Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

allahıma bınlerce kere sukurler olsun...
ıns cumartesı gunku sonucum cok daha ıyı cıkar....aslında cok kaptırmamaya calısıyorum ama ınanın ellerım bıle tıtrıyo....ısyerının ortasında ozanın kucagına atladım yaaa hamıleyım dıeee ıns sonuda guzel olurrr rabbım ısteyen herkesın yuzunu guldurur...

özlemcim çok sevindim inanki ama bu ne acele böyle??bnim günümübekleyecektin geçtik onu bugulla cicoştan bile önce yaptırmışsın...ben de mi yaptırsam ne inşallah özlemcim yüce allahım tamamına erdirir güzelim..hadi hayırlı olsun.......

canım senin kaçıncı günün bence sabret günün gelmeden yapma sakına canım canım sendemi kabızlık vardı

canikom benim can-ı gönülden tebrik ederim, inşallah devamı da böyle güzel gelir

ama sen benim sana yazdığım yazıyı oku, ona göre sonradan ne oluyor diye panikleme e mi özcüm :)

canım senin kaçıncı günün bence sabret günün gelmeden yapma sakına canım canım sendemi kabızlık vardı

bugulcum özlemle aynı gün aldu transferimiz yani geçen hafta bugün...test günüm cumartesi..bekleyeceğim ben...ilk 2 gün rahatsız etmeyecek ölçüde kabızlığım vardı ama o kadar çok incir kayısı yedimki dün biraz ishal bile oldum...şimdi hiç şikayetim yok...hiçbir ağrım sızım belirtim hiçbişeyim yok...bomboş hissediyorum kendimi...sonuç ne çıkacak merak ediyorum valla...

canım inş hakkında hayırlısı olur inş hepimiz hayırlı sonuçlar alırız ay beklemek zor ama buda bzim sınavımız napalım

sagol tatlım ıns sonu guzel olsun....amııın..yaa cok mutlu oldum ınanın ama yınde temkınlıyım

amaninnnnnn ben neler kacirdim gene özlemmmmm canim cok ama cok tebrik ederim taze anecik insallah degerin gitdikce katlanir canim benim....

canikom benim can-ı gönülden tebrik ederim, inşallah devamı da böyle güzel gelir

ama sen benim sana yazdığım yazıyı oku, ona göre sonradan ne oluyor diye panikleme e mi özcüm :)
adacanım coook sagol ıns ısteyen butun arkadaslarımada nasıp olsun...
BILGILENDIRDIGIN ICIN COK TESEKKUREDERIM TEMKINLIYIM ZATEN YELKENLER BIDAHA KI TESTE INECEK INSSSSS

kızlar cok okuyamadım aksam hepınıze cavap yazarım darılmasın kımse olur mu heyecanıma verın

allah senin bugün kalbine göre verid bak....ona o kadar boyun eğdinki ne gelirse kabulum diye oda seni üzmedi...işten çıkarken senin hamilelik haberini aldım kocaman bir gülümsemeyle gidiyorum....allah tamamına erdirsin canım

sagol canım allah razı olsun....rabbım ısteyen dıleyen herkesın gonlune gore versın ınssss....

ozlemmmmmmmmmm senına dına cok sevndım
ınş test sonucu dogrudur canım
cunku braz erken oldugu ıcın yanılma payıda olabılır
ıdararda.....
sen kanmı yaptırdın yoksa
oh be sukurler olsun hamılesın cok sukurrrrrrr

sagol canım benım kanda baktırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…