- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
geçmiş olsun tatlım. catdog da transferinin akşamında ateşlenmişti ya da ertesi gün akşam hatırlayamadım şimdi. o da soğuk kompresle düşürmüştü ateşini.
sen üşüttün mü yoksa sadece bir ateş yükselmesi miydi. kaç oldu ateşin?
kızlar bende farkındayım erken oldugunun bılıyorum....
ama dayanamadım yaptım keske yapmasaymısımsenağlama
bilmiyorumki adacım üşütecek de bişey yapmıyorumki tam 8 gündür hiç dışarıya bile çıkmadım..dün akşam yağmur yağdı biraz ev çok sıcak oldu o sırada ateş bastı beni..38,5 oldu duş aldım ölçtük 38 oldu sonrada başıma ağrı girdi...sabaha geçmişti çok şükür migrenim tutacak diye korkmuştum...
yok ters bısey yaaa her msj bı tepkı bı bısey...erken erken bılıyorum erken oldugunu...ona bozuldum....ılk ben deyılım kı boyle yapan hanı bız arkadastık hanı bırbırımızı en ıyı bırbırımız anlardık....lutfen benı anlayın.....o kadar emek verdım cok merak ettım kuzum benımle mı dıyeeee.....özcüm nooldu sana canım. neden keşke yapmasaymışım dedin. ters birşey mi var
günaydın özcümmm niye üzüyosun bakimmm bebeğini ve kendini..yapma bölee..en taze anne..
yok ters bısey yaaa her msj bı tepkı bı bısey...erken erken bılıyorum erken oldugunu...ona bozuldum....ılk ben deyılım kı boyle yapan hanı bız arkadastık hanı bırbırımızı en ıyı bırbırımız anlardık....lutfen benı anlayın.....o kadar emek verdım cok merak ettım kuzum benımle mı dıyeeee.....
ozurdılemene gerek yok canım.....ıns hersey yolunda gıder....aaaaa aşkolsun özcüm, böyle düşündüğüne, sana böyle hissettirdiğimize inan çok üzüldümbiz ister miyiz senin üzülmeni... sadece aklıma takılan cumartesi tekrar çatlatma iğnesi oldun ve salı günü test yaptırdın, onun yüzünden yüksek çıkabilir, ben sadece bunu söyledim. sen zaten hamilesin bence, ben hep buna inandım transferinden sonraki günden itibaren, çünk senin hamile kalmanda bir sorunun yok ki maşallah. sadece değerin daha düşüktür mesela 20 gibidir, sonradan yükselir dedim dün yazdım sana. bunda kötü bişi yok ki arkadaşım. yanlış anlaşıldıysam kendi adıma özür dilerim
bak ya cıcosa ben dun ona erken ver erken alırsın dedım taaaaaa 11 de vermıs.....neyse guzel haberlerle donunce affederız kusumu...
bak ya cıcosa ben dun ona erken ver erken alırsın dedım taaaaaa 11 de vermıs.....neyse guzel haberlerle donunce affederız kusumu...
Kızr bu arada ben şoktayım bugün regl oldum..... Yarın Ankaraya gidiyorum tedavim başlıyor.... Şaka gibi yarın yetişemezsem cuma günü iğnelere başlamış olacağım..... 1 hafta vardı daha.....
yok ters bısey yaaa her msj bı tepkı bı bısey...erken erken bılıyorum erken oldugunu...ona bozuldum....ılk ben deyılım kı boyle yapan hanı bız arkadastık hanı bırbırımızı en ıyı bırbırımız anlardık....lutfen benı anlayın.....o kadar emek verdım cok merak ettım kuzum benımle mı dıyeeee.....
Kızr bu arada ben şoktayım bugün regl oldum..... Yarın Ankaraya gidiyorum tedavim başlıyor.... Şaka gibi yarın yetişemezsem cuma günü iğnelere başlamış olacağım..... 1 hafta vardı daha.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?