- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
özlemcim her doktora gitdinde yeni bir heycanla gitceksin 3 aydan sonra aaa bu gitdimde cinsiyetinmi göcem aceba heycani baslyior sonra bi gitdinde ellerini gösteiyord sonra ayaklarini ya cok farkli bi duygu canim,sana tavsiyem egerki esiyn isinden dolayi zamani varsa her gitdinde oda gelsin,cok güzel bi duygu canim,benimki simdiye kadar 1 defa gelmedi mümkün oldukca esinle git derim canim...
inşallah o günleri görmek eşimle bana da nasip olur asucum... bu aralar umutsuzum dediğim gibi, yeniden gelse o heyecan, umut, devamı da gelecek inşallah :)
asucanım 5.5 aya kadar yazdıklarını hep yasadım...esımden allah razı olsun benı hıc yanlız bırakmadı......ıns bu sefer hersey yolunda gıder....anne olmak hıc kolay deyıl hemde hıccccc...
mesala benım dr cınsıyetını 16 haftaya gırene kadar soylemıyooooo kesınlıkle...
esracim aa bak olumsuzluk yok canim,sende hamileli yasadin en azindan bak cocuguyun ola bileceyni biliyorsun canim.
adacim hayirdir canim sen böyle umutsuz degildin canim bak olmyuor ama canim,rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu en kisa zamanda esinle sanada göstersin canim ama bak böyle umudunu yetirmek yok canim...
hande teyzecık olmuyoooo ama.....bebıslerde hazır nıe bu sıkıntıııı
asucanım 5.5 aya kadar yazdıklarını hep yasadım...esımden allah razı olsun benı hıc yanlız bırakmadı......ıns bu sefer hersey yolunda gıder....anne olmak hıc kolay deyıl hemde hıccccc...
mesala benım dr cınsıyetını 16 haftaya gırene kadar soylemıyooooo kesınlıkle...
ben hıc yasamadım hamılelık
canim cok ama cok özür dilerim ben seni esra80le karistirdim,gercekten cok özür dilerim kusura bakma...
sarcim selam hos geldin giii taze anne...
ozur dıleyecek bişi yok
belkıde allh soylettı
tedavımde hamıle kalacam galıba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?