Yıldım artık...

Ah ahhh benmi haksızlık karşısında susacağım Nerdeeee...
Ama bu benim ikinci evliliğim ilkinden tecrübem var ondan böyle yapıyorum.
Sen henüz hala evliyken benim gibi ikinciyi tecrübe etmeden dedikleri mi uygula diye yazıyorum. Boşandığım da kızım 4 yaşındaydı şimdi üniversiteye gidiyor.

Bu ne biçim aile ya.
Artık evlenme kriterim adamın annnesi babası olmıcak şekilde olucak
Sizin içinde Allah sabır versin.
Gerçekten okuyunca daraldım.
Yaşaması daha beterdir.

Uuvvv maşallah ya.. hayat tecrübesi.. bak dinliycem bunu.. biraz da öyle deneyim bakarsın bende sonuç alırım.. bu arada yaşın kaç maşallah üni.ye giden kızın varmış.. küçük mü evlendin yoksa?

Aynı durumdayız sanırım :)

Bu ne biçim aile ya.
Artık evlenme kriterim adamın annnesi babası olmıcak şekilde olucak
Sizin içinde Allah sabır versin.
Gerçekten okuyunca daraldım.
Yaşaması daha beterdir.
Kadir kıymet bilen ve ardınızda dağ gibi duran bi adamla evlenin ki ailesine çerez niyetine yedirmesin sizi.. 35 yıllık komşuları sen nasıl bi insansın nasıl geçiniyosun bunlarla.. biz 1 yıl dayanmaz bu kızcağız diyoduk.. bi defa yüzünü asık şikayet ederken görmedik dediler.. tam entrikacıların bencillerin ortasına düştün dediler ama ne çare uyarmakta çookkk geç kaldılar..

Hiç kendi içine atma bence.
Bir daha kamil derse kaç yaşında insansınız ben utanıyorum uyarmaktan diyin.
Ne pisliklermiş ya.
Hatta mümkünse kavga çıkarın alın oğlunuzu ben boşanıyorum diyin.
Belki bu huzurluğa neden oldukları için bir daha yapmazlar.
Hem sizde bir daha aynı ortama girmemiş olursunuz.

Konuyu okudum. Sizce hayat burada yazdıklarınızı yaşamaya katlanacak kadar değersiz mi? Ya da burada şunu de, bunu de, şöyle yap filan demişler sizce hayat insanlarla bu şekilde muhatap olacak kadar saçma mı yaşanmalı?
Ben taktik de sevmem kabalık da.
Bir çocuğunuz var. Çocuklar sosyal öğrenmeyle cok fazla şey öğrenir. Aileden ne görüyorsa onu kapacak.
Eğer bir mesleğiniz işiniz varsa bence kendinizi kurtarın.
Şöyle diyim, böyle diyim diye kaç yaşından sonra insanları eğitmekle uğraşmayın. Boşverin.

Yaş 40 canım ikinci bebeğime hamileyim.
Karar verdim her 20 yılda bir doğuracağım.
Evet diplomayı almadan evlendim Ama çok şükür meseleğimi elimw almıştım boşandığım zaman.

iyi bari kocan en azından buna gıkını çıkarmış
dip dibe oturduğunu söylemişsiniz ,

nasıl yapacaksın bilmiyorum ,o dengeyi nasıl sağlarsın ama
mesafe mesafeee diyorum

Ama sizin eşiniz epey artıda.. Allah daha iyi etsin inşallah.. sevindim sizin adınıza.. ailesine benim karım kıymetli onu üzemezsiniz mesajı verse yeticek
Ahh ahh herkesin derdi ayrı demekki.
Benim esim bu dediginizi çok iyi yapar çünkü en başında onu çok uyardm. Ailesinden kimseye laf soylettirmedi bugüne kadar. Hepde haksizda olsan kimseye ezdirmem seni der. Ama bendende saygi bekler.en ufak cevap vermiyorum annesine babasına. Onlar yanımızda olmasa dahi senin annen baban şöyle böyle diyemezdim. Çok sinirlenirdi. Ama artk onuda astik icime atarsam deli olucm.
Ve ben bir kadının kocasyla herhangi bir sorunu çözebilmesi için kocasnda biraz da olsun kaybetme korkusu olması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa ne yaparsam yapayım benle kalacak deyip kafasna gore yaşarsa baya sıkıntılı bir durum oluyor.

Mutlulugunuz daim olsun o halde :)

abooo biz bisey bilmiyormusuz pek cahil kalmisiz sizden ders almak gerek

Oğlumu ve eşimi alıp onların hiç bi şekilde bize ulaşamayacağı bi yerde yaşamak isterdim ama mümkünatı yok.. ayrılık da öyle kolay olmuyo ne yazık ki..

Anneme geldim gelirken de oğlumla geze geze geldik. Biraz alışveriş yaptık rahatladım az da olsa.. annemi görmek onun yemeğini yemek de çok iyi geldi..

Eşim aklını başına alırsa bu sıkıntılarım kalmıycak ama bu yaştan sonra da adam olmaz.. tam bi aptal bana ne yaptıklarının hiç bi şekilde farkında değil. Bu nasıl bi vicdan merhamet bilmiyorum.. hem öyle bi konuşuyolar ki kusur kabahat bendeymiş hissine kapılıyorum.. ne zormuş bu evlilik? Onca insan içinden gel en olmuycak olanı bul..

Ayy bu erkekler ...... evde iy ama ailesinin yanında aslan kesiliyo demişsiniz. Çok var bunlardan. Kocanız bu ruh haline girince "showwww timeeeee!!!!!" diyin enerjik ve neşeli bir sesle. Yani bi tiyatro oynuyo ailesinin yanında ama YEMEZLER

Ben samimi değilim aslında mesafem var cogu zaman yanlarında oturmuyorum bile. Oraya gittiğimizde oglumla obur odaya geçip oyun oynuyoruz.. Bize geldiklerinde de is buluyorum kendime veya yine oglumla oynuyoruz pek muhatap olmuyorum onlarla..

Onların yapisi bi değişik.. Şöyle soyleyim anne baba kız yatak muhabbetleri bile meydanda. Kızı kocasıyla bu hafta hic durmadı diye yaptığını soyluyo.. Veya kayınpeder hic utanmadan ( kaynanam hortum lazim diyor kp de hortum burada gel sulayim geç içeri diyo ) veya bunun gibi şeyler..

Kaynana da ha keza öyle.. Edepsizlik ahlaksızlık diz boyu.. Bu muhabbetler dönmeye başlayınca hemen kalkiyorum yanlarından.. Susmazlarsa da eşim kalk gidelim bunlar sapitti diye şakayla karisik laf soyluyo.. Ama onlara çok normal boyle şeyler.. ninibe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…