ya aslinda benim uyku sorunum yoktu gece uyaniyordum ok ama sabah en erken kaltim 9 gibi oluyordu,neyse bende birazdan yatarim gene zaten uykum gelmeyede basladi....
Benim canim ispanakli bükme istedi bi abla var ona dedim gelcek bana birazdan yapcaz:)))
ulasa bilecegin nummara felan yokmu canim???
bak ben nr özleme verdim egerki ben yok olursam ondan alirsin okmi canim
Bettycim bana igne vermediler de.. hap cok var.. vallahi bir gun karisacak dedigin gibi :))
bakalim bastan heveslenmim simdi. belki dollenmez yumoslarim. kimbilir... kismet...
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.... İnşallah güzel döllenirler ve PGD sonucu sağlıklı embriyolar bulunur..... PGD yapıldığı için mecburen 5. günü brkliyoruz... Geçen sefer dondurulmuş embriyom kalmamıştı inşallah bu kez kalır Allahım hayırlısını nasip etsin hepimiz için inşallah sırada bekleyenlere de bugünleri yaşamak nasip olur.....
Bu sefer dondurulmuşlara gerek kalmayacak Allahın izniyle canım sen rahat ol....Tek seferde 12.den vuracaksın canım beticim...görüşürüz dikkat et kendine...
cicoşum hoşgeldin.. isteksiz çalışman çok doğal, hem yorgun hissediyorsundur, hem miden bulanıyor ama bunlar bile güzel tadını çıkar :)
ya aslinda benim uyku sorunum yoktu gece uyaniyordum ok ama sabah en erken kaltim 9 gibi oluyordu,neyse bende birazdan yatarim gene zaten uykum gelmeyede basladi....
Benim canim ispanakli bükme istedi bi abla var ona dedim gelcek bana birazdan yapcaz:)))
bilmiyorum adacım evden dışarı çıkmak dahi istemiyorum...iştahım maşallah açıkkk....
buraya yazarken bile kafamı toparlayamıyorum düşün o kadar kopuğum :))))))boshayallersmileboshayallersmile
Kızlar merhaba size birşeyler sormak istiyorum.Kistim için d.kontrol hapı kullanıyorum.Acayip göğüs ağrısı çekiyorum ve kendimi pek iyi hissetmiyorum.Bu normalmi?
Ayrıca soğan kürüde yapıyorum 4.günüm ve akıntımda da bir değişiklik yok.Bana yaramıyormu acaba?
selam ssekerlıkler......nasılsınız...
Kızlar merhaba size birşeyler sormak istiyorum.Kistim için d.kontrol hapı kullanıyorum.Acayip göğüs ağrısı çekiyorum ve kendimi pek iyi hissetmiyorum.Bu normalmi?
Ayrıca soğan kürüde yapıyorum 4.günüm ve akıntımda da bir değişiklik yok.Bana yaramıyormu acaba?
selam ssekerlıkler......nasılsınız...
ah adacım ah sorma ya uyku halindeyim resmen midem yanıyormu bulanıyormu anlamadım canım hiçbirşey istemiyor hatta çayı görünce ööööö tiksindim yaaaaaa
adacanım kusum sagolun ıyıyız sukurler olsun 4 gozleeee cumayııı beklıyoruz....evdeyımmmm ıs hayatı bıttı dedı dr um raporluyum dogana kadar ıns
adacanım ozelıne bakarmısın..
kusum o uyku halı bendede var resmen ayaklarımdan canım kesılıyo uykum gelınce o kadar yanı....
bende cok ıstahlı deyılım ve sımdı 6 kılo verırım ben hep oyle oluyorum cunkıııı
adacanım kusum sagolun ıyıyız sukurler olsun 4 gozleeee cumayııı beklıyoruz....evdeyımmmm ıs hayatı bıttı dedı dr um raporluyum dogana kadar ıns
massallah kız daha ogleee aksama cok varrrrr....ben dun tavuklu pılav yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?