Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

adacım lütfen ama sen şimdilik bizim bebişlerin teyzesisin olmuyor böyle karamsarlık birkaç ay sonrada Allahın izniyle kendi bebeğinin annesi olacaksın..Herşeyin zamanı var..Alalhım büyük ben çok umutluyum senin, güzel haberlerinizi alacagımızdan sende rahat ol bitanem...

amın canım amınnnnnn
bak hamıle olduguma cok sevındı ama onuna yasadıklarımızdan dolayı ıcınde korkuları var...bızde cok agladık dogumhane onlerınde hastane korıdorlarında yogun bakımlarda...yasdıgımız aclardan sevıncımız buruk....korkuyoruzzz aynı zamanda ıstıyoruz...guzel allahım kocamın yuzunu guldursun bıda uzulmesın hıc ıstemıyorum...o kelımelrın olmadıgı soylenecek bıseyın kalmadıgı zamanları bıdaha yasatmasın hayırlısını nasıp etsın....hepımızeeee

sarı sımdı bnde senı sracaktım
acaba nasıl gıdıor hamılelıgı dıe sen geldın

canım şimdilik iyi gidiyor..merakla cuamyı bekliyorum..o zaman bir nebze olsun içim rahatlayacak...(benim bel agrım karın agrım var canım bu sabahda bulantım var ama hafıften) hakkımızda hayırlısı olsun canım..
Sana tavsiyem bu tedavi sürecini çok fazla irdeleme canım o zaman kafan karışıyor hep kıyaslama yapıyorsun olacagına bırak....neden - niçin böyle olduları kenara at canım....Bazen bilmemek en güzeli....

canim benim tabiki bu durumu yasayan bilir RABBIM kimseye yasatmasin insallah bu defa yavrunu alirsin kucagna canim insallah,ALLAH seninde esiyinde yüzüne bakar....

zor bır surecmı
o gunler nasıl gececek ben bılmıorum

özcüm yaşadıkların kolay değil...(zorda olsa) Onları geçmişte kalmış olarak düşün...Bu bebeğin kıymetli bebek bu sonuna kadar sizinle olacak canım....Bu zamana kadar yaşadıklarınla sınandın şimdi ödüllendirileceksin kuzum....Güzel düşün tamam mı....Dikkat et kendine...Diyeceksin teyzeleri gece uykusu uyumuyor mama yemiyor emmiyor diye sızlanacaksın burda bak gör....

esracim öyle bi gecioyrki o günler be tedavime yalniz basladim esim o dönem trdeydi askere gitmisdi ben hayatimda hic igne ellime almamisdim ilk tedavimde her ignemi esim yapmisdi ama bu defa yalniz kaldim esim yok annem babam uzakta,izmirdeki teyzemi aradim msn actik o otarafdan ben burdan hem aglayarak hem bana destek vererek yaptik 8 gün boyunca ignemi,sonra tr ye gitdim orda esim devam etdi...

amoın kızlar ıns dogumdan olume rabbım hersyın hayırlısını nasıp etsın ıns

amin canım...cümlemize

cıvcıvım kac aylık oldunnnn

canım 5+5 günlük

zor bır surecmı
o gunler nasıl gececek ben bılmıorum

Bahsedilgi gibi zor değil bu insanın yapısına baglı birazda...Sen aşamaları şimdiden düşünme birazda araştırma yapma doktoruna güven yeter cnaım...

kusum hosgeldınızzzzzzz

hoşbuldukkkkkkkkkkkkk annecikkkkkkkkk nasılsınız i,kinzide...

abooo yerim ben o tosuncuklari teyzesi,iyiz sükürler olsun,siparis verdimiz odalari gelmis babamiz bugün onlari alcak,...

oh oh maşallah hayırlı olsun asusum...Allahım saglıklı sıhatli odalarında yatmalaırnı nasip etsin tosuncuklara....günleri az kaldı....anne ve babasına kavuşacakalr heyecan dorukta....ne güzell

cok sukur dgumun geldı cattı
ınş saglıklan alırsın kucagına bebeklrını

cıcos yapsana bı takvım...bıde cuma bellı mı dr saatın

ya iyi ki hatırlattın ben bilmiyorum ki takvim yapmayı canım..
Evet canım cuma sabahı 9.da orda olucam çok heyecanlıyım öz ya ilk defa bebeğimle fasulyemle karsı karsıya gelıcem o gun bayramım olucak...Allahım sonu hayırlı olsun amın

gııdp gorecem bakalım ınş içime sıner
aman tutsunda saglıklı bır sekılde baska bişi istemem

asu sultan masallah dıyorum ıkız tasımak cok zor bısey....ama sonu cokkk guzellllll...ayyy ben dusunemıyorum kendımı oyleeeee....yok beceremem valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…