Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

adaege beni çoooooooook ağlattın umarım bundan hepimizin gözyaşları mutluluktan akar.... ay bir gireyim şuraya dedim beni ne hale getirdin....

inşallah civcivcim, umutla başla, önce Allah'a sonra kendine ve doktoruna güven. zamanı geldiyse olmaması için hiçbir neden yok. tek embriyo şansımızı düşürdü evet ama senin embriyon senin gibi pes etmeyen bir annenin embriyosu olacak, onun için bu kadar emek veren annesini üzmek istemeyeceğine eminim, içini ferah tut.

adaege beni çoooooooook ağlattın umarım bundan hepimizin gözyaşları mutluluktan akar.... ay bir gireyim şuraya dedim beni ne hale getirdin....

özlemcim, ben bunları kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendiğim gün ağlamaktan yazdıklarımı göremeyecek haldeyken yazmıştım. sanki yazarsam içimdeki acı hafifler, her kelimemle biraz daha arınırım sanmıştım ama gönderemedim. öylece duruyordu bilgisayarımda. bak neredeyse 1 ay olacak daha yeni cesaret edebildim. lütfen ağlama, inşallah özlemler bitecek, biz de yavrularımıza kavuşacağız. bizler yıldız avcılarıyız, ve elbette sonunda yakalayacağız onları :)

Senin dondurulmuş embriyoların vardır.Nasipse ne zaman bu yolculuğa kaldığın yerden devam edeceksin..Sende pes etme.........

Senin dondurulmuş embriyoların vardır.Nasipse ne zaman bu yolculuğa kaldığın yerden devam edeceksin..Sende pes etme.........

evet canım var. ama ben içimi sıcacık yapan bebeklerime dondurulmuş demeye kıyamadığımdan frigo bebek diyorum onlara, frigo gibi şeker ve güzel oldukları için. Rabbimin izniyle güzelce çözülürler ve kaliteleri bozulması birini daha kaydıracağız içime, kalbime :) bir aksilik olmazsa kısmet olursa eylül de gelir mi dersin annesine :)

adaege ben de gözleri dolu dolu okuyanlardanım hikayeni inan hemen hemen aynı hikayemiz bende aşılama sonrası hem idrar hem kan tahlililerinde kesinlikle hamileyken 3.gün kayboldu degerim düştü kimyasal gebelikmiş 3 gün içinde dört bir yanıma duyurdum çünkü 5 yıldır istenen beklenen bebekti mucizeyii kaydı gitti avuçlarımdann allahım bütün isteyen lerin göbüşünü doldursun hayırlısıylaa en kısa zamandaaaa

Livaza tatlım ben inanıyorum en kısa sürede sende bebeğine kavuşacaksın.....

Canım sen bu kadar umutla onları çağırırken gelmemeleri imkansız...mümkün değil..Hatta koşa koşa gelicekler bu sefer..geç kaldıkları için özür dileyecekler...bizler özel anneler olucak bebeklerimzide kıymetli bebekler..yıllardır hasretlerini çekiyoruz..İnşallah bu hasret 2010 yılında dinecek..Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip eyleisn...

yazıdklaını sımdı tam olarak okuyabıldım
yuregım burkuldu
sankı ben yasamısım gıbı
bedenım korkuylan kaplandı
gozlerım doldu
ınşşşş dondurulmusların işe yarayacak canım :)

livazacım, önce o yorgunum umutsuzum yazan yazıyı değiştiriyorsun, umutla devam ediyorsun yolculuğuna. ben de senin gibiydim, dünyam başıma yıkılmıştı sanki ama sadece kendimize değil, eşlerimize, bizi sevenlere de haksızlık ediyoruz. zamanımız gelecek elbet, dilerim gözyaşları hep mutluluktan aksın...

Livaza tatlım ben inanıyorum en kısa sürede sende bebeğine kavuşacaksın.....
canımmm bak yine bulduk birbirimizi inşallah en kısa zamanda hepimiz yakalayacagız o yıldızlarııı
yani kaçarken kaçarken öle bi yakalandımki yaşadıklarıma başlık degişik geldi bi bakımmm dedim ama içimin yagları eridi öleki ben o 3 günde hangi ay hangi hafta dogum yapacagımı burcunu herşeyi ama herşeyi düşündüm hiç böle bi sonucla karşılaşcagımı düşünmedim hayatın gerçekleriydi bunlar ben ve daha birçok kişi bunları ve daha fazla acı olanları yaşadılar rabbim herşeyin hayırlısını bilendir yüzümüzü güldürür inşallah en kısa zamanda:Saruboceq:

inşallah civcivcim, inşallah. bu defa inanıyorum ona, bana sıkı sıkı tutunacağına. o da bunu hissederek bırakmayacak annesini. inanıyorum ki hepimizin hasreti dinecek artık, yıldızlarımız kayarken içimize birbirimiz için de güzel dileklerimizi geçireceğiz yüreğimizden. burası mutlu mutlu hikayelerle dolacak, iyi şeyler çağırıp, güzel şeyler düşünüp, mutlulukla tanışacağız inşallah.

aynılarını ben de yaptım. o kısacık anda neler neler planladım kızım için. nedense kız geçiyordu aklımdan, içime öyle doğuyordu. eşim de kızım diye dokunuyordu karnıma biraz korkarak incitmekten. kısmetimiz değilmiş. annem ben çok üzülünce Allah bunu aratacak dert vermesin dedi. çok haklıydı, toparlamak ve önümüze bakmak zorundayız. birbirimize destek olacağız ve sonunda biz de kavuşacağız yavrularımıza.

çok isterdim canımm ama gerçekten öyleee hep bi aksilk hep bi ugursuzluk bişiyler bişiylerr dinlenip umutlanamıyorumm offfff işyerimdeyim bogazım dügüm dügüm gözler bi dolup boşalıyoooo cevap veremezsem daha fazla dayanamyıp kaçmışımdırr kusura bakmayınn

Canlarım kendinize iyi bakın...Saglıcakla kalın...Ben bugün yıllık izine çıkıyorum..iyice dinlenmek istiyorum.Döndüğümde maraton başlayıcak benim içinde herşeyin hayırlısı artık..

ben seni o kadar iyi anlıyorum ki livazacım. geçen 2 hafta önce cuma günü dayanamayıp hıçkıra hıçkıra ağladım ofiste çünkü kanamam başlamıştı. regl olduğumda o kadar ağrılı geçer ki benim ama düşük yapıyor olmama rağmen tek bir sancım olmadı, bebeğim daha fazla üzmek istemedi beni, acı vermedi, sessizce gitti. sadece patronum biliyordu yaşadıklarımı. dayanamayıp odasını bana bıraktı, ağla açılırsın diye. o kısacık sürede benimsemiştim onu, benim olmuştu ama gitti. bunda da vardır bir hayır demek lazım, evet acımızı yaşayalım ama lütfen çok da yıpratmayalım kendimizi, gelecek bebeklerimiz için güç lazım bize :)

Canlarım kendinize iyi bakın...Saglıcakla kalın...Ben bugün yıllık izine çıkıyorum..iyice dinlenmek istiyorum.Döndüğümde maraton başlayıcak benim içinde herşeyin hayırlısı artık..

görüşemezsek sana ve eşine harika bir tatil diliyorum canım. güzelce dinlen, moralle dol, bebeğini o pozitif ve güzel enerjinle yakala ve tut içinde canım benim. inşallah güzel hikayeni burada paylaşacağız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…