Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

devincanım hoşgeldin.

ayy ne güzel dayanıklı çıktınız hepiniz maşallah. gününüzü bekliyorsunuz kuzu kuzu :)))))) ben valla 7. günden itibaren delirip idrar testlerine başlamıştım, sonra 9. günde de kan verdim biliyorsunuz :))))))))

senin de sonucun pozitif olacak inşallah tatlım, neydi felsefemiz pozitif düşün testte pozitifi gör :)

bugül naaptı acaba ya, onun günü bugün değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?

Sağol canım amin Allah razı olsun darısı başınıza...adacanda dahil he he he :)))

sağol canım amin..Allah razı olsun darısı başına tatlım.Aglamak yok lütfennnnnnn Hep beraber her zaman gülelim lütfen :)))

Amin canım amin....Sanada çok geçmiş olsun güzelim....Sen istanbul cerrahidemiydin. hadi bakalım inşallah bu hastane ugurlu gelir :))) bebişlerin gelir....Darısı başınıza.

amin canım sagol..evet evet Allah nazarlardan korusun bereketli topikkk :)) hadi sendende güzel gelişmeler bekliyoruz bizi ihmal etme haberdar et ok.

darisi isteyenlerin basina insallah..
saglikla gelsin bebegin..

amin sagol canım inşallahh....sanırım sende hamilesin senide tebrik ederim..

ay tubişim canım Allah razı olsun...Allahım bir avazda kurtarsın..Tosun paşana kavuşmana az kaldı be tatlım az daha sabır :))

Çokkkk teşekkğr ederim canımcım...Allah razı olsun darısı başınıza...Hayırlısı olsun canımcım Senin tedavininde aşamalarını burada paylaşacagız tatlım..herşey güzel olucak...
adacan pozitiflik saçıyor he hehe :)))):teytey:

sagol canim iyim ALLAHA sükür hersey yollunda simdilik,bebislerde gayet iyi teyze dün doktora gitdik hersey yollunda dedi ikiside tam bi dombili....
Sen nasilsin canim?
Uzun zamandir konusamadiki senin baglantindan dolayi) :sinifsinif:

aminm canım inşallah..Ay asucum lütfen kendini zorlama dikkat et hatta kımıldama lütfen tosuncuklar şu 4 haftayıda sabretsinler....bu bakar beklediler biraz daha sabrederler annesi seninkiler akıllı içeride kardeş dayanışması var....olumunekankayizsmile
Saglıcakla kucagında olurlar ıkısıde inşallah...

cıvcıvım maş rabbım kucagına alamayıda nasp etsın ınşşşşşş

Sağol cnım.amin inşallah darısı başınıza..

cumartesi...2 gün kaldı yani...bugün transferimin 10.günü

devinim maşallah seninde az kaldı heyecan dorukta demi...sakına dert etme bendede hiç lekelenme olmadı...gögüsler ne alemdeCADIARZU

Evet kızlar bugul bugun yok selam bile vermemiş.....Acaba tahlil sonucu ne oldu üfffff ses yokkkkkk bugulllllllllllllllllllllll hadi bebişini alda gelllllllllllllllllllllllllllll ilan et bize çatlatma bizi

bugücan dan çok eminim ben, pozitif sonuçla gelecek inşallah cicoş. kerteriz kıs sizin bebeleri :)

adacımm pozitif düşünüyorum zaten ama hiç bişey olmaması korkutuyor sadece...idrar testi falan hiçbişey yapmadım..2 gün öncesine kadar göğüslerime dokunamıyıordum bile ama şimdi onlar da ağrımıyorlar ...karnım kasığım ağrımıyor...göğüslerim ağrımıyor...şişkinliğim kalmadı...kabızlık problemim yok...

devincim bence hic bi belirti olmamasi daha iyi :) hadi az kaldi insallah canim sende güzel haberle geri önersin..

saricim ya hic sorma birsey yapmyiorum zaten evi bi görseniz abooooo bu kiz nekadar pasakli dersiniz) ama ne yapayim hafta sonunu beklyioruzki esimde evde ozaman o yapcak...
Bak sende fazla yorma kendini canim yukarilara uzanma egilip kalkma,3 ay boyunca iyce koru kendini ve bebisini....

bencede yorma kendıni tatlım........tamam canım dikkat edicem unutmadığım sürece..

saricim bende bunu gecen hafta duydum hamile olan bi kadin günde 2 tane hurma yese bebegin gelisimi ve zekasi icin cok iyi geliyormus ben duyduktan sonra yemeye basladim sanada tafsiye ederim,canim senin degerin kac cikmisdi??
Ya özlem nerelerde??

hurma kolay doğum için de yenirmiş asucum. doğumu tetiklesin diye yedirirlermiş hatta. bence bu ara pek yeme tetiklemesin Allah korusun!!!!!!!!

Kızlar selam... Ben şu an otobüsteyim Ankara yolcusu olarak.... Yarın iğnelere başlıyorum... Ben de hiç heyecan, tepki yok gayet sakinim şu anda... Ama sonlara doğru ne olur bilmiyorum... Ne de olsa bu konuda fazlaca tecrübeliyim artık sıradan bir olay gtibi oldu benim için....

Sabah apar topar nasıl yola çıktım bilmiyorum.... Adajan, cicoş,öz, devin, asu lütfen bana şans dileyin size ve dualarınıza çok ihtiyacım olacak....

Ben aslında Bugullun sonucuna bakmak için geldim ama ses yok galiba....

Ben tekrar ne zaman girebilirim topiğe bilmiyorum ama fırsat buldukça geleceğim hepinizi öpüyorum.. İlk eylül yolcusu yola çıktı bile.... :lepi:

yolun açık olsun betiş..Allah yardımcın olsun canım...dualarımız seninle...

HEPIMIZ HAYIRLI SONUCLAR ALALIM INŞŞŞŞ
RAMAZANIN BEREKETLI OLDU HERKES HAMIS KALDI
SIRA BIZDE INŞŞŞŞ:lepi:

betişiiiim canım arkadaşım, şansın bol, yolun açık olsun. topla yıldızlarını koy göbeğine gel. biz her zaman yanındayız betişiiiiim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…