- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
- Konu Sahibi Bittercoffee
-
Ah ahhh benmi haksızlık karşısında susacağımSen baya akıllıca davranmışsın ya.. ama ben dan dun içimde neyse dilimde o.. haksızlığa gelemiyorum.. yapabilir miyim hiç bilmiyorum..
Oğluma babasının adını zorla koyan şahsiyet benim eşim.. bi de bana sen istediğin ismi söyle sana karışamazlar.. annesi sensin sen ne dersen o dedi..
Senin ailen anlayışsız çok tatsızlık yaşarız dedim dinlemedi beni.. şimdi kendi çocuğunu bi defa ismiyle çağırırken duymadım.. nerdeyse 4 senedir oğlum babacım hep öyle sesleniyosaftirik..
Kız olursa asla annemin adını koymam diyo bi de.. bende 2. Çocuğu bulursan ismini o zaman düşünürsün diyorum
Uuvvv maşallah ya.. hayat tecrübesi.. bak dinliycem bunu.. biraz da öyle deneyim bakarsın bende sonuç alırım.. bu arada yaşın kaç maşallah üni.ye giden kızın varmış.. küçük mü evlendin yoksa?Ah ahhh benmi haksızlık karşısında susacağımNerdeeee...
Ama bu benim ikinci evliliğim ilkinden tecrübem varondan böyle yapıyorum.
Sen henüz hala evliyken benim gibi ikinciyi tecrübe etmeden dedikleri mi uygula diye yazıyorum. Boşandığım da kızım 4 yaşındaydı şimdi üniversiteye gidiyor.
Aynı durumdayız sanırım :)Merhaba ben Birtanecik
İkincide de olsa Mutluluğu yakalamış biri olarak MUTLUYUM diyebilirim.
Kocam mükemmelmi?
HAYIR
Öküzün önde gideni mi?
EVET
Gereksiz kıskançlıkları varmı?
OLMAZMIII
Ota b..ka karışır mı?
EN ALASINDAN.
Romantik mi?
DAHA ÇOK ORMANTİK
İnatçı mı?
KEÇİ GİBİ.
Kabamı? Küstah mı? Ukalamı?
YERİ GELDİĞİN DE HEMDE NASIL.
Halden anlarmı?
CANI İSTERSE......
Nasıl bir kişilik?
SAATİ SAATİNİ TUTMAZ SÜPRİZLERLE DOLU
Peki neyine aşığım?
Merhametine, vicdanına, sadakatine, dürüstlüğüne, bensiz yemek yememesine, gezmeye gitmemesine, dargın da olsak bensiz yatmamasına, gece kalkıp defalarca üstümü örtmesine, yemek yapmasam "canın sağolsun" demesine, hayvanları sevmediği halde sırf ben seviyorum diye bahçede ki kedilere mama alıp getirmesine, eve gelmeden önce "bişey lazımmı" diye sorduğunda uzun bir liste söylesem de hepsini gelirken almasına, Bensiz kararlar almamasına, Her şeyini sadece bana anlatmasına (iş arkadaş sorunları vs. gibi)
Ailesini çok tutmasına rağmen benim ilişkilerime karışmamasına. Her ne kadar hoşlanmadığı kişiler olsa da ailemde ki herkese karşı saygılı ve hürmetkar olmasına.
İşte bu sebepten eşimi çok seviyorum.
Anlaşıyormuyuz peki Elbette HAYIR
Kadir kıymet bilen ve ardınızda dağ gibi duran bi adamla evlenin ki ailesine çerez niyetine yedirmesin sizi.. 35 yıllık komşuları sen nasıl bi insansın nasıl geçiniyosun bunlarla.. biz 1 yıl dayanmaz bu kızcağız diyoduk.. bi defa yüzünü asık şikayet ederken görmedik dediler.. tam entrikacıların bencillerin ortasına düştün dediler ama ne çare uyarmakta çookkk geç kaldılar..Bu ne biçim aile ya.
Artık evlenme kriterim adamın annnesi babası olmıcak şekilde olucak
Sizin içinde Allah sabır versin.
Gerçekten okuyunca daraldım.
Yaşaması daha beterdir.
Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir bazen küçük bir an için ömür bile verilirAynı durumdayız sanırım :)
Kadir kıymet bilen ve ardınızda dağ gibi duran bi adamla evlenin ki ailesine çerez niyetine yedirmesin sizi.. 35 yıllık komşuları sen nasıl bi insansın nasıl geçiniyosun bunlarla.. biz 1 yıl dayanmaz bu kızcağız diyoduk.. bi defa yüzünü asık şikayet ederken görmedik dediler.. tam entrikacıların bencillerin ortasına düştün dediler ama ne çare uyarmakta çookkk geç kaldılar..
