- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi Bittercoffee
-
Teşekkür ederim.. diyorum ya kendi dillerinden konuşcak biri lazım ama ben bi yerde tıkanıp kalıyorum.. olamıyorum onlar gibi..eşinizin saygısızlığını onun ailesinin düşüncezsiz ve bencil tavırlarını bir yana bıraktım. Kamil nedir ya? Bu ne laubalilik senin karşında gelinin var kahvehaneden arkadaşın yok bey amcacım !!! Yani sen bunlara ne desen ne tavır koysan yeridir vallahi böyle terbiyesiz insanlar görmedim... Allah yardımcınız olsun
Evi yeni aldık 1 sene yeni olcak canım krediyi biraz kolayladık mı eşim başka bi ev alır taşınırız diyo.. evimizde ve genelde aile ortamlarında yani genel olarak eşim aşkım diye peşimde dolanır beni hoş tutar ama arada bir de öyle bi cozutuyo ki tüm yaptığı güzellikler uçuveriyo.. çok çok olmasa da seviyorum.. öyle üstüne düşmem o benim üstüme düşer daha çok.. ya bi görseniz dersiniz ki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. ikizler burcu ve bunun hakkını veriyo gerçekten..Oha şuan şoke oldum.
Kp sana kamil mi diyor.
Eşşek kadar adam gelinine kamil diyor öyle mi?
Allahım sen aklımızı koru.
Bu nasıl bir saygısızlık bu nasıl gevşeklik.
Sen niye carlamiyosun ya
Ben kâmilsem sen de kezbansin de
Kendini ezdirme.
Sana saygı duymayan insanlara da saygı duyma.
Eşin sana saygı duymuyor.
Bunu çözmeniz gerek bence.
Eğer saygı duysaydı babasına o kelimeyi kullandirtmazdi. Anlamıyor diye bir sey yok.
Ben kendi annemle babamin dilinden anlarım mesela sevmedigim bir şeyi kullandıklarında ona göre davranırım.
Eşin bir de yaptığın şakaya dönüp cevap vermiş. Çok gerek gibi. Salak kendisi haberi yok.
Ay bu kızların çektiği ne ya.
İnşallah kendi kızları da aynısını çeker.
Rabbim yanlarına bırakmasın.
Sevsen olmuyor sövsen olmuyor.
Başka yere taşınma şansınız yok mu?
Kv nin dibinize gelemeyeceği?
Bu adamı seviyor musunBittercoffee
Aynur5656 anneniz de tatsızlık olmasın huzur bozulmasın diye susmuş anladığım kadarıyla.. böyle vefakar kadınlara böyle kıymet bilmezler denk geliyo ya.. yazıklar olsun karılarını üzen tüm kocalara..
Teşekkür ederim.. diyorum ya kendi dillerinden konuşcak biri lazım ama ben bi yerde tıkanıp kalıyorum.. olamıyorum onlar gibi..
Bence sizde ona hüsmen dayı diyin ne kadar laubali olduğunu anlasın
Ah keşke.. eve girmemizle gönlümü almaya çalışıyo ama ben izin vermiyorum muhattap bile olmuyorum artık.. ya 2.çocuğu bile bu yüzden istemiyorum çoğu zaman.. çok geç olmadan kafası dank eder inşallah.. dengesi bozuklarla uğraşmaktan ömrüm tükendi..İyi yapmışsın insanin ayrı kalmaya da ihtiyacı oluyor.
İkizler olmak çok zor. Hakikaten. O içinden çıkılmaz durumları ben de yaşıyorum.
Eşinle ciddi manada oturup konuş.
Davranışlarını sevdiğini, hareketlerinin hoşuna gittiğini fakat bunu ailesinin yanında da sergilemesi gerektiğini anlat bence.
Sonuçta aranızda bir sorun yok aile işin içine girmedigi vakit.
Bu erkekler dengeyi korumayı beceremiyor.
Keske öğrenseler.
Bittercoffee
Ay valla içimden şöyle ensesine bi şaplak atıp hayırdır kardeş bi maruzatın mı var diye sorasım geliyo.. az yırtık olaydım iyiydi..Aaaa o nasıl bir kp öyle canım gelinine nasıl kamil der ayrıcada çocukluk arkadaşınız mıymış ne münasebet yani saygısızlarrrrr ayrıcada ben bayanım baba kamil diye erkeklere derler deyin de bi suratı kızarsın ayyyy tepem attı bu nasıl bir laubalilok canım hani samimi olunur olunurda bir kp de gelinine öyle hitap edemez görgüsüz
Gayet doğru anlamışsınız.. mesela bi şey istiycek benden hişşttt huuoooppp kamilll.. bütün hücrelerimin tepindiğini hissediyorum o an..
Ahahhah ne iyi olur ama dimiAh keşke.. eve girmemizle gönlümü almaya çalışıyo ama ben izin vermiyorum muhattap bile olmuyorum artık.. ya 2.çocuğu bile bu yüzden istemiyorum çoğu zaman.. çok geç olmadan kafası dank eder inşallah.. dengesi bozuklarla uğraşmaktan ömrüm tükendi..
Ay valla içimden şöyle ensesine bi şaplak atıp hayırdır kardeş bi maruzatın mı var diye sorasım geliyo.. az yırtık olaydım iyiydi..
Allah sabırlar versin canım. Okurken empati kurdum da işin çok zor gerçekten.Mevzu sadece eşin olsa yine iyi aile boyu bunlarla uğraşmak için peygamber sabrı lazım insana.Iyi geceler kızlar..
Eşim iyi hoş ama arada bi domuzluğu tutuyo.. bugün yine onlardan bigündü.. annesine yalakalık yapıyo resmen.. daha doğrusu ailesine.. sanki karşısında karısı yokmuş gibi azarlamalar bağırmalar.. sünepe ailesi de ben gık dedim mi hepsi birden bana laf saydırır.. ama oğullarına bi dur demiyolar.. sürekli bi kılıf uyduruyolar.. yok yorgunmuş stresmiş bilmem ne..
Ailesinin yanında aslan evde süt dökmüş kedi.. 5 yıllık evliyiz son 2 senedir toparlamıştı kendini.. ya da öyle görünüyodu..
Oğlum hemen hemen 4 yaşında.. doğduğundan beri isim sorunu hala devam ediyo... ve oğlum doğduğundan beri aynı babası tıpkı dedesi.. fiziksel akıl zeka kişilik her şeyi onlar.. benden hiç bi b.k almamış oğlum bunlara kalırsa.. gırla yaşadığımız bi sürü problem..
En son bugün yine ailesiyle beraberiz her zamanki gibi.. kp çok da akıllı aynı senin kafan bu oğlum hep sana çekmiş dedi.. benim kafamın nesi var beğenmedin mi baba dedim güldüm.. eşim direksiyonda olduğu halde arkasına döndü bu adam senin çocukluğunu nerden bilsin salak salak konuşma dedi.. 2 gündür noluyo sana be kendine gel.. ben konuşmucam mı hiç? Her dediğinize kafa mı sallıcam dedim..
Cahiller bunlar zekanın annenin genlerinden geçtiğini bilmiyolar..
Sürekli ailesiyle beraberiz.. e ben napayım dut gibi otursam bi türlü muhabbet etsem bi türlü.. annesi ablası kıskançlıkta bir numara.. babası desen dengesiz.. kamill diye sesleniyo bana defalarca uyardığım halde..
Bunlar minnacık sorunlar kızlar.. bunların çok daha fazlasını yaşadım ben.. ne yeni gelinliğimi ne gebebiliği ne lohusalığımı yaşatmadılar.. ama artık bende limit kalmadı..
Sinirden buz kestim.. 2 gündür üstüste olunca sinirlerim yıprandı iyice.. içimi dökmek istedim.. içime attıkça ya hastalanıyorum.. ya depresyona giriyorum.. zaten yarın ailemin yanına ziyarete gidicem 1 hafta yokum.. eşimi göresim duyasım yok hiç.. zaten konuşmuyorum.. küs gibi gidicem yarın.. kazık batıyo bu adama.. huzur fazla geliyo..
