Rica ederim tatlım ne demek..Topikleri geziyordum yazını görünce hemen yazmak istedim..İnş dediğin gibi adet olmazsın 9 ay...
Ama olduki iş başa düşerse Emre Bey den Allah bin kere razı olsun..Ben hayatımda onun kadar iyi bir insan tanımadım inanki..Çok doktor gezdim ama o başka..
Gidersen sende eminim böyle söyleyeceksindir..Özel hassas durumundan dolayı da kesinlikle Emre Bey derim çünkü çok anlayışlıdır..Güler yüzlü sakin hastanın nabzına göre şerbetini verir kendisi..Bende fazla meraklıyım mesela..Eşimle gitmiyorum o yüzden bana doktorculuk oynuyorsun diyor kızıyorr..Artık tıptaki dilden konuştuğumu bile farketmiyor doktorlar ile eşim tabii işin içinde olmadığındna çok garipseyip bana kızıyordu..Ama emre bey bana sabırla cevap veriyorr..Hatta şemalarla bile anlattığı o kadar çok şey olmuşturki..terapi gibi resmen..Öyle iki dakika bakıp yollamaz..İlgilenirr..Yani ben nacizane çok memnunum tabii herkesin beklentileri farklı olabiliyor ne yazıkki..
Hastane Aret Kamar orada olduğundan dolayı bir hayli kalabalık..Hatta ilk gittiğimde sinirlerim bozuldu cemi cümlemizin demi çocuğu olmuyor diye ama Emre Bey beni görüp hemen anladı zatenn çekip aldı hemen odasına ve o daha bana şimdi kesin İvi tüpten sonra çok tedirgin oldunuz dedi ve ben ağlamaya başladım..Sinirlerim boşaldı falan..Akan rimelimi düşüneyim bana mendil bulmaya çalışan doktorumumu
Komiğim iştee sen düşün..Oluyor derlerdi böyle duygusal patlamalar ama bende şimdiye kadar doktorun yanında olmamıştı o gün kalabalıktanmıdırr yeniden orada dosya açarken aynı şeyleri tekrar ettiğimdenmidir biliyorum oldu işte..
Ay ne çok yazdımm hakkını helal et..İnş kırmızıların gelmezz canımm hiç tüp müp uğraşmana gerek kalmazz..