Ozummm tebrik ederimm... cumartesi yelkenleri indirmiyeceksin tam gaz ileri diyeceksin insallah...
ikiz olma ihtimali olabilir mi acaba?
adajanimm ilaclar bir hafta sonra vucudumuzu terk etmiyormuydu yani ben boyle biliyorum. hala daha etkisi olabilirmi ki acaba? ne ilginc seyler yasiyoruz Allahim... hayirlisi neyse o olsun..
tekrar tebrikler TOPIGIMIZ BIR ANNE CIKARTTI..
cicisko bence sende annesin regl belirtisi olsa bile hani ilk lekelenmelerle basliyor ya onlar yok sizde. demekki bence yani hamissiniz... en azindan icimden oyle geciyor.. Allahim insallah hepimiz bir gun annelik topigi acar orada sohbetlerimize devam ederiz... hepinizi kojjaman optum...
kızlarrr bilenler bilir benim ilk denememde nisan ayında 10.hf bebeğimi kaybetmiştim ve kürtaj olmuştum(
ve tekrar 20 ağustosta dond.emb..2 emb transferim olmuştu...8.gün bhcg negatifti üzüldüm ama hep rabbim tekrar kürtaj masasına yatırcaksa bu negatif başım gözüm üstüne dedim...ve bugün anatoliadan arayıp bugün test gününüz test yapın dediler ağlayarak idrar testi yaptım ve çıkmadı 8.gün bhcg negatif çıktı dedim..ısrarla tekrar dediler gittim kan verdim 25 dk boşa gitti işten izin almama değmez dedim veeee
bhcg sonucum 85 çıktı bu bir mucizeee rabbim çok büyükhiç bir belirtim yoktu akşam tekrar yaptırdım sonuç 89 çıktı...
yarın tekrar yaptırcam aslında iki transferi kıyaslayınca tamamen tersineydi yani..sakın kendinizde belirti arayıp üzülmeyin ve test gününü bekleyinnn......ALLAHIM SEN.ÇOK BÜYÜKSÜN...
kızlarrr bilenler bilir benim ilk denememde nisan ayında 10.hf bebeğimi kaybetmiştim ve kürtaj olmuştum(
ve tekrar 20 ağustosta dond.emb..2 emb transferim olmuştu...8.gün bhcg negatifti üzüldüm ama hep rabbim tekrar kürtaj masasına yatırcaksa bu negatif başım gözüm üstüne dedim...ve bugün anatoliadan arayıp bugün test gününüz test yapın dediler ağlayarak idrar testi yaptım ve çıkmadı 8.gün bhcg negatif çıktı dedim..ısrarla tekrar dediler gittim kan verdim 25 dk boşa gitti işten izin almama değmez dedim veeee
bhcg sonucum 85 çıktı bu bir mucizeee rabbim çok büyükhiç bir belirtim yoktu akşam tekrar yaptırdım sonuç 89 çıktı...
yarın tekrar yaptırcam aslında iki transferi kıyaslayınca tamamen tersineydi yani..sakın kendinizde belirti arayıp üzülmeyin ve test gününü bekleyinnn......ALLAHIM SEN.ÇOK BÜYÜKSÜN...
günaydın devincanım.
nasılsın, nasıl gidiyor annelik :)
çok şükür ne zamandır diş ağrım yok ama tedavi etmeye çalışan doktorun beceriksizliği sayesinde kırıldı, tedavim de yarıda kaldı. bu h.sonu inşallah halletmeyi planlıyorum.
benim aklım cicoşta bir arayım bakıyım :)
günaydın devincanım.
nasılsın, nasıl gidiyor annelik :)
çok şükür ne zamandır diş ağrım yok ama tedavi etmeye çalışan doktorun beceriksizliği sayesinde kırıldı, tedavim de yarıda kaldı. bu h.sonu inşallah halletmeyi planlıyorum.
benim aklım cicoşta bir arayım bakıyım :)
sagol canım allah razı olsun...DAHA RESMI DEYIL AMA N YAPALIM BENDE BUNUNLA AVUNUYORUM.....özlemmm tebrik ederim canım..ne güzel bi haber bu ya rabbimm..cesaretine hayran kaldım kuzum yaa..Allahım sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah..darısı bizim başımıza..çok öpüyorum seni ve göbüşüne kayan yıldızınıı opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?