Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ıspanaklı olan herşeye bayılırım ben eminim dediğin bükme de çok güzeldir. şimdiden ellerinize sağlık ve afiyet olsun asucum.

ulasa bilecegin nummara felan yokmu canim???
bak ben nr özleme verdim egerki ben yok olursam ondan alirsin okmi canim

yok maalesef aslında hepimizin telleri birbirinde olsa süper olur. asucum bana da özelden yollar mısın numaranı, ben de sana gönderirim. özden falan da istiyim, cicoşun var bende. böyle merak ediyoruz birbirimizi

günaydın kızlar yine yogun bir güne başladık o kadar isteksiz çalışıyorumki allah yardımcım olsun....
Asusum erkencisin maşallahhh tosunlar uyutmuyormu artıkın :))
Adacım sen nasılsın???

Bettycim bana igne vermediler de.. hap cok var.. vallahi bir gun karisacak dedigin gibi :))
bakalim bastan heