agustos ayında tüp bebek tedavisine başlayacagım reglı günümü bekliyorum..bu yazını okuyunca önce bir duraksadım..içim burkuldu...sabır arkadaşım sabır rabbimin bir bildiği vardır....hakkımızda hayırlısı nme ise olsun...Rabbim istediği zaman o yıldız içinde tekrardan parlayacaktır..yeterki sen böyle istemeye devam et..kendine iyi bak..
O kadar benziyor ki yaşadıklarımız, anlattıkların sanki benim hikayemdi. Tek fark ben bebeğimi iki aylıkken kaybettim. Kalbi durdu meleğimin. Allah kimseye göstermesin. İki ayda bile varlığına o kadar alışmıştık ki , gidişi büyük boşluk oldu bizim için...
Şimdi yeniden denemeye hazırlıyorum kendimi. Kendimi hazır hissetmeyi bekliyorum .
Aslında haklısın arkadaşım...Pozitif olmamız gerekiyor...ama bu acabalar peşimizi bırakmıyor...Hangi hastanede başladın yolculuğuna canım...
Ben amerikan hastanesinde başladım canım yolculuğuma şimdilik iyi herşey..reglı tarıhım 4-5 agustos muayene gidicem birkaç istenilen tahlilleri tamamlama çalışırken eksiklikler oldu dedim dakika bir gol bir.....neyse tek pürüzler bunlar olur inş dedim...pazar günü burun spreyine başlıyorum...her eksiyi insan kendine olumsuz yorumluyor..sabır ve güç kuvvet çok önemli....Şimdide diyorum bazen 5 yıldır nedne bu ay neden ramazan ayı demekki nasip kısmet bu aymış diye..Tek embriyo transfer edilmesi korkutuyor nedense....5.gün embriyosu transfer edilecek dedi doktorum..bakalım canım hayırlısı artık..rabbim ol derse olucak...
rabbim en kısa zamanda bebişinizi nasip etsin.benimkiside 7 yıl sonra süpriz yaptı bize:)aynen yaşadıklarınızın hepsini yaşadım ama rabbim ol diyince oldu.inanın vakti gelince oluyor.
rabbim en kısa zamanda bebişinizi nasip etsin.benimkiside 7 yıl sonra süpriz yaptı bize:)aynen yaşadıklarınızın hepsini yaşadım ama rabbim ol diyince oldu.inanın vakti gelince oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?