Yıldım.

Tabiki ciddi bir mesafe koyardim sizin gibi ama burada esinizin kabahati yok.Aile dusuncesizse esiniz ne yapsin.Gerci ablayla gezme muhabbetinde ablasinin tarafını tutmus olabilir ama yine de hersey sizin elinizde.Esinizi en guzel siz kendi tarafınıza cevirirsiniz.

O dengeyi kuramazsan o tavrı da görürsün ne yazık ki.He doğru mu değil ama erkekler misillemeyi sever bu yüzden evlilikte denge sağlayan kadındır zaten.

Ben çok sağlayamıyorum sanırım. yapı olarak sinirli bir insanım doğumdan sonra tavan yaptı özellikle eşime karşı.

Ne olursa olsun eşinizle aranız da sıkıntı yaratmasına müsade etmeyin.Emin olun ki bu sadece ilişkinizi yıpratır. eşiniz sizin için gec de olsa gelmiş sonuçta.
Bir sorununuz olduğun da illa kendi dediğiniz olacak diye inat edeceğinize ılımlı olmaya çalışın, eşinizle konuşup ortak bir karar verirseniz bu kadar sıkıntı yaşanmaz ve iki taraf da mutlu olur.
Eşinizin ailesine kırgın olabilir yada çok samimi olmayabilirsiniz ama haklıyken davranışlarınızla kendinizi haksız konuma getiriyorsunuz ve eşinizle aranız da sürekli itişmelerinize neden oluyor. Bazen olayları çok da üstelememek gerekiyor ve şunu göz önünde bulundurun ki eşinizle evinize döneceksiniz eviniz de ne sizin ne de eşiniz ailesi olacak.Bence yolda sorunlarınızı bitirip evinize mutlu bir şekil de gidin.

Ben çok sağlayamıyorum sanırım. yapı olarak sinirli bir insanım doğumdan sonra tavan yaptı özellikle eşime karşı.
Yeni doğum yapmışsın hormonlar seni bu hale getirmiş çok normal ama eşine haksızlık yapma soğutma adamı kendinden.Gönlünü alman lazım kesinlikle.

Iste bu dusuncesizlik beni onlardan itti ve aramaz sormaz oldum bir de normal gelmeye basladi bana bu durum. Şimdi hıc bir sey yok gibi davranamiyorum tavir yapmiyorum ama ciddi cektim kendimi aynı kefeye koyamiyorum iki aileyi tabi ki ne olursa olsun esimin ailesi kani ama ben tum o olanlarda en cok da esime uzulmustum kendime bile degil. Yani 1 gunu bile zor geciriyorum gercekten esime de cok soyledim biliyor da bu zamana kadar bu kadar ustume gelmemesinin sebebi belki biraz da bu hak veriyordu bana. Cekemiyorum da iste hic bor sey yokmus gibi davranma pesinde herkes. Suclu ben oluyorum

Keske bunun icin mi geldin lafini soylemeseydim evet gec de olsa geldi gerci hareketleriyle sabote etse de geldi

Ailesine yaptığımın ayıp olduğunu düşünmüyorum çok torunlarınö düşündüklerini de sanmıyorum benim tek üzüldüğüm nokta ablasını istemiyor gibi gorunmek oldu aslinda suanda.

Onlar torunu düşünsün ya da düşünmesin. Önemli olan onlar değil, eşiniz. Onun ne hissettiği, sizin ona nasıl hissettirdiğiniz.

Aynı şeyi eşinizin size yaptığını düşünün.
1 hafta ailesinde kalmış olsa, siz yeni gelmiş, eşiniz ve ablanızla gezmek isterken o size "annem de annem, hazırlık, büyüğe saygı" vs deyip dursa "eeh sana da ailene de..." demez misiniz?

Ailesi hiçbir şeye yardım etmemiş, hal hatır sormamış, bunlara bozulmuşsunuz tamam ama sanırım evliliğinize kötü bir etkileri de olmuyor. Zaten çok iç içe değilsiniz.
Yapmadılarsa oğullarına yapmadılar, böyle düşünün.
Eşiniz ailenizle aralarındaki farkı anlayabilecek biriyse zaten üzülüyordur. Ama ailesi sonuçta.
Gün gelir onların yaptıklarını/yapmadıklarını unutur ama sizin bu meseleler yüzünden ona hissettirdiklerinizi unutmaz.

O yüzden daha yapıcı olmaya çalışın. Siz gitmek istemiyor olabilirsiniz ama eşiniz ne yaparlarsa yapsınlar ister.
Ailesi sizinkiler kadar ilgili değil diye koştur koştur annenize babanıza gelmek zorunda değil.
Bu şekilde evliliğinize zarar verirsiniz sadece.

Ister tabi annesi babası doğal ben sadece kendim için dedim bu kadar mesafeli 1 hafta boyunca ailesinin yaninda ama kaynanasina kayinpederine gitmiyor dendigi icin soyledim ki gittim de hep gittim 1 hafta kalmadim sadece ve genelde eşimle gittim onun haricinde her geldigimizde gideriz mutlaka. Cok faydalari olmadigi gibi zararlari da olmadi şükür insallah olmaz da. Koştur koştur ailemin yanina da gelmek zorunda degil tabi ailem de torunlarina yaptilar bana yaptilar ne yaptilarsa. Evet yanlis yaptim ama esim de surdurdu olay aslinda cok onemsizken buyudu. Peki bu durumda siz ne yapardiniz?

Yeni doğum yapmışsın hormonlar seni bu hale getirmiş çok normal ama eşine haksızlık yapma soğutma adamı kendinden.Gönlünü alman lazım kesinlikle.

Insallah olay inada binmeden gönlünü alabilirim. Pek beceremem de

Cok tartismissiniz. Siz haklida olsaniz sizin yaniniza geldiginde tartisacagi icin gelmek istemiyor kaçıyor. Haklı haksız fark etmiyor. Huzursuzluk girdimi bir yuvaya onu düzeltmeden kurtulamazsınız bu ayrı yollarda yürümekten.

Onun ailesi de torununu görmek istemiştir belki aslında sorun iletişim kopukluğu sanırım sen ona annenin hazırlık yaptığını söylesen gelirdi belki onu bilmeden anlamlarla çıkalım demiş o da uygun Muş’un dememiş o da orda haksız

konu sahibesi esin 1 haftadır annesinde durmuş olsaydı ve sen hafta sonu o şehre gitseydin nasıl davranırdın. önce kendi ailene mi yoksa eşinin ailesine mi geçmek isterdin. kiminle daha çok vakit geçirmek isterdin. ertesi günde döneceksin. biraz empati diyorum.

Biz de boyle bir iletisim yok malesef catisma halindeyiz surekli. Keske boyle olsa ne güzel Allah bozmasın keyfinizi. Ben boyle bi teklifte bulunsam neden ilk sizin aileye gidiyoruz gibi bir tepki ya da ona benzer bi tepki alirdim heralde
Bizde sadece bu konuda uyumluyuz. Yoksa oyle cokta iyi degiliz herzaman aileler mutlu olsun iste.

Iyi de oraya kadar gitmisken küs de degilken gitseydiniz eşinizin ailesi torun gormek istiyorlardir belki.Esiniz aslinda hakli olan taraf.

Çocuk gibisiniz ikiniz de. Medusan kırılmaca darılmaca yok ama ikiniz de haksızsınız. Esin önce ablasına gitmek isteyebilir çok normal. Ben olsam ben de kayinvalideden önce ablama uğrarım.
Ha annenin evine gelip de sürekli telefonla oynaması yüzde yüz yanlış.

Ama sen de hem annene gelmesini istiyorsun hem de sen onun annesinin evine gitmiyorsun.

Kk da açılan gelini kaynanaya götürme konuları arasında hiç bu kadar haklı bir koca görmemiştim.

Eşiniz tamamen haklı. Siz nasıl annem özendi diyorsanız onun annesi de torun görmeye özendi belki? Ama siz benc.ilsiniz biraz

O zaman problem yok bence.Kaç tanesi arıyor ki zaten. Kimse insanın kendi evladı kadar olamaz. Anneniz için çok da önemli olmamalı, çok da pohpohlanmamalı damat. Sizi görüyor mu torunu görüyor mu önemli olan o.

Doğru söylüyorsunuz zaten kimsenin evladı yerine gecmiyor kimse de biraz da bizim takıntılarımız işte

Kaynanama gitmem demedim ki ben zaten gidiyoruz da hic laf etmedi aksamki tavirlarindan kaynakli oyle bir tepki verdim o da bunun icin mi geldin dedim sadece.

Ablasina ugramasina bir sey de demedim hep ugrar hic problem olmadi bazen ikimiz birlikte ailelerden once de ugrariz normalde severim de ben sadece ugradiktan sonra bir de gelmek istemeyip gezsek mi diye oneri yapmalarina sinirlendim tamam bende de kabahat var abartili tepki verdim ama esimin gelip sonrasindaki tavirlari ayri canimi sikti cikmaza girdi ufacik bi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…