Yaş 40 canım ikinci bebeğime hamileyim.Uuvvv maşallah ya.. hayat tecrübesi.. bak dinliycem bunu.. biraz da öyle deneyim bakarsın bende sonuç alırım.. bu arada yaşın kaç maşallah üni.ye giden kızın varmış.. küçük mü evlendin yoksa?
iyi bari kocan en azından buna gıkını çıkarmışBunun türevlerini de duydum ben.. şakirrr falan gibi.. ay ashabım bozuluyo gülüyorum sinirden..
Bi defa sünepe kocam bile dellenmişti kamill ne baba insan gibi seslensene kızım diyemiyosan adını söyle demişti.. şaşmıştım gerçekten..
Ahh ahh herkesin derdi ayrı demekki.Ama sizin eşiniz epey artıda.. Allah daha iyi etsin inşallah.. sevindim sizin adınıza.. ailesine benim karım kıymetli onu üzemezsiniz mesajı verse yeticek
Mutlulugunuz daim olsun o halde :)Merhaba ben Birtanecik
İkincide de olsa Mutluluğu yakalamış biri olarak MUTLUYUM diyebilirim.
Kocam mükemmelmi?
HAYIR
Öküzün önde gideni mi?
EVET
Gereksiz kıskançlıkları varmı?
OLMAZMIII
Ota b..ka karışır mı?
EN ALASINDAN.
Romantik mi?
DAHA ÇOK ORMANTİK
İnatçı mı?
KEÇİ GİBİ.
Kabamı? Küstah mı? Ukalamı?
YERİ GELDİĞİN DE HEMDE NASIL.
Halden anlarmı?
CANI İSTERSE......
Nasıl bir kişilik?
SAATİ SAATİNİ TUTMAZ SÜPRİZLERLE DOLU
Peki neyine aşığım?
Merhametine, vicdanına, sadakatine, dürüstlüğüne, bensiz yemek yememesine, gezmeye gitmemesine, dargın da olsak bensiz yatmamasına, gece kalkıp defalarca üstümü örtmesine, yemek yapmasam "canın sağolsun" demesine, hayvanları sevmediği halde sırf ben seviyorum diye bahçede ki kedilere mama alıp getirmesine, eve gelmeden önce "bişey lazımmı" diye sorduğunda uzun bir liste söylesem de hepsini gelirken almasına, Bensiz kararlar almamasına, Her şeyini sadece bana anlatmasına (iş arkadaş sorunları vs. gibi)
Ailesini çok tutmasına rağmen benim ilişkilerime karışmamasına. Her ne kadar hoşlanmadığı kişiler olsa da ailemde ki herkese karşı saygılı ve hürmetkar olmasına.
İşte bu sebepten eşimi çok seviyorum.
Anlaşıyormuyuz peki Elbette HAYIR
Kesinliklee :))Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir bazen küçük bir an için ömür bile verilir
Dimi ama
abooo biz bisey bilmiyormusuz pek cahil kalmisiz sizden ders almak gerekAllah sabırlar versin canım. Okurken empati kurdum da işin çok zor gerçekten.Mevzu sadece eşin olsa yine iyi aile boyu bunlarla uğraşmak için peygamber sabrı lazım insana.
Ben yapı olarak çok şakacı esprili biriyimdir bu sebepten laf soktuğum zaman şakamı gerçekmi pek anlamaz eşimBöylelikle bende içimdekileri rahatça söyleyebiliyorum.
Ama ben en çok sana şu Kamil demesine taktımEşim bana Kamil dese bende ona efendim Kezban derdim kesin. Bazen insanlara haddini bildirmek fakiri sevindirmek kadar sevaptır canım
Lakin çok kararında neşeli akıllıca ve ustalıkla lafı sokmalısın ki en az 10 dakika düşünsünler "acaba ne demek istedi iyimi dedi kötümü dedi" diye.
Zaten 10 dakika sonra anlayıp sana bişey diyemezler deseler bile "10 dakikada mı anladın vallahi bravo çocuğun hala sana benzemesi konusunda kararlımısın" derim.
Örneğin ben ne vakit usg girsem kv hemen telefon açar "Bebek nasıl kilolumu kime benziyor aman dikkat et onu ye bunu yeme" demeye başlar.
Bende "Anne bebek tıpatıp sana benziyor" derim kv daha bişey demez dört Köşe olur sevinçten
Eşimde telefonu alır "Anne sana benziyormu bilmem ama huyu benzemesin" der
Ters psikoloji her zaman iyidir.
Sen bundan sonra hep kv ve kp üzerine oyna eşini ekarte et dışla bak bakalım ne oluyor
"Dedesinin torunu babaannesinin prensi Allahtan dedeyle babaanneye benzemiş oğlum. Aşkım sen kime benzemişsin acaba?" Gibi şeyler söyle
Eşini dışla ama eşinin ailesini pohpohla.
Amin canım teşekkür ederimMutlulugunuz daim olsun o halde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?