Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Hamıle olmakta ınsan ogluna yeterlı olmuor herseyı dusunuyorsun
keseyı kalp atısını cınsıyetını suyunu dogum seklını
rabbm herseyın hayırlısını nasp etsn

inşallah o günleri görmek eşimle bana da nasip olur asucum... bu aralar umutsuzum dediğim gibi, yeniden gelse o heyecan, umut, devamı da gelecek inşallah :)

adacim hayirdir canim sen böyle umutsuz degildin canim bak olmyuor ama canim,rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu en kisa zamanda esinle sanada göstersin canim ama bak böyle umudunu yetirmek yok canim...

asucanım 5.5 aya kadar yazdıklarını hep yasadım...esımden allah razı olsun benı hıc yanlız bırakmadı......ıns bu sefer hersey yolunda gıder....anne olmak hıc kolay deyıl hemde hıccccc...
mesala benım dr cınsıyetını 16 haftaya gırene kadar soylemıyooooo kesınlıkle...

insallah canim rabbim gönlünüze göre versin esiyinde seninde,yazik onlarda bizim kadar yipraniyor ama belli etmyiorlar biz gene buralarda derdimizi paylasiyoruz ama onlar kimseyle konusmyuor , benim esim öyleydi,hamile oldumu ögrendimizde ikimizde aglamisdik vayy beeee... bak yazarken biile tutamadim kendimi....

RABBIM sen büyüksün kimseden esirgeme bu duyguyu....

esracim aa bak olumsuzluk yok canim,sende hamileli yasadin en azindan bak cocuguyun ola bileceyni biliyorsun canim.

cok heyacnlıyım haftaya semıner sonrasında tedavı baslar
kızlar sımdılık bnde bır sorun yok rahım fılmı cekılmedım ama
uzun protokol uygulanır hrlde demi 45 gun mu surer......offfff ya nasıl gecer zamn

adacim hayirdir canim sen böyle umutsuz degildin canim bak olmyuor ama canim,rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu en kisa zamanda esinle sanada göstersin canim ama bak böyle umudunu yetirmek yok canim...

hande teyzecık olmuyoooo ama.....bebıslerde hazır nıe bu sıkıntıııı

ne bileyim kızlar bu ara böyle nedense. belki mevsim dönümü, beni herzaman bir garip yapar, ondan böyle karamsar olmuş olabilirim. amaaan bu da geçer elbet :)

özüüüm inşallah bu defa 9 ay boyunca yaşarsın tüm süreci ve sonrasında da bir ömür yanında olur yavrun :)

sarı sımdı bnde senı sracaktım
acaba nasıl gıdıor hamılelıgı dıe sen geldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…