Yıldım.

Ozledim muhabbeyi degil zatem ablasina gitmesi de gayet dogal ablasi tabi sadece ilk arafiginda ablamdayim dedi ikinci aradiginda da ablamlar disari cikip gezelim diyor a sinirlemdim ben ona da sinirlenmem sadece gelmemek icin bahane gibi geldi samimiyetlerine inanmadim

Ayrı şehirlerde yaşamıyormusunuz siz anladığım kadarıyla öyle. Bırakın da insanlar nefes alsın ailesiyle vakit geçirsin. Sizin ki tamamen düşüncesizlik.

Ben sunu merak ettim.Siz , esiniz ablamla gezelim dedignde annenizin hazirliklar yaptigni soylednzmi yksa sadece gelmek istemedgnizimi soylediniz

Cnm madem esin aplasına da duskunse Onun ablasının yanında olduğunu öğrendiğinde neden davet etmedın gorumcenıde ozm esin gelir sende mahcup olmazdın boyle yapmanın ne sana ne de eşine faydası var madem anlasamıosanız annenı kardeşlerini dışarı yemeğe davet et esınde kendı ailesini hem gez hem hep bırlıkte olursunuz sahada tartısırsan evliliğin kotu yerlere ulaşır :))

Ayrı şehirlerde yaşamıyormusunuz siz anladığım kadarıyla öyle. Bırakın da insanlar nefes alsın ailesiyle vakit geçirsin. Sizin ki tamamen düşüncesizlik.

Benim ailem ablasi ve esimin ailesi ayni sehirde biz ayri sehirdeyiz. Zaten nefes aldi ilk ablasina gitti tek kelimecetmedim beni de alip goturmek istemesine kizdim o da bi gorunsun ailemr diue yoksa ailemlr ilgilensin degil yanlis anlasilmasin diyev

Ben iki tarafı da kusurlu buldum açıkçası. Keşke ablasına gidip ordan annenize gelip ordan da kv ye geçseydiniz.

Bence siz çok benci birisiniz. herşey sizin planladığınız gibi olsun istiyorsunuz.
Siz gitmişsiniz bir hafta ailenizin evin de kalıyorsunuz bir haftanın bir saatini bile eşinizin ailesine ayırıp gitmemissiniz (belki de eşiniz bu konu da size tavırlı olabilir) sonra da neymiş efendim kocam önce ablasına gitmiş üstelik ablası ve eşiyle biraz vakit geçirmek istemiş ne var bun da yani bu kadar da burnunuz kaf dağın da olmasın...

Sürekli eşinizi kötüler durumdasınız ama bu konuda ki izlenimlerime istinaden siz ilişkiniz de çok baskın ve duyarsız davranıyorsunuz. bazen fırsatı ve haklılığı karşı tarafa da vermek gerekiyor.
Bu kadar küçük sorunlar ilişkiler arasın da büyük sarsintilara neden olur ve iler de eşimle boşanıyoruz diye konu açmanıza sebep olur...biraz yapıcı olun derim.

Ben sunu merak ettim.Siz , esiniz ablamla gezelim dedignde annenizin hazirliklar yaptigni soylednzmi yksa sadece gelmek istemedgnizimi soylediniz

Esim ilk aradiginda ablamlayim dedi bir sey demedim ugradi nasil olsa gelir diye dusundum ama ikinci kez aradiginda napiyorsun disari cikalim mi ablamlarla dediginde ben de annem evde hazirlik yapti gelemem dedim biraz da kizdim orda muhabbeti benim ablasini istememe getirdi kavga ettik

Niye kızdiniz ki o kadar buyutulecek birsey yok.Sizin biraz sinirleriniz yipranmis.Kendinize hakim olamiyorsunuz daha onceki konularınızi bilmiyorum fakat bence esinizle konusmayi gönlünü almayi deneyin

Ben ablasina gitmesine hic kizmadim ki gitse de gelir diye dusundum ama bir sure sonra arayip disari cikalim ablamlarla demesine kizdim tamam bir haftadir ailemdeyim de hep gelmiyorum ki esim de gelmiyor. Onu da gorsunler diye dusundum yani gelip sonra cikalim dese onu bile anlardim mesele hic ugramak istememesi disari cikalim muhabbeti bu da ayip degil mi ?
Evet bazen bencil olabiliyorum ama emin olun esimin ailesi de en az benim kadar bencildir. Yani benim bu derece onlara ilgisiz olmamda onlarin da bana karsi olan ilgisizligi var ve malesef bu bir sure sonra duzelmiyor hep oyle devam ediyor.

