devın tst gunun ne zamn
selam kızlar...bende hala bir belirti yok...ne ağrı ne lekelenme ne de başka bişey...iyi mi kötü mü anlamadım...hayırlısıyla bi kan verip sonucumu (pozitif) alaydım...tedirginim valla ama umutsuz değilimmm...rabbim yazdıysa eğer benim de bebişim olacak yazmadıysa da kısmet değilmiş deyip bir kaç ay sonra dondurulmuşlarımla yola devam edicem...
ayrıca adacanımmm ben de aşağıda hiç isim göremiyorum kk dan kaynaklanıyodur belki sorun....
cumartesi...2 gün kaldı yani...bugün transferimin 10.günü
Harika bir haber bu çook sevindim cicijanım:))
ayy çok heyecanlı bir durum.Allahım çok şükür yaaa.darısı başımıza inşallah arkadaşlar.
eylül yolcuları biz şanslıyız bakın tecrübeli hamilelerle yola devam edecegiz..
:)
harika bi haber civcivimmmmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:CüvCüv: :CüvCüv::CüvCüv:
canımmmmmm çok mutlu oldum bu haberi aldığıma, gözlerim doldu yazdıklarını okurken.... Allah kucağına almayı da nasip etsin.... darısı bizim başımıza inşallah....
ben 25 ağustosta hıstereskopı oldum. mıyom aldırdım. bu yuzden ekım veya kasım ayına devam edecegım kısmetse......Bu arada hastanem degıstı cunku dr baska hastaneye gectı bızle onunla devam edecegımız ıcın florance nıgtıngale hast. trasfer olduk.....
Allah şu mubarek ayda hepımızın dualarına cevap versın ınsallah.. Hayırlısı ıle bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın..... dualarım hepımıze.....
mafoldumben Allah'ım ne güzel bir haber bu,cicoşum tebrik ederim, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. kızlar 2 gündür öyle moral aldımki sizden..maaşallah nazar değmesin topikimize..hayırlısıyla herkes teker teker hamiş çıkcak..süpersinizzz....:hooray:
darisi isteyenlerin basina insallah..
saglikla gelsin bebegin..
sarıcivcivimmmm hayırlı olsun bitanemmm...
senden haber bekliyordum zaten...
rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah. darısı tüm isteyenlere.
allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın. herkeze bu güzel duyguları tattırsın.
acısıyla,tatlısıyla...zorluguyla,güzelliğiyle... 9 ay çok çabuk geçiyor. ama 9 ay geçtikten sonra son 10 günlük bekleme süreci yokmuuu... o günler geçmek bilmiyor işte sempatiksalakcinni
CICCOSSSCUMMM TEBRIKKKK EDIYORUM TATLIMMMM.. simdi okudum bugun giremedim nette..
Bende inaniyorum bu topik ugurlu vede son derece pozitif. Allah tamamina erdirsin. Inan acayip sevindim yaaaaa.. bilgisayari acar acmaz ilk senin haberini okumak icin topigimizi actim. Allahima sukurler olsun tedavin pozitif sonuclandi.. Darisi artiki bizlerin basina.. bizde bugun dr. ye gittik. tedavimizi ilk regl de baslayacagiz kismetse... kojjaman optummmmm
kizlar günaydin,dombik bebeklerimle ben geldim)))
Saricim gercekten okadar sevindimki anlatamam sana ,rabbim bundan sonrasinida her güzel gün gecerek yasatsin insallah.
Yatayin basindaki ayakbabiyi 9 ay sonra giydirirsin insallah bebisine,canim benim yaaa....
sagol canim iyim ALLAHA sükür hersey yollunda simdilik,bebislerde gayet iyi teyze dün doktora gitdik hersey yollunda dedi ikiside tam bi dombili....
Sen nasilsin canim?
Uzun zamandir konusamadiki senin baglantindan dolayi) :sinifsinif:
canim gecmis olsun ALLAH acil sifasini verir insallah...
Kiz isimleri bende göremiyorum o galiba siteyle ilgili bi sorun senle yada benle degil...
Ayyy yeterki onlar iyi olsun bi 3 yada 4 hafta dayansin kuzularim onlara kocaman oyncak :)) alcam,dün doktordan sonra esimi aradim bebeklerin durumu felan söylemek icin adam dombili kuzularim diyo baska birsey demyior...
cıvcıvım maş rabbım kucagına alamayıda nasp etsın ınşşşşşş
cumartesi...2 gün kaldı yani...bugün transferimin 10.günü
bugücan dan çok eminim ben, pozitif sonuçla gelecek inşallah cicoş. kerteriz kıs sizin bebeleri :)
saricim ya hic sorma birsey yapmyiorum zaten evi bi görseniz abooooo bu kiz nekadar pasakli dersiniz) ama ne yapayim hafta sonunu beklyioruzki esimde evde ozaman o yapcak...
Bak sende fazla yorma kendini canim yukarilara uzanma egilip kalkma,3 ay boyunca iyce koru kendini ve bebisini....
devincim bence hic bi belirti olmamasi daha iyi :) hadi az kaldi insallah canim sende güzel haberle geri önersin..
Kızlar selam... Ben şu an otobüsteyim Ankara yolcusu olarak.... Yarın iğnelere başlıyorum... Ben de hiç heyecan, tepki yok gayet sakinim şu anda... Ama sonlara doğru ne olur bilmiyorum... Ne de olsa bu konuda fazlaca tecrübeliyim artık sıradan bir olay gtibi oldu benim için....
Sabah apar topar nasıl yola çıktım bilmiyorum.... Adajan, cicoş,öz, devin, asu lütfen bana şans dileyin size ve dualarınıza çok ihtiyacım olacak....
Ben aslında Bugullun sonucuna bakmak için geldim ama ses yok galiba....
Ben tekrar ne zaman girebilirim topiğe bilmiyorum ama fırsat buldukça geleceğim hepinizi öpüyorum.. İlk eylül yolcusu yola çıktı bile.... :lepi:
Kızlar selam... Ben şu an otobüsteyim Ankara yolcusu olarak.... Yarın iğnelere başlıyorum... Ben de hiç heyecan, tepki yok gayet sakinim şu anda... Ama sonlara doğru ne olur bilmiyorum... Ne de olsa bu konuda fazlaca tecrübeliyim artık sıradan bir olay gtibi oldu benim için....
Sabah apar topar nasıl yola çıktım bilmiyorum.... Adajan, cicoş,öz, devin, asu lütfen bana şans dileyin size ve dualarınıza çok ihtiyacım olacak....
Ben aslında Bugullun sonucuna bakmak için geldim ama ses yok galiba....
Ben tekrar ne zaman girebilirim topiğe bilmiyorum ama fırsat buldukça geleceğim hepinizi öpüyorum.. İlk eylül yolcusu yola çıktı bile.... :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?