Yıldım artık...

Benimki kötü mötü ama en azından böyle değil

Arkadaşlarını mı topladın ne yaptın ahahaha çok komik benim iyiliğimi herkes bilir sen küçüklerini kınamamayı yol göstermeyi öğren önce inşallah başına böyle şeyler gelmez .
sen gerçekten saplantılısın. Bi şeye kafayı taktın mı o şeyden kopamıyosun. Sen bi küçük olarak saygı nasıl gösterilirmiş onu öğren. Senin de bu dikbaşlılıkla inşallah başına daha beter şeyler gelmez..

Ya bence takılma cahil insanlar eşin senle evde huzurlu mutlu ise onların yanında efelenmek zorunda kalıyo bence. Çünkü ana baba cahil ve otoriter bi erkek olarak göstermek istiyo kendini. İçinden sende hakaret et ama yüzlerine gül gitsin. Allah kolaylık versin

Benimki kötü mötü ama en azından böyle değil

Konu sahibi sevdiği adamla evli mutlu çocukları var ve tekrar hamile ama seninki arazi olmuş çoktan Evet sizin aşkınız daha güzel daha büyük hıhım öyle

Çırpındıkça batıyosun tüm siteye rezil ettin kendini

Benim konu sahibiyle aramda, rezil etmekse bu rezil olayım. Kimsenin aile içindeki durumu bilemez. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kendisine de söyledim doğacak bebeği için dua edicem benim dualarım kabul olur. O kadar iyi niyertki olduğumu herkes anladı.ben büyük va demedim, sizin yaptığınız çekememezlik mi koruma mı ne anlayamadım. Konu sahibine ömür boyu mutluluklar diliyorum, size de biraz merhamet ve empati...

:)) konu 2 senelik nerdeyse. Ben esimin ailesiyle 8 ay hic gorusmedim 4 aydir da 1 1 bucuk ayda bi ancak goruyorum. Cok sukur iyiyiz. Konuyu hortlatti bi gereksiz velhasili ortada bi sey yok..

ahh sagolasin ya.. Kullenmis mevzu hortladi. Konular kapandi. Esimin ailesiyle 1 yildir gorusmuyoruz nerdeyse mesafeliyiz. Her seyi yoluna koyduk cok sukur. Eski konumu desip yazmis asabim bozuldu.. Hayatim boyunca kimseye belden asagi vurmadim sinirimi bozan bu oldu..

Senin neyini çekemeyeceğim ya düştüğün duruma düşmektense yalnızlıktan geberirim mesela ama sen anlayamazsın çünkü kendine saygın yok. Anlamsız bi duyguyu kutsal bellemişsin. Ben gayet güzel bir ilişki yaşıyorum sevgilim senin sevgilinin yaptığını yapmaya asla cesaret edemez istersen benim konularıma da dadan hortlat hatta şimdi. Konularına denk geldim insanlar defalarca yazmış içimden valla iyi sabır bu kız hayatta değişmez dedim geçtim kumaşın belli çünkü. Kendine merhamet etmeyene ben ne edeceğim acınacak milyonlarca hayvan insan var dışarıda.

Bana hayvan mı demek istediniz ? Ben kimseden merhamet beklemiyorum ellerim kırılsaydı da yazmasaydım birlik olmuşsunuz üstüme gelmeye hala devam ediyorsunuz, yıkarda Allah var ya, azıcık iyi olun. Ne kadar üzdünüz beni ya ellerim kopsaydı yazamasaydım....

Nickin değişmiş ama ben seni tanırım severim yani daha bir gün hak etmeyene verdiğin olmayacak bir cevabını görmedim. Bu kızcağıza da üzülmüştüm başta saf sanmıştım ama hem konusundaki cevapları hem de böyle eskileri didikleyip kendince gol atmaya çalışmasını gördükçe dayanamadım. Sen canını sıkma değmez hiç.

Gereksiz mi ? Ben size kendi konumda iyi yazdım vereceğiniz tepki bu mu oldu ? Hani annem yerinseydiniz ?
Annen yerindeyim demedim annen yasindayim dedim. Onceki konularinda yazdigim diger yorumlara baksana. Bu adam duzelmez yapma bu eziyetl kendine diye yazmisim kac defa. Ama her yazana verdigin fix bi cevabin var. Bunu gecin bu yorumlari ciddiye almiyorum kendimi zora ceksem arar mi..

Arasa da bu adam seni hep uzer. Herkes kendi tecrubesinden yola cikarak yaziyo zaten. Ama israrla yanlis anlayan sensin.

Hic soruyo musun kendine bunca kadin ayni seyi soyluyo var bi bildikleri diye? Baristiktan sonra pisman olup buraya nerden de sizi dinlemedim cok pismanim diye konu acmazsin insallah.. Sana diyceklerim bu kadar.

tesekkur ederim sagolasin.. Bunu duymak bile cok iyi geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…