allah razı olsun bugull cugum...valla bı cesaret dedım az cok bellı olur hergun kasmakdan....ıns daha ıyısını cumartesı alırım....canım hg hayırlı olsun bebegin kız ne çılgınsın valla ben cesaret edip yapamazdım
allahıma bınlerce kere sukurler olsun...
ıns cumartesı gunku sonucum cok daha ıyı cıkar....aslında cok kaptırmamaya calısıyorum ama ınanın ellerım bıle tıtrıyo....ısyerının ortasında ozanın kucagına atladım yaaa hamıleyım dıeee ıns sonuda guzel olurrr rabbım ısteyen herkesın yuzunu guldurur...
özlemcim çok sevindim inanki ama bu ne acele böyle??bnim günümübekleyecektin geçtik onu bugulla cicoştan bile önce yaptırmışsın...ben de mi yaptırsam neinşallah özlemcim yüce allahım tamamına erdirir güzelim..hadi hayırlı olsun.......
allah razı olsun bugull cugum...valla bı cesaret dedım az cok bellı olur hergun kasmakdan....ıns daha ıyısını cumartesı alırım....
ıns cumartesı gunku sonucum cok daha ıyı cıkar....aslında cok kaptırmamaya calısıyorum ama ınanın ellerım bıle tıtrıyo....ısyerının ortasında ozanın kucagına atladım yaaa hamıleyım dıeee ıns sonuda guzel olurrr rabbım ısteyen herkesın yuzunu guldurur...
canım senin kaçıncı günün bence sabret günün gelmeden yapma sakına canım canım sendemi kabızlık vardı
bugulcum özlemle aynı gün aldu transferimiz yani geçen hafta bugün...test günüm cumartesi..bekleyeceğim ben...ilk 2 gün rahatsız etmeyecek ölçüde kabızlığım vardı ama o kadar çok incir kayısı yedimki dün biraz ishal bile oldum...şimdi hiç şikayetim yok...hiçbir ağrım sızım belirtim hiçbişeyim yok...bomboş hissediyorum kendimi...sonuç ne çıkacak merak ediyorum valla...
sagol tatlım ıns sonu guzel olsun....amııın..yaa cok mutlu oldum ınanın ama yınde temkınlıyımözlemcim çok sevindim inanki ama bu ne acele böyle??bnim günümübekleyecektin geçtik onu bugulla cicoştan bile önce yaptırmışsın...ben de mi yaptırsam neinşallah özlemcim yüce allahım tamamına erdirir güzelim..hadi hayırlı olsun.......
adacanım coook sagol ıns ısteyen butun arkadaslarımada nasıp olsun...canikom benim can-ı gönülden tebrik ederim, inşallah devamı da böyle güzel gelir
ama sen benim sana yazdığım yazıyı oku, ona göre sonradan ne oluyor diye panikleme e mi özcüm :)
sagol asucanım ıns katlanır kocaman olurrrrrrr...dayanamdım:kedi:.amaninnnnnn ben neler kacirdim gene özlemmmmm canim cok ama cok tebrik ederim taze anecik insallah degerin gitdikce katlanir canim benim....
sagol asucanım ıns katlanır kocaman olurrrrrrr...dayanamdım:kedi:.
sagol canım allah razı olsun....rabbım ısteyen dıleyen herkesın gonlune gore versın ınssss....allah senin bugün kalbine göre verid bak....ona o kadar boyun eğdinki ne gelirse kabulum diye oda seni üzmedi...işten çıkarken senin hamilelik haberini aldım kocaman bir gülümsemeyle gidiyorum....allah tamamına erdirsin canım
ozlemmmmmmmmmm senına dına cok sevndım
ınş test sonucu dogrudur canım
cunku braz erken oldugu ıcın yanılma payıda olabılır
ıdararda.....
sen kanmı yaptırdın yoksa
oh be sukurler olsun hamılesın cok sukurrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?