Eşim demiyo ki bunu babası diyo.. eşim söylese yapıştırıyorum lafını..Allah sabırlar versin canım. Okurken empati kurdum da işin çok zor gerçekten.Mevzu sadece eşin olsa yine iyi aile boyu bunlarla uğraşmak için peygamber sabrı lazım insana.
Ben yapı olarak çok şakacı esprili biriyimdir bu sebepten laf soktuğum zaman şakamı gerçekmi pek anlamaz eşimBöylelikle bende içimdekileri rahatça söyleyebiliyorum.
Ama ben en çok sana şu Kamil demesine taktımEşim bana Kamil dese bende ona efendim Kezban derdim kesin. Bazen insanlara haddini bildirmek fakiri sevindirmek kadar sevaptır canım
Lakin çok kararında neşeli akıllıca ve ustalıkla lafı sokmalısın ki en az 10 dakika düşünsünler "acaba ne demek istedi iyimi dedi kötümü dedi" diye.
Zaten 10 dakika sonra anlayıp sana bişey diyemezler deseler bile "10 dakikada mı anladın vallahi bravo çocuğun hala sana benzemesi konusunda kararlımısın" derim.
Örneğin ben ne vakit usg girsem kv hemen telefon açar "Bebek nasıl kilolumu kime benziyor aman dikkat et onu ye bunu yeme" demeye başlar.
Bende "Anne bebek tıpatıp sana benziyor" derim kv daha bişey demez dört Köşe olur sevinçten
Eşimde telefonu alır "Anne sana benziyormu bilmem ama huyu benzemesin" der
Ters psikoloji her zaman iyidir.
Sen bundan sonra hep kv ve kp üzerine oyna eşini ekarte et dışla bak bakalım ne oluyor
"Dedesinin torunu babaannesinin prensi Allahtan dedeyle babaanneye benzemiş oğlum. Aşkım sen kime benzemişsin acaba?" Gibi şeyler söyle
Eşini dışla ama eşinin ailesini pohpohla.
Merhaba ben BirtanecikAy evet ne dolmussunuz :)
Allah yardımcınız olsun çok zor be.
Ya bir tanecik evliyim ve mutluyum diyen yok mu?
Olsa da iki gün sonra konu acıyor.
Bu erkek Milleti ve onun enteresan aileler. ..
İyice inancımı yitirdim yeminle.
Hmmm amca demek ki tam Kamilmiş o zamanEşim demiyo ki bunu babası diyo.. eşim söylese yapıştırıyorum lafını..
Ters köşede haklı olabilirsin fakat zaten totişleri kaf dağında daha da kaldırmak istemiyorum.. zaten zorla babasının da adını koydu oğluma.. ben kendi koyduğumuz adı söylüyorum diye kaç defa atıştı benl kp.. karısı ve keza kızı da aynı aba altından sopa gösteriyolar.. kaç defa söyledim ben onun annesiyim bana karışamazsınız diye.. ısrarla aa ali neymiş be senin adın fikret diyolar.. yıllardır bunun kavgasını ediyolar ya şaka gibi
Ama sizin eşiniz epey artıda.. Allah daha iyi etsin inşallah.. sevindim sizin adınıza.. ailesine benim karım kıymetli onu üzemezsiniz mesajı verse yeticekMerhaba ben Birtanecik
İkincide de olsa Mutluluğu yakalamış biri olarak MUTLUYUM diyebilirim.
Kocam mükemmelmi?
HAYIR
Öküzün önde gideni mi?
EVET
Gereksiz kıskançlıkları varmı?
OLMAZMIII
Ota b..ka karışır mı?
EN ALASINDAN.
Romantik mi?
DAHA ÇOK ORMANTİK
İnatçı mı?
KEÇİ GİBİ.
Kabamı? Küstah mı? Ukalamı?
YERİ GELDİĞİN DE HEMDE NASIL.
