adaege beni çoooooooook ağlattın umarım bundan hepimizin gözyaşları mutluluktan akar.... ay bir gireyim şuraya dedim beni ne hale getirdin....
Senin dondurulmuş embriyoların vardır.Nasipse ne zaman bu yolculuğa kaldığın yerden devam edeceksin..Sende pes etme.........
adaege ben de gözleri dolu dolu okuyanlardanım hikayeni inan hemen hemen aynı hikayemiz bende aşılama sonrası hem idrar hem kan tahlililerinde kesinlikle hamileyken 3.gün kayboldu degerim düştü kimyasal gebelikmiş 3 gün içinde dört bir yanıma duyurdum çünkü 5 yıldır istenen beklenen bebekti mucizeyii kaydı gitti avuçlarımdann allahım bütün isteyen lerin göbüşünü doldursun hayırlısıylaa en kısa zamandaaaa
evet canım var. ama ben içimi sıcacık yapan bebeklerime dondurulmuş demeye kıyamadığımdan frigo bebek diyorum onlara, frigo gibi şeker ve güzel oldukları için. Rabbimin izniyle güzelce çözülürler ve kaliteleri bozulması birini daha kaydıracağız içime, kalbime :) bir aksilik olmazsa kısmet olursa eylül de gelir mi dersin annesine :)
adaege ben de gözleri dolu dolu okuyanlardanım hikayeni inan hemen hemen aynı hikayemiz bende aşılama sonrası hem idrar hem kan tahlililerinde kesinlikle hamileyken 3.gün kayboldu degerim düştü kimyasal gebelikmiş 3 gün içinde dört bir yanıma duyurdum çünkü 5 yıldır istenen beklenen bebekti mucizeyii kaydı gitti avuçlarımdann allahım bütün isteyen lerin göbüşünü doldursun hayırlısıylaa en kısa zamandaaaa
canımmm bak yine bulduk birbirimizi inşallah en kısa zamanda hepimiz yakalayacagız o yıldızlarıııLivaza tatlım ben inanıyorum en kısa sürede sende bebeğine kavuşacaksın.....
Canım sen bu kadar umutla onları çağırırken gelmemeleri imkansız...mümkün değil..Hatta koşa koşa gelicekler bu sefer..geç kaldıkları için özür dileyecekler...bizler özel anneler olucak bebeklerimzide kıymetli bebekler..yıllardır hasretlerini çekiyoruz..İnşallah bu hasret 2010 yılında dinecek..Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip eyleisn...
canımmm bak yine bulduk birbirimizi inşallah en kısa zamanda hepimiz yakalayacagız o yıldızlarııı
yani kaçarken kaçarken öle bi yakalandımki yaşadıklarıma başlık degişik geldi bi bakımmm dedim ama içimin yagları eridi öleki ben o 3 günde hangi ay hangi hafta dogum yapacagımı burcunu herşeyi ama herşeyi düşündüm hiç böle bi sonucla karşılaşcagımı düşünmedim hayatın gerçekleriydi bunlar ben ve daha birçok kişi bunları ve daha fazla acı olanları yaşadılar rabbim herşeyin hayırlısını bilendir yüzümüzü güldürür inşallah en kısa zamanda:Saruboceq:
çok isterdim canımm ama gerçekten öyleee hep bi aksilk hep bi ugursuzluk bişiyler bişiylerr dinlenip umutlanamıyorumm offfff işyerimdeyim bogazım dügüm dügüm gözler bi dolup boşalıyoooo cevap veremezsem daha fazla dayanamyıp kaçmışımdırr kusura bakmayınnlivazacım, önce o yorgunum umutsuzum yazan yazıyı değiştiriyorsun, umutla devam ediyorsun yolculuğuna. ben de senin gibiydim, dünyam başıma yıkılmıştı sanki ama sadece kendimize değil, eşlerimize, bizi sevenlere de haksızlık ediyoruz. zamanımız gelecek elbet, dilerim gözyaşları hep mutluluktan aksın...
Canlarım kendinize iyi bakın...Saglıcakla kalın...Ben bugün yıllık izine çıkıyorum..iyice dinlenmek istiyorum.Döndüğümde maraton başlayıcak benim içinde herşeyin hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?