Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

7 senemize girdik bizde bebeksiz..1 negatif aşılama var tüpe henüz cesaretim yok.

o kadar güzel anlatmışsınızki gözyaşlarıma engel olamadım bende kısacık paylaşmak isterim hikayemi. ben pko hastasıyım eşimdede morfoloji bozukluğu var bende aynı sizin gibi ilk senelerde çocuk istemiyorum diye tutturmuştum sonra eşimin çocuk hasreti içimi o kadar acıttıki denemelere başladık 1 yıl boyunca olmadı. sonra 2 aşılama yine negatif ardından tüp bebeğe başladık ilk denememizde hamile kalmıştım çok mutluyduk nihayet bizde anne baba olabilecektik ama 6. haftamda ağır bir düşük yaşadım 3 gün hastanede yattım bebeğim gitmişti. toparlanmam 5 ay sürdü ardından ikinci denememize başladık herşey yolunda gidiyordu ve pozitif sonuç aldık giden meleğim kardeşini yollamıştı bana. kese kalp atışı hepsi tamamdı 12 haftada çağırdı doktorum biz belki cinsiyet görürüz diye bi hevesle gittik ama kalbi durmuştu bebeğimin gelişimi 8. haftada durmuştu ve artık bana zarar vermeye başlamıştı apar topar kürtaja alındım ikinci meleğimi uğurlayalı 8 gün oluyor içim acıyor kahroluyorum ama asla pes etmicem 4 ay sonra kısmetse 3. denememize başlıcaz. bu yol çok zorlu bir yol biliyorum ama anne olmak istiyorum......

Son düzenleme:
7 senemize girdik bizde bebeksiz..1 negatif aşılama var tüpe henüz cesaretim yok.

inşallah gerek kalmadan kendiliğinden gelir meleğiniz. ama birşey söyleyeyim mi tedavi zor evet, fiziksel zorluk değil bahsettiğim ruhsal olarak yorucu ama onu da sonundaki mucizeyi düşünerek aşmak hiç de zor değil. hazır olmayı beklemeyin, çünkü insan bilmediği bir sürece hazır olamıyor hiçbir zaman. içine girdiğinizde o tempoyla bebeğinize kavuşmak için saatleri sayacaksınız :)

size öncelikle sabır diliyorum, çok ama çok zor yaşadıklarınız ama çok güçlü olduğunuzu görebiliyorum. içinizin acıması, kahrolmanız o kadar doğal ki. anneliği önce tadıp sonra ellerinizden kayıp gitmesi... Allah sabrını verecek inşallah. ama umutlusunuz hala, tekrar deneyeceğinizi söylemişsiniz. bu defa olacağına tüm kalbimle inanıyorum ben, siz çok sabırlı ve isteklisiniz, meleğiniz size bu defa gelecek ve güzel hikayenizi okumak kısmet olacak bize inşallah.

canım yazından çok etkilendim..
hemem hemen hepimiz aynı süreci yaşadık.. kimimiz şanslı hemen ilk denememizde bebek sahibi oluyor.. kimimiz de belli sınavlardan geçiyor.. Allah hepimizin kucaklarını tez zamanda hayırlı evlatlarla doldursun inşallah...

her seferinde ağzıma bir parmak bal çalınıyor ama gerisi gelmiyor artık yine kaybedeceksem hiç pozitifi görmeyeyim diye dua ediyorum. inşallah hepimizin güzel hikayeleri olur burda paylaşırız

canım desteğin için çok teşekkürler. anladığım kadarıyla senin umutlu yolculuğun, mutlu bir hikayeye dönüşmüş, yıldızın seninle güneş gibi doğmak için gün sayıyor. tüm kalbimle sağlıkla kucağına almanı dilerim yavrunu. darısı biz bekleyenlerin başına olsun diyorum :)

müsait bir zamanında hikayenden bahsedersen bizlere de umut olursun, ne güzel olur :)