Halden anlarmı?
CANI İSTERSE......
Nasıl bir kişilik?
SAATİ SAATİNİ TUTMAZ SÜPRİZLERLE DOLU
Peki neyine aşığım?
Merhametine, vicdanına, sadakatine, dürüstlüğüne, bensiz yemek yememesine, gezmeye gitmemesine, dargın da olsak bensiz yatmamasına, gece kalkıp defalarca üstümü örtmesine, yemek yapmasam "canın sağolsun" demesine, hayvanları sevmediği halde sırf ben seviyorum diye bahçede ki kedilere mama alıp getirmesine, eve gelmeden önce "bişey lazımmı" diye sorduğunda uzun bir liste söylesem de hepsini gelirken almasına, Bensiz kararlar almamasına, Her şeyini sadece bana anlatmasına (iş arkadaş sorunları vs. gibi)
Ailesini çok tutmasına rağmen benim ilişkilerime karışmamasına. Her ne kadar hoşlanmadığı kişiler olsa da ailemde ki herkese karşı saygılı ve hürmetkar olmasına.
İşte bu sebepten eşimi çok seviyorum.
Anlaşıyormuyuz peki Elbette HAYIR
Yok be canım artısı eksisi eşit ortada bişey kalmıyor yaniAma sizin eşiniz epey artıda.. Allah daha iyi etsin inşallah.. sevindim sizin adınıza.. ailesine benim karım kıymetli onu üzemezsiniz mesajı verse yeticek
Hmmm amca demek ki tam Kamilmiş o zamanSana bir tüyo kp ne diyorsun bilmiyorum ama baba deme artık babalık de peder bey de vallahi
Birde şöyle bişey var yaşayan bir.aile büyüğünün ismini koyarsanız o kişinin ömrü kısalır diye bir hurafe vardır.
Şayet bunu netten falan bulursanız eşinize okutun yada kp yanında "Aaaa bak babalık ne buldum isim verince önür kısalıyormuş" falan de.
Birde en can alıcı yer..
Diyelim torunun adı Mehmet kp adıda Mehmet o zaman bir kaç kerede olsa oğluna ismiyle hakaret et.
"Ah be Mehmet ne kadar gerizekalısın kime çektin sen böyle" falan de.
Tabi bu hoş bişey değil oğlun açısından ama kp ismi açısından gayet iyi bişey.
Kocan kp kv varken söyle bakalım ne diyecekler.
Yada oğlunun ismini kısaltarak söyle Memoş gibi yaniİsme saygısızlık yap.
Yaa şaka mı bu nasıl insanlar bunlar??Gayet doğru anlamışsınız.. mesela bi şey istiycek benden hişşttt huuoooppp kamilll.. bütün hücrelerimin tepindiğini hissediyorum o an..
Sen baya akıllıca davranmışsın ya.. ama ben dan dun içimde neyse dilimde o.. haksızlığa gelemiyorum.. yapabilir miyim hiç bilmiyorum..Yok be canım artısı eksisi eşit ortada bişey kalmıyor yani
Ama ben eşimin ailesine karşı aşırı sevgi doluyum sayarım, sarılır öperim, laf deseler cvp vermem (çok çirkef olabilirim ama) hemen boynumu büker suratım mahsunlaşır falan fişman.
Eşim de baktı beni eziyorlar bana eziyet ediyorlar işte o zaman annesine halasına dediki "benim size yedirecek karım yok ben karımı sokaktan bulmadım" dedi.
Şimdi kv ağzımın içine bakıyor. Ama bende eşime gidip şikayet edercesine değilde sanki ben hatalıymışım gibi anlattım olayları
Hani nerde kusurum var yardım et aşkım gibisinden
Öyle öyle eşim beni kayırmaya başladı
Kp de ayrıca çok uyuz oldum kusura bakma lütfen.
Kamil miş breh breh oğluna kendi adını vermiş sana da anasının isminimi vermeye çalışıyor acaba?
Kamil kim ya annenin adımıydı peder bey desene?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?