hoşbuldum sagol canım benim bugün nasıl tosuncuklar bakalım...gün sayıyorsunuz ne güzel....
amın canım amınnnnnninsallah canim rabbim gönlünüze göre versin esiyinde seninde,yazik onlarda bizim kadar yipraniyor ama belli etmyiorlar biz gene buralarda derdimizi paylasiyoruz ama onlar kimseyle konusmyuor , benim esim öyleydi,hamile oldumu ögrendimizde ikimizde aglamisdik vayy beeee... bak yazarken biile tutamadim kendimi....
RABBIM sen büyüksün kimseden esirgeme bu duyguyu....
insallaaaahhhh canim insallahaaahhhhhh
sarı sımdı bnde senı sracaktım
acaba nasıl gıdıor hamılelıgı dıe sen geldın
amın canım amınnnnnn
bak hamıle olduguma cok sevındı ama onuna yasadıklarımızdan dolayı ıcınde korkuları var...bızde cok agladık dogumhane onlerınde hastane korıdorlarında yogun bakımlarda...yasdıgımız aclardan sevıncımız buruk....korkuyoruzzz aynı zamanda ıstıyoruz...guzel allahım kocamın yuzunu guldursun bıda uzulmesın hıc ıstemıyorum...o kelımelrın olmadıgı soylenecek bıseyın kalmadıgı zamanları bıdaha yasatmasın hayırlısını nasıp etsın....hepımızeeee
canım şimdilik iyi gidiyor..merakla cuamyı bekliyorum..o zaman bir nebze olsun içim rahatlayacak...(benim bel agrım karın agrım var canım bu sabahda bulantım var ama hafıften) hakkımızda hayırlısı olsun canım..
Sana tavsiyem bu tedavi sürecini çok fazla irdeleme canım o zaman kafan karışıyor hep kıyaslama yapıyorsun olacagına bırak....neden - niçin böyle olduları kenara at canım....Bazen bilmemek en güzeli....
amoın kızlar ıns dogumdan olume rabbım hersyın hayırlısını nasıp etsın ıns
amın canım amınnnnnn
bak hamıle olduguma cok sevındı ama onuna yasadıklarımızdan dolayı ıcınde korkuları var...bızde cok agladık dogumhane onlerınde hastane korıdorlarında yogun bakımlarda...yasdıgımız aclardan sevıncımız buruk....korkuyoruzzz aynı zamanda ıstıyoruz...guzel allahım kocamın yuzunu guldursun bıda uzulmesın hıc ıstemıyorum...o kelımelrın olmadıgı soylenecek bıseyın kalmadıgı zamanları bıdaha yasatmasın hayırlısını nasıp etsın....hepımızeeee
amoın kızlar ıns dogumdan olume rabbım hersyın hayırlısını nasıp etsın ıns
cıvcıvım kac aylık oldunnnn
zor bır surecmı
o gunler nasıl gececek ben bılmıorum
kusum hosgeldınızzzzzzz
abooo yerim ben o tosuncuklari teyzesi,iyiz sükürler olsun,siparis verdimiz odalari gelmis babamiz bugün onlari alcak,...
esracim öyle bi gecioyrki o günler be tedavime yalniz basladim esim o dönem trdeydi askere gitmisdi ben hayatimda hic igne ellime almamisdim ilk tedavimde her ignemi esim yapmisdi ama bu defa yalniz kaldim esim yok annem babam uzakta,izmirdeki teyzemi aradim msn actik o otarafdan ben burdan hem aglayarak hem bana destek vererek yaptik 8 gün boyunca ignemi,sonra tr ye gitdim orda esim devam etdi...
cıcos yapsana bı takvım...bıde cuma bellı mı dr saatın
amin canım...cümlemize
canım 5+5 günlük
Bahsedilgi gibi zor değil bu insanın yapısına baglı birazda...Sen aşamaları şimdiden düşünme birazda araştırma yapma doktoruna güven yeter cnaım...
hoşbuldukkkkkkkkkkkkk annecikkkkkkkkk nasılsınız i,kinzide...
oh oh maşallah hayırlı olsun asusum...Allahım saglıklı sıhatli odalarında yatmalaırnı nasip etsin tosuncuklara....günleri az kaldı....anne ve babasına kavuşacakalr heyecan dorukta....ne güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?