir şekilde girdik:çok üzgünüm:
Ablam sesimin bozukluğunun farkına vardı beni çağırdı gel bize diye fakat ilk kez yeni evli olarak yeni yıla başbaşa girsinler istedim çok ısrar etmelerine rağmen teşekkür ettim ve evde olmak istediğimi söyledim..
Neyse bırakalım benide sizleri dinleyelim bende biraz olsun farklı şeyler düşünüp farklı hikayelerle mutlu olim,nedendir bilmiyorum içimde bir sıkıntı var hani derler ya yeni yıla nasıl girersen tüm yılın öyle geçer diyee (sizce bu doğrumudur) ben korkuyorum işte çünkü yeni yıla ufukla kavgalı küs bir şekilde hiiiiç konuşmayarak girdikk:çok üzgünüm: neyse tamam ağlamicam hadi sizi dinliyorum....

Son düzenleyen: Moderatör:
berbat bi gece sayılırdı bi yandan da güzeldi aslında tüm duyguların karışık yaşandığı bi geceydi, babam bu sene vefat etti,babamsız ilk yılbaşımızdı annemle evde yalnızdık, yine babamın olduğu zamanlarda olduğu gibi soframızı kurduk,buruk ama mutlu bişekilde babamı bol bol anarak geçirdik gecemizi.biyandan da şükrettik sağlığımz yerinde onun için ben,benim için de o olduğu için..biyandan eski sevgilimle kötü tartıştım tam bişeyler belki yoluna girer derken dün gece herşey daha da karışıklaştı ve çıkmaz yola girdi Allah sonunu iyi getirsin 2009'un...karmaşık duygularla girdim bu yıla,hem mutlu hem mutsuz

ıstemedığimm gıbydı .. ama sevgılım yanımdaydı ..

Belinaycım öle saçma sapan hurafelere inanma canım .Birde şöle düşün herşeyin tersi olurmuş:)Dünya değişiyor insanlar agresifleşiyor, kimsenin birbirine karşı tahammülü kalmamış.Baksanıza içki içtiler diye bir genci bıçakladlar 2 kişide hastanede.İnsanlar gitgide çirkinleşiyor.Yeni yıla herzaman olduğu gibi ailemle annemlerin evinde girdik.12 den sonra klasik Bebek yürüyüşümüzü yaptık.Allahtan yağmur durmuştu.Barlardaki cafelerdeki insanların kendilerinden geçişlerini izledik vede kendi kendimize o nasıl giyinmiş , napıyolar bunlar diye yorum yaptık:)) Hayat hem uzun hemde çok kısa.Arada ufak tefek kırgınlıklar küskünlükler birbirinize olan sevginizin ne kadar güçlü oldugunu sınama testidir.Ama diyeceğim çok uzatmayın canım. O aramıyorsa sen ara inan sonra düşündüğünde ne kadar saçmaymış diceksin.Aşk da gurur yoktur canım benim .Vede emin olki iyi bir yıl geçireceksin, bizde senin mutluluğunu buradan takip edeceğiz.Huzur dolu sağlıklı mutlu uzun bir ömür dilerim sevdiklerinle.

biz,her sene oldugu gibi kaynanamlarda idik,,,,,,,,,
bizim icin geleneksel oldu artik,yeni yili hep beraber,sabahin ilk isiklarina kadar,muhabbet,ve kaynanamin tabi kaynataminda hazirladigi nefiz yemeklerden yemek,,,

bu senede gelenegi bozmadik amaaa ben sanki kitliktan cikmis gibi yiyince,bu gunu mide bulantisi ve mide agrisi ile geciriyorum ve karar verdim bidahaki yilbasina kadar hic bise yemiycem:roflol:yemek lafi bile midemi bulandiriyo.........

ama cok guzel bi gundu,umarim tum gunlerimiz en az boyle muhabbet icinde gecer.....

neseli ve bol parali,2009 olsun hepimize iyisallah:Saruboceq:

belinaycım inanma böyle şeylere ya. gerçi bende aman belki olur kırmızı çamaşır falan giydim. aslında moralim bozuktu ama 12 ye doğru dedim düzelmem lazım. tv ye baktım bi kanalda fatih ürek hadi hadi diyordu, sesini açtım oynadım. o sırada sözlüm aradı beraber girelim diye. uzakta olunca anca telefonla girebildik yani. bütün sene telefonla konuşurmuşuz falan diye espiri yaptık tabi hal böyle olunca:roflol:

Ben evde esimle ve cocuklarimla gecirdim benimde istedigim buydu zaten,kaynanam cok debelendi birlikte gecirelim diye ama beceremedi dedigini yaptirmayi.Aslinda herkes ister kalabalikta sen sakrak yilbasi eglencesi yapmayi ama eger onlarla birlikte olsaydik benim yilbasim hizmet etmekle gececekti.getir,götür,doldur,bosalt,yika ,topla...amaaaaaaaan ne güzelmis evde kimseye hizmetcilik yapmadan yilbasi gecirmek..oh oh canima degsin....gerci bu olay bana bütün bir yil boyunca basa kakma seklinde dönecek ama banane banane.bu yilda benim essegim kancik cikti:dilcikar::dilcikar:

Akşam saat 16:00 da aşkım beni almaya geldi birlikte güzel bir alışveriş yaptık sonra onlara gittik annesini aldık ordan halasına geçtik halasının oğlunun doğum günüydü hep birlikte olalım istemişler..Gittik tabi sofralar yemekler o biçim cokacimcoook Yemek falan yedik sonra biz yeni evli ve nişanlı çiftler olarak bi club'e gittik oturduk sırf can sıkıntısından..Yoksa sevmem öyle yılbaşı kutlayalım falan müslümanız biz bize ne yılbaşından :sm_confused:

ahh canım benim.kıyamam ben sana yaaa.bozma sen moralini.inşallah sevdiğinle barışırsın.bu kadar karamsar olma canım.inan bana şu yalan dünyada hiç bişey için moralini bozmaya değmez.sen içini ferah tut.allah büyüktür.bende evde eşim ve çocuklarımla beraberdik.isim şehir oynadık,tombala oynadık,çizgi film seyrettik,bol bol çekirdek yedik.işte böyle canım.inşallah seni biraz rahatlatmışımdır.umarım herşey dilediğin gibi olur canım. sevgilerimle.

benim için diğer gecelerden farklı bir gün değildir yeni yıl gecesi...sadece içimden dua ederim okadar güzel bir başlangıç olsun diye.....farklı bir gece değildi bu sebeple , hiç tv açmadan film izledim - nette arkadaşlarımla sohbet ettim.....MUTLU SENELER ....

otobüste ..

yolculuk sırasında..:bbo:

Bende evde idim...
Önce bkm yi sonra da Beyaz Sovu izledim...
Annem, babam ve kardeşlerim dışarıda idiler...
Kardeşimin doğum günü idi, pasta falan yedik hediyelerimiz verdik....
Normal sıradan bir gün idi yani...

yeni yılı komşu gezerek karşıladım ne yani şimdi ben bütün bir yıl gezerekmi geçireceğim yok daha neler inanmayın kızlar . ilk önce akşamın ilk saatlerinde komşuma geçtim kur,an okuduk ordan iki çocuğu ile yalnız yaşayan komşuma geçtim bir saat kadar oturduk ordan bir üst kattaki komşumun torunun yaş günü idi hediyemi götürdüm pastamı yedim ordan annemlere geçtim köfte sıktık servisleri yaptım tam o sıra havai fişekler patlamaya başladı yeni yılı orda karşıladım saat yarıma geliyodu evime geldiğimde az tv izleyerek birşeyler atıştırarak oturduk ikibuçuk falan gibi yattım çocuklar hala oturuyolardı anlıycağınız kızlar yılbaşı gecesinin öbür gecelerden farkı yoktu benim için kk nın güzel bayanları hepinizin yeni yılı huzurlu mutlu ve gönlünüzce geçsin

bende msn basında ve telefonla evde aılemle gecırdımmm:)
tabıkı kırmızı camasırımıda gıydım
ılk yaptıgım sey pıyangoma bakmak olduuu:)

tv izledim lektriklerimiz gitti sinir oldummmmm ..neyseki fazla sürmedi ..annem babam ben çerez yiyip tv ye baktık ..sonra 12 ye doğru otellerden yükselen havaifişekleri izledimm..azcık beyazı izledimmm ....1 i çeyrek geciyordukii yattımmmm

Belinay, inşallah küskünlüğünüz bir an önce son bulur canım ben de böyle kavramlara inanmayanlardanım canıma.s.
ben de evdeydim yılbaşında ananemle otrudum tv izledim. ama hiiiiç öyle yılbaşı gibi değildi. zaten 12 yi bile beklemedim:1closedeyes: aşkımla konuştum yattım uyudum:roflol:

yarın aşkımın hem doğum günü hemi de nişan yemeğimiz var. inşallah yarın eğleniriz bolcana:asigim:

Benim içinde siradan gunlerden biridir...Tarihin dondugu omrumuzun bir yil daha kisaldigi gunden ibarettir...Yeniyila birsey yaparak girmedim ama 1 kisi fazla girdigimizi ogrendik. 3.cocugumuz geliyormus.. :)))

çocuklarımın ikiside hasta oldu yılbaşı gecesi anlaycanım hasta olarak girdik tabi onlar hasata olnca benim morel sıfırdı :çok üzgünüm:

valla nasıl girdim
son zamanlarda olduğu gibi yüreğimde koca bir düğümle :)

12 ye gelirken yatağıma yattım
arkadaşım msj atıyordu öyle sağolsun
telefonun kulaklığını kulağıma taktım ve benim için yapılmış bir parçayı benim için çok özel olan insanın sesinden dinleyerek girdim yeni seneye

hayırlı bir sene olur inş, bütün acılarımı unutur ve artık sevinç kahkahalarımı hiç unutmamak üzere hatırlarım

bende yeni yıla sevgilimle tartışarak girdim yaa
her sene ne güzel girerdik bu sene böyle oldu birbirimize kırgın girdik
bende korktum yaa bütün sene böyle sürerse diye ama bu sabah barıştık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…