Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kızlarr az önce kanamam başladı açık kırmızı pembe gibi...bebişim gidiyo mu tutunmaya mı çalışıyo acaba ????

kızlarr az önce kanamam başladı açık kırmızı pembe gibi...bebişim gidiyo mu tutunmaya mı çalışıyo acaba ????

canim panik yapma benim negatif aldimda direk kirmizi kanama gelmisdi ama bu tedavi sonucumda hic kanamam olmadi sadece 14 haftaliken oldu ...

kanaman ne durumda canım, senin adet günün ne zamandı. bence kanama yerleşme kanaması olabilir, hemen panik yapma ne olur. kan testine git henüz gitmediysen. acilen kan ver, Allah korusun gebelik varsa tehlikeye atmayalım devincim. ama böyle kanaması olup da hamile çıkan çok oldu.

devincan burdayım göööööör beni acilen durumundan haberdar et, sana ulaşmanın yollarını arıyordum ben de ...

bilmiyorum adacım yaa o zamandan beri kanama yok ...karnım ağrımaya başladı..en son 8 ağustosta olmuştu kanamam yani şu an için erken aslında bi de benim döngüm 30 günde bir ...inşallah yerleşme kanamasıdır ...merkezi aradım kanamam oldu ne yapmalıyım diye bekleyin cumartesi kan vereceksiniz dediler...başka bir yere mi gidip kan versem...

kanamanın devamının olmaması harika birşey. bence gidip kan vermelisin, beklemenin bir manası yok. çok muydu yoksa leke gibi miydi kanaman canım?

kanamanın devamının olmaması harika birşey. bence gidip kan vermelisin, beklemenin bir manası yok. çok muydu yoksa leke gibi miydi kanaman canım?

az geldi adacım öyle çok değil...ama benim reglimin ilk günüde az olur yoğun olmaz hiç..eşimi bekliyorum gelsin de gidip kan vercem ancak yarına çıkar sonucu ama sabaha netlik kazanmış olur....

az geldi adacım öyle çok değil...ama benim reglimin ilk günüde az olur yoğun olmaz hiç..eşimi bekliyorum gelsin de gidip kan vercem ancak yarına çıkar sonucu ama sabaha netlik kazanmış olur....

herhangi bir devlet hastanesinin aciline gitsen kanamam var ama hamile olabilirim desen hemen yapıyorlar testi. bence bir denemelisin. bu arada yakınınızda düzen labaratuarı varsa, 5 de 5,30 da versen 6,30 a kadar verirler sonucu onlar çok hızlı. regl kanaması olsa anlamaz mısın devincim ya, ne bileyim kasık ağrısı karın ağrısı anlarsın yani

aslında rengi adet kanaması gibi değil ...bi de çok rahatım ...ben ki hemen ağlayan bir tipimdir...bi ilk geldiğinde gözlerim doldu sonra sakinleştim..düzen lab.çok uzak...ama devlet hastanesi yakınımda oraya gideyim bari...neyse ben çıkıyorum canım...haberdar ederim sizi...nolur dua edin...bebişim kayıp gitmesin.......

mutlaka haber ver canım, ben de kayınpedere gidiyorum çıkmak zorundayım, Rabbim güzeş haberlerle gelmeyi nasip etsin canım.

Devincim sakin ol bitanem sakına sakın panik yapma aglama lütfen..Yerleşme kanaması olması çok dogal....Bana transfer sonrası verilen kağıtta ve doktorumla konuşmalarım hep duydum bunu olabilirmiş...Sen tedbirini al lütfen hemen en yakın hastaneye git tahlil yaptır canım Dualarım seninle........

slm canlar internet bağlantımın olmaması nedeniyle 3gündür giremiyordum olayı çözdüm anca gelebildim
herkese selamlar....

opuyorumnanaktancanım senin adına çok sevindim...Dualarım seninle...Hızlı başlayan ve ilerleyen tedavide korkma bu sefer herşey çok güzel olucak...

hatim okuyorum çıkmış görünürsem kusura bakmayın okur okumaz dönerim.merak ediyorum neler oldu geçmişi okumaya fırsatım olmadı bu gidişle de okuyamayacağım heralde ama döneceğim kıssslarrr..

kızlar hepinize selamlar, şehir dışında olduğum için 20 gündür giremiyordum nete.inşallah hepinizde güzel haberler vardır arkadaşlar :)))
adaege canım ben de bugün emre beye gittim kalp atışı için maşallah çok güzeldi çok şükür duyabildik:)) darısı senin ve tüm isteyen arkadaşlarımın ve tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla inşallah:Saruboceq:
canım sedef hn la konuştum sen de dün gelmişsin kliniğe bizim kkdan bahsetmişsiniz canım; ne güzel maşallah böyle dostluklar kurmak.çok memnun olmuşlar senin ziyaretinden.
inşallah canım çok güzel neticelenir bu sefer tedavin canım.ıvı da nasıl fiyatlar florance tan farklı mı olucak?inşallah herşey çok güzel olur canım:))) bu ay mı başlıyosun tedaviye canım ?
çok öpüyorum herkezikaydirigubbakcemile2

kızlar selam çok mutluyum çok rabbime şükür hamileyim degerim geççıktı 210 emre bey çok iyi dedi 2gün sonra tekrarlıycam

Evet kızlar bugul bugun yok selam bile vermemiş.....Acaba tahlil sonucu ne oldu üfffff ses yokkkkkk bugulllllllllllllllllllllll hadi bebişini alda gelllllllllllllllllllllllllllll ilan et bize çatlatma bizi

bugücan dan çok eminim ben, pozitif sonuçla gelecek inşallah cicoş. kerteriz kıs sizin bebeleri :)

he he he peş peşe vallahi olurmu olur :))

kızlar hepini z beni merak etmişsiniz kusura bakmayın ama bizim burdaki poliklnikte böyle bide eşimde geldi sonuç almaya çok negatiftim kesin olmadı deim ama allah şükür canım benimle hepinizden allah razı olsun dularınızı eksik etmediginiz için bin ker adacıgım sen bildin oldugunu çok pozitifsin gerçekten hepinizi çok ama çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…