Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

benim canım ayran istedi :))) sipariş verdim....dün akşamda yogurtlu makarna istedi...yaptım hemen....turşuyuda çok yiyorum....

sana da kolay gelsin cicoş.

ben de bir türlü başlayamadım işe ya

canım benimde çalışasım yok aslındada mecburum baksana 3.ayın içindeyim bulantım hafiften başladı işe gelemezsem sıkıntı olmasın kalmasın işlerim...Agustos ayında tedavi stres derken hep erteledim ödemeler birikmiş..eylül ayının işlerini yapıp ekime geçeyim kendimi iyi hissettikçe işleri halledeyim demi....bugun işteysem yarın olamayabılırım hamışlıge baglı..Allahım inşallah saglıklı iyi hamilelik geçirmemizi nasip etsin amin

benim canım ayran istedi :))) sipariş verdim....dün akşamda yogurtlu makarna istedi...yaptım hemen....turşuyuda çok yiyorum....

bak sen demek canin makarna ve ayran istedi :))) ama canim turcudan uzak dur fazla yeme tansyon sorunu cika bilir ona göre hareket et egerki yüksek tansyon olursa tehlikesi var

kızlar selam ben geldim 12 tane yumoşum oldu.... Yarın durumlarını bildirecekler... Şu anda hala narkozun etkisindeyim... Biraz uyuyacağım.... Öptüm hepinizi.....

ay betiiiş gözün aydın tatlım. ben dedim sana en az 10-11 olur diye, sen 12 yapmışsın ooh ne güzel :) inşallah hepiciği sağlıklı birer embriyo olur tatlım :)

betusum canım gecmıs olsun kızzz n guzellll 12 taneeeee allah hepsını 1 kalıte yapsın ıns....ıyı olmana sevındım canım....ısın zor kısmını atlattın artık wsabır bekleyen kısmı geldııı ıns hersey ıstedıgınız gıbı olurrrrrr

ay betiiiş gözün aydın tatlım. ben dedim sana en az 10-11 olur diye, sen 12 yapmışsın ooh ne güzel :) inşallah hepiciği sağlıklı birer embriyo olur tatlım :)

teşk. kızlar....ben 8-9 tane bekliyordum 12 tane çıktı... Bakalım kaç tanesi döllenecek..... Pazar günü de transfer olacak inşallah....

bettycim cok sevindim insallah hepisi döllenir ve güzel kaliteli olurlar,Rabbim hayirlisini versin canim...

oh ne güzel betişcim 5. gün transferi yapacaklar demek ki. çok güzel, inşallah herşey böyle yolunda gitmeye devam eder tatlım. bol bol dinlen, çok öpüyorum.

kızlar selam ben geldim 12 tane yumoşum oldu.... Yarın durumlarını bildirecekler... Şu anda hala narkozun etkisindeyim... Biraz uyuyacağım.... Öptüm hepinizi.....

maşallah 12 yumoş ay ne güzel betişim inşallah hepsi döllenir inşallah güzel haberler alırsın bitanem hadi dinlen bakalım.....görüşürüz kendine iyi bak...

Kızlar topigimiz çok bereketli herkesten güzel haber almak çok güzel kim hangi vaka ile karşı karşıya ise o vaka biranda güzel sonuçlar doguruyor çok mutlu oluyorum ya inşallah herşey hepimiz için çok güzel gider...

ne güzel demişsin cicoşum evet mutlu hikayelerle devam ediyoruz yolumuza. Allah daim etsin, darısı biz bekleyenlerin başına

arkadaslar merhaba bugun maya tup bebekte osman hocaya muayene oldum . cuma gunu adetımın ılk gunu ve ılaclara baslıyoruz ınsallah. tup bebek ıcın raporum var ama ılac ıcın tarıhı gecmıs raporumun 1500 l dedıler ılaclara sızınde oylemı??
insallah bende bu topıgın ugurundan nasıbımı alırım ve hersey cok yolunda gıder.

elfcim hoşgeldin, tedavin hayırlı uğurlu olsun.

raporlu tedavi konusunda maalesef benim bir bilgim yok. ilaçlar konusuna gelince ben gonal f kullanmıştım, kutusu 350 liradan kaç kutu gittiğini şu an hatırlamıyorum ama sanırım 4 ya da 5 kutu kullanmıştım. bu da aşağı yukarı senin verdiğin rakama uygun bir fiyata denk geliyor.

Betyycimm super bir rakkam cok sevindim senin adina tatlim.. Allahim insallah kaliteli kaliteli harika embryolarin olur..
Adajanim sende uzulme tatlim bak benden daha iyi durumdasin.. en azindan dondurulmuslarinin oldugunu biliyorsun. benim toplandiktan sonra ne olacak bilmiyorum... ve icimden oyle buyuk bir his diyorki sen bu sefer Hamis kalacaksin. nebileyim genelde dondurulmuslarla deneyenlerden her zaman boyle sonuc geliyor.. yani okuduklarimdan... insallah seninde oyle olacak tatlim... aynen tarif ettigin gibi bir igneyle dun catlatma ignemi vurdum kendime. yani onuda gobusten... yarin sabah dr. ye gidecegiz bakalim. sabah 10 da toplama olacakmis ama bizi sabah 9 da cagirdilar. acaba kan alacaklar ve ultrasyon mu yine? artik yasayarak gorecegiz.
asucanim ne mutlu sana tatlim.. Allah bizlerede nasip etsin insallah.. bir kadinin erisebilecegi en guzel mevkii bence "ANNELIK" insallah Rabbim bizlerede yasatir..
Ciciskom takvimin hayirli olsun insallah Allahim bizlerde yapabiliriz.. Allah saglicakla hamislik nasip etsin..
Ozum bu sefer hersey yolunda gidecek tatlim.. Devinim tesekkur ederim tatlim...
Suzisko sende dogum kontrol hapiyla tedaviye baslamis oluyorsun bitanem.. Hayirlisi olsun insallah..
Allah yardimcimiz olsun... simdi tv izliyorum ve yine hamislerin programi ya nekadar guzel anlatiyorlar..mutluluklarini..
Adajanim senin simdi nezaman basliyor tatlim? ne zaman transfer gerceklesecekmis?
yumos toplama asamasindan sonra okadar cok hap varki icmem gereken. sizlerede vermislermiydi kisslar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…