Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ayyy ıns kusum ya o gunlerde gelır mı?

Gelecek canım ben inanıyorum..Bu tedavilere karamsar başladık tedavi süreçleirnde aksilikler yaşadık hepsinde vardı rbir hayır diyorum...Bebeklerimzi bizimle olucak sonuna kadar..Adacanımada söylüyorum anlamıyorki geçen seferki durum nazar boncugu olsun geçmişte kalsın...canım bu sefer bebegı onunla olucak annesini bekliyor hastanede garibim anası bir türlü regl olamadıkı :))) adım atsın

amın canım rabbım senı fasulyenden hıc ayırmasın ıns....benım dr um yurt dısında yıne cengız bey muayene edecekmıs benı de..

asu sultan masallah dıyorum ıkız tasımak cok zor bısey....ama sonu cokkk guzellllll...ayyy ben dusunemıyorum kendımı oyleeeee....yok beceremem valla..

özlemcim ilk duydum an bende bi shock oldum ama sonradan alisdim cok güzel bi duygu canim rabbim yardimini veriri diye düsünüyorum...
Benim avantacim esimin 3 ay boyunca evde olmasi,kayinvaldem tr ye geri döndükten sonra esim 3 ay evde o ise basladinda bebslerim 5 aylik oluyor ondan sonrada bakarim kendim...

ya kizlar benim aklima yemek gelmedi ne yemegi yapsam pratik birseyler destek verin.....

ayyy ben normalinde haftaya izimirde olcaktim ama kismet degilmis artik seneye insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…