Niye kızdiniz ki o kadar buyutulecek birsey yok.Sizin biraz sinirleriniz yipranmis.Kendinize hakim olamiyorsunuz daha onceki konularınızi bilmiyorum fakat bence esinizle konusmayi gönlünü almayi deneyin

Evet sinirlerim inanilmaz yiprandi hem hamilelik suresince basima gelenler hem de esimin ailesinin o sure zarfinda yaptiklari sonrasinda dogum ve cocuk bakma cok degistirdi beni. Tahammülsüz oldum ve her şeyi o anda düşünmeden soyler oldum.
Soyle anlatim 3bucuk aylik hamileykem evime hirsiz girdi arabamiz cuzdanimiz telimiz calindi esimin ailesi vah vah dedi ama o sure de bir seye ihtiyaciniz var mi diye sormadi kendi ailem altindaki arabalari esime verdiler. Daha sonra yine aramadilar sormadilar calisiyordum 6 aylikken calistigimiz sirket batti 3 ay maas alamadim isten cikmak zorunda kaldim cocugun eksiklerini tamamlamaya calisiyoruz bir yandan kira bir yandan ev gecindir tek maasla 1 kere bile sormadilar ihtiyaciniz var mi diye ailem oglumun odasini aldi onlar yine bir sey yapmadi dogurdum sezeryan oldum evime anneme geldim 1 ay boyunca yanima bir kere gorumcem bir kere de kayinvalidem ugradi o kadar bu da yetmedi ilk gunler kayinvalidem bende kaldi guya yardim edecek evi b..k goturuyor bir yerde coraplari bir yerde kiyagetleri banyo les ben kalkamiyorum lavabonun halini gordum dedim ki bi temizligim 4. Gunum laf olsun diye diyorum belki temizler diye tamam sen temizle dedi oldugum yerden kalkamiyorum. Siz olsaydiniz ayni hurmeti gosterebilir miydiniz?

Ha bir de babamin biraktigi idarelik arabayla kayinpederim surekli dugune ve cenazelere gitmek istedi onlari da o halde biz goturduk

Beni almaya gelirken degil bize aileme kalmaya geliyordu esim gecerken ablasina ugrayinca ablasi teklif etmis yani normalde annemin babamin yanina geliyordu.eryesi gun pazar da kv kp yanina gececektik
Ee adam akşam yine gelecekmiş zaten kalmal için.Annenizin hazırlıkları heba olmayacaktı ki.Biraz gezseydiniz ablasıyla.Bence dengeyi kuramayan siz olmuşsunuz.

Ee adam akşam yine gelecekmiş zaten kalmal için.Annenizin hazırlıkları heba olmayacaktı ki.Biraz gezseydiniz ablasıyla.Bence dengeyi kuramayan siz olmuşsunuz.

Tamam orda belki dengeyi kuramadım
Peki eve geldiginde yaptigi tavira ne yapmaliyim?

Haksızsınız.
Siz zaten 1 hafta ailenizde kalmışsınız. Eşinizin yerinde olsam ben de önce kendi ailemi görmek isterim. Kayınvalide istediği kadar hazırlık yapmış olsun, önce ailemi göreceğimi düşünemediyse oturur bekler, kendi problemi.
Eşim dışarıda gezerken ben ailemi görmek yerine kayınvalideye koşamam.

Anladığım kadarıyla eşiniz "aileme gidelim" diye de tutturmamış. Ablasıyla, eşiyle gençler olarak gezmek istemiş. Asıl ayıbı siz yapmışsınız, gerçekten de ablasını istemiyor gibi olmuşsunuz.

1 hafta orada kalıp onun ailesine gitmemeniz de ayrı bir ayıp. Tek olsanız "amaan boş ver, oğulları yokken geline meraklı değillerdir" derdim ama ortada torun var.
Torunlarını görmek onların da hakkı.

Adam gelmişken tabii ailesine geçecek eşi ve çocuğuyla birlikte.Bunun için mi geldin sorusu çok abes olmuş.Tam tersi olsaydı eşin bir hafta ailesinde kalıp sen onu almaya gittiğinde yarın da aileme geçelim desen o sana bunu dese ne olurdu?

Ailesine yaptığımın ayıp olduğunu düşünmüyorum çok torunlarınö düşündüklerini de sanmıyorum benim tek üzüldüğüm nokta ablasını istemiyor gibi gorunmek oldu aslinda suanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…