Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım Allah razı olsun amin inşallah canımcım darısı başınıza..sen ne durumdasın bakim..

ben 25 ağustosta hıstereskopı oldum. mıyom aldırdım. bu yuzden ekım veya kasım ayına devam edecegım kısmetse......Bu arada hastanem degıstı cunku dr baska hastaneye gectı bızle onunla devam edecegımız ıcın florance nıgtıngale hast. trasfer olduk.....
Allah şu mubarek ayda hepımızın dualarına cevap versın ınsallah.. Hayırlısı ıle bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın..... dualarım hepımıze.....

mafoldumben Allah'ım ne güzel bir haber bu,cicoşum tebrik ederim, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. kızlar 2 gündür öyle moral aldımki sizden..maaşallah nazar değmesin topikimize..hayırlısıyla herkes teker teker hamiş çıkcak..süpersinizzz....:hooray:

darisi isteyenlerin basina insallah..
saglikla gelsin bebegin..

sarıcivcivimmmm hayırlı olsun bitanemmm...
senden haber bekliyordum zaten...
rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah. darısı tüm isteyenlere.
allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın. herkeze bu güzel duyguları tattırsın.
acısıyla,tatlısıyla...zorluguyla,güzelliğiyle... 9 ay çok çabuk geçiyor. ama 9 ay geçtikten sonra son 10 günlük bekleme süreci yokmuuu... o günler geçmek bilmiyor işte sempatiksalakcinni

CICCOSSSCUMMM TEBRIKKKK EDIYORUM TATLIMMMM.. simdi okudum bugun giremedim nette..
Bende inaniyorum bu topik ugurlu vede son derece pozitif. Allah tamamina erdirsin. Inan acayip sevindim yaaaaa.. bilgisayari acar acmaz ilk senin haberini okumak icin topigimizi actim. Allahima sukurler olsun tedavin pozitif sonuclandi.. Darisi artiki bizlerin basina.. bizde bugun dr. ye gittik. tedavimizi ilk regl de baslayacagiz kismetse... kojjaman optummmmm

günaydın yıldız avcısı yol kankilerim :)

topicimize girer girmez yüzümde bir gülümseme oluyor çünkü hep güzel haberler, hep pozitif avcılarla dolu sayfalarımız maşallah

bugün suzişko nun Emre Bey'le randevusu var. yeni yerleri çok güzel, bence bu değişiklik tüm emre beyciler için hayırlara vesile olacak buna tüm kalbimle inanıyorum :)))))))

öz ve cicoş taze anneler nasıllar acaba :)

imocan hoşgeldin canım.

bugüş nerelerde kızlar, onun bugün test günüydü yanılmıyorsam. ben biliyorum, ondan da bir hamile haberi alacağız, lekelenmeler ona alametti ben size söyliyim :)

devincan sende durumlar nedir, az kaldı tatlım :)

asucan seninle ne zamandır konuşamadık, gel özledim :)))))

schatcan hu huuuu ne zamandır sessizsin tatlım, umarım herşey yolundadır.

betiiiiiiiş, özleeeediiiim :)

kizlar günaydin,dombik bebeklerimle ben geldim)))
Saricim gercekten okadar sevindimki anlatamam sana ,rabbim bundan sonrasinida her güzel gün gecerek yasatsin insallah.
Yatayin basindaki ayakbabiyi 9 ay sonra giydirirsin insallah bebisine,canim benim yaaa....

özlem taze annecik sen nasilsin canim??
Beticim sende bugün yolcusun ankaraya demek insallah sende annecik olarak geri gelceksin,sonuc alacak arakadasimiz icinde duamizi eksik etmeyelim insallah güzel haberlerle geri döner...

aybuka canim biz aslinda iyiz ama benim iki dombili cok baski yapiyor,insallah önümüzdeki 3 yada4 haftayida atlatirizda saglikla dogar kuzucuklarim...
Sen nasilsin canim bebisin son durumu ne???

günaydın asucum, nasılsınız bakalaım anne ve yavrular :)

sagol canim iyim ALLAHA sükür hersey yollunda simdilik,bebislerde gayet iyi teyze dün doktora gitdik hersey yollunda dedi ikiside tam bi dombili....
Sen nasilsin canim?
Uzun zamandir konusamadiki senin baglantindan dolayi) :sinifsinif:

evet kuzum sorma bağlantı problemim çok uzak bıraktı beni sizlerden aslında şu anda da sadece bende mi sorun bilmiyorum ama aşağıda ismini göremiyorum ne kendimin ne senin.

bebişlerin iyi olmasına çok sevindim tatlım, maşallah birbirinize güzel güzel bakıyorsunuz :)))))) ben de iyiyim, kayınpeder ameliyat oldu sonunda, şimdi nekahat döneminde maşallah Allah ın izniyle bunu da atlatacağız :)

canim gecmis olsun ALLAH acil sifasini verir insallah...
Kiz isimleri bende göremiyorum o galiba siteyle ilgili bi sorun senle yada benle degil...
Ayyy yeterki onlar iyi olsun bi 3 yada 4 hafta dayansin kuzularim onlara kocaman oyncak :)) alcam,dün doktordan sonra esimi aradim bebeklerin durumu felan söylemek icin adam dombili kuzularim diyo baska birsey demyior...

dombili kuzular demek Allah iyiliğinizi versin. maşallah asucum, inşallah 4 hafta daha sıkıcaksınız dişinizi sonra alıcaksınız kucağınıza Derman ve Dilan'ı hayırlısıyla . bu arada doğumda isim sayacaksın, liste yapıyor musun :)

Amin canim insallah..
Isim saycazda listemiz yok henüz ellimizde onu bi ayarlasakda bende hastane cantama koysam...

ya kimsecikler yok bugün sarcim nerdersin kiz sen??
Özlem canim sende yoksun??

aybuka canim biz aslinda iyiz ama benim iki dombili cok baski yapiyor,insallah önümüzdeki 3 yada4 haftayida atlatirizda saglikla dogar kuzucuklarim...
Sen nasilsin canim bebisin son durumu ne???

cnm bizde iyiyiz dokdora 15 günde bir gidiyorum başında su var ama şuan korkacak bişi yok dio 8 mm dedi 10 üzerine çıkarsa risk taşıyomuş sabırla 32 haftamamın dolmasını bekliyorum dogum iznine çıkcam işallah artık gücüm yok gibi hissediyorum yoruldum çalışmakdan bebegim de iyi hareketli kilosunu boyunu 1 hafta sona gittigim de örencem allah izin verirse cnm sıcaklardan çok bunalıyorum nefesim daralıyo bende böle geçiriyorum işde hayırlısıyla dogarlar işallah öptüm cnm :CüvCüv:

selam kızlar...bende hala bir belirti yok...ne ağrı ne lekelenme ne de başka bişey...iyi mi kötü mü anlamadım...hayırlısıyla bi kan verip sonucumu (pozitif) alaydım...tedirginim valla ama umutsuz değilimmm...rabbim yazdıysa eğer benim de bebişim olacak yazmadıysa da kısmet değilmiş deyip bir kaç ay sonra dondurulmuşlarımla yola devam edicem...

ayrıca adacanımmm ben de aşağıda hiç isim göremiyorum kk dan kaynaklanıyodur belki sorun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…