İNŞALLAH hayırlısıyla alırsınız bebişinizi kucağınıza

her seferinde ağzıma bir parmak bal çalınıyor ama gerisi gelmiyor artık yine kaybedeceksem hiç pozitifi görmeyeyim diye dua ediyorum. inşallah hepimizin güzel hikayeleri olur burda paylaşırız

inşallah bu defa olacak canım, lütfen buna inan, içindeki acıyı anlamaya çalışıyorum ve az da olsa anlıyorum, biliyorum çok zor yaşadıkların ama inan sen de anne olacaksın, önce kendini toparlaman lazım.

canım senin içini daha çok acıtmayacaksa sormak isterim. bu kayıplarının nedeni araştırıldı mı acaba?

sensiz hayat canım bebeğini kaybetmene çok üzüldün.. topiğe yazmışsındır mutlaka ama ben görmedim, yada hatırlamıyorum, bilmiyorum.. nolur umutsuzluğa kapılma.. bak hergün yeni bir mucize sayfası açılıyor topiğimizde.. allah hepimizin dualarını kabul etsin.. bu mubarek günlerde bol bol dua edelim birbirimize..

ilk düşükte kromozom analizi için göndermiştik ama maternal(anneden geen hücreler) ayrıştırılamamıştı cinsiyet de kız çıkınca sağlıklı bir sonuç elde edememiştik testten. ikincisini yine kromozom analizi için yolladık sanırım bu sefer düzgün bir sonuç alırız çünkü düşük değil direkt kürtaj oldu. onun dışındaki bütün testlerim deneme öncesi yapılıyor zaten. ama doktorum kromozom bozukluğunun üstünde duruyor. ağustosun ilk haftası alıcaz sonucu ona göre bir rota çizicez artık. 5 tane dondurulmuşum var ama kromozom bozukluğu çıkarsa onlar bir işe yaramayacak çünkü pgt 3. gün yumurtalarına yapılabiliyomuş. benimkilerin hepsi 5. gün yumurtası.

canım bilerek yazmamıştım topiğe sizi etkilememek için bir tek merveye söledim listeden adımı silsin diye.bu aralar çok olumsuz olay yaşandı sizin topikte birde ben yazıp sizi üzmeyim demiştim.

canım olur mu öyle şey... biz arkadaşız.. arkadaşlar hem mutluluğu hem acıyı paylaşırlar..

canım benim hakkında hayırlısı olmasını diliyorum tüm kalbimle. inşallah kromozom bozukluğu yoktur ve acı kayıpların hayatın kötü tesadüflerinden olmuş olsun. senin bekleyen bebeklerini kullanma şansın olsun ve onlarla anne olmak nasip olsun sana.

ama kromozom bozuksa ve tekrar iğnelere başlayacaksan da vardır bunda da bir hayır diyeceğiz, en kaliteli, en sağlam olanlar seçilecek aralarından. sen sakın isyan etme, sınavının sonuna geliyorsun inanıyorum inşallah bu defa anne olup sürdürmek nasip olsun sana.

biz çok güçlü kadınlarız. sonuna kadar bezmek yok.. neydi sloganımız..
YILMAK YOK MÜCADELEYE DEVAM...
yıldızımız güneş olup dünyamızı aydınlatana kadar devam...

arkadaşlar ben işyerindeyim ve bir kaç saat yerimde olamayacağım. sizlere yanımda olduğunuz ve benim hüznümü ve yeni heyecanımı paylaştığınız için, kendi hikayelerinizi anlattığınız için çok teşekkür ederim. umarım hepimiz çok daha güzel hikayelerle buluşalım burada.

yıldızlarımız önce içimize kaysın, sonra dünyamıza doğan güneşlerimiz olsun inşallah

asla isyan etmiyorum mevlam neylerse güzel eyler vardır bundada bir hayır diyorum. hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah canım. hepimizin bu dünyada bir sınavı var demekki bizim sınavımızda buymuş.canı gönülden diliyorum ki Allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarını doldursun

canım olur mu öyle şey... biz arkadaşız.. arkadaşlar hem mutluluğu hem acıyı paylaşırlar..

sağol canım benim. inan kaç kere elim gitti size yazmaya ama kötü haberler çok üst üste gelecekti kaç kere yazıp yazıp sildim bi bilsen. siz kendinize çok iyi bakın bebişlerinizi büyütün bizlerde umut olun emi :)

aminnnn canım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…