Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Ozummm tebrik ederimm... cumartesi yelkenleri indirmiyeceksin tam gaz ileri diyeceksin insallah...
ikiz olma ihtimali olabilir mi acaba?
adajanimm ilaclar bir hafta sonra vucudumuzu terk etmiyormuydu yani ben boyle biliyorum. hala daha etkisi olabilirmi ki acaba? ne ilginc seyler yasiyoruz Allahim... hayirlisi neyse o olsun..
tekrar tebrikler TOPIGIMIZ BIR ANNE CIKARTTI..
cicisko bence sende annesin regl belirtisi olsa bile hani ilk lekelenmelerle basliyor ya onlar yok sizde. demekki bence yani hamissiniz... en azindan icimden oyle geciyor.. Allahim insallah hepimiz bir gun annelik topigi acar orada sohbetlerimize devam ederiz... hepinizi kojjaman optum...

tesekkurederım canım...ıns cumartesı gun kı degerıde goruce coook rahatlayacagım...rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ıns....kankalık devam canım yol bızı nereye gotururse...

kanda baktırdıysan bence dogrudur yuzde 99
rabbım sonuda gusel eylesınnnnnnnnn ınşşşşşşşşş

kızlarrr bilenler bilir benim ilk denememde nisan ayında 10.hf bebeğimi kaybetmiştim ve kürtaj olmuştum (
ve tekrar 20 ağustosta dond.emb..2 emb transferim olmuştu...8.gün bhcg negatifti üzüldüm ama hep rabbim tekrar kürtaj masasına yatırcaksa bu negatif başım gözüm üstüne dedim...ve bugün anatoliadan arayıp bugün test gününüz test yapın dediler ağlayarak idrar testi yaptım ve çıkmadı 8.gün bhcg negatif çıktı dedim..ısrarla tekrar dediler gittim kan verdim 25 dk boşa gitti işten izin almama değmez dedim veeee
bhcg sonucum 85 çıktı bu bir mucizeee rabbim çok büyükhiç bir belirtim yoktu akşam tekrar yaptırdım sonuç 89 çıktı...
yarın tekrar yaptırcam aslında iki transferi kıyaslayınca tamamen tersineydi yani..sakın kendinizde belirti arayıp üzülmeyin ve test gününü bekleyinnn......ALLAHIM SEN.ÇOK BÜYÜKSÜN...

canım çok sevindim tebrik ederim...ben de anatoliada yaptırdım.cumartesi test günüm ve bende de hiçbir belirti yok kendimi tuhaf hissediyordum çok sağol...

özümmm çok hızlısın .)
ayy çook sevindim çook güzel haber..
civcicandan haber var mı???
takip edemiyorum sürekli..
adacanımmm özele gel:))

özlemmm tebrik ederim canım..ne güzel bi haber bu ya rabbimm..cesaretine hayran kaldım kuzum yaa..Allahım sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah..darısı bizim başımıza..çok öpüyorum seni ve göbüşüne kayan yıldızınıı opuyorumnanaktan

tebrik ederimmmopuyorumnanaktan
insallah saglikli bir hamilelik dönemi gecirirsinolumunekankayizsmile

günaydın yıldız avcısı yol kankilerim, günümüz aydın olsun.

bugün cicoşun bize müjdeyi vereceği gün, hepimiz heyecanla güzel haberi bekliyoruz. topicimizin ilk resmi (özünki günü gelince resmileşicek) hamiş haberi geliyor inşallah :)))))))

günaydın kızlar...günaydın adacımm..umarım bugün iyisindir boyun diş ağrısı olmadan güzel bir gün geçrirsin inşallah...hadi bakalım cicoştan gelecek habere kilitlendik....

günaydın devincanım.

nasılsın, nasıl gidiyor annelik :)

çok şükür ne zamandır diş ağrım yok ama tedavi etmeye çalışan doktorun beceriksizliği sayesinde kırıldı, tedavim de yarıda kaldı. bu h.sonu inşallah halletmeyi planlıyorum.

benim aklım cicoşta bir arayım bakıyım :)

iyiyim canım benim...hiççç bişey yaptığım yok..dün akşam ateşlendim biraz 2-3 kere ılık duş aldım 1 tane de parol içtim... umarım bişey olmamıştır...onun dışında hiçbir belirti yada şikayet yok bende...

iyiyim canım benim...hiççç bişey yaptığım yok..dün akşam ateşlendim biraz 2-3 kere ılık duş aldım 1 tane de parol içtim... umarım bişey olmamıştır...onun dışında hiçbir belirti yada şikayet yok bende...cicoş sabahtan kan verdiyse öğlene ancak blli olur demi??

geçmiş olsun tatlım. catdog da transferinin akşamında ateşlenmişti ya da ertesi gün akşam hatırlayamadım şimdi. o da soğuk kompresle düşürmüştü ateşini.

sen üşüttün mü yoksa sadece bir ateş yükselmesi miydi. kaç oldu ateşin?

sagol canım allah razı olsun...DAHA RESMI DEYIL AMA N YAPALIM BENDE BUNUNLA AVUNUYORUM.....

kızlar bende farkındayım erken oldugunun bılıyorum....
ama dayanamadım yaptım keske yapmasaymısımsenağlama

neden yapmıcakmısınki ne gusel erkenden sevındın ıste
canını sıkma
bak artık annesın sen anne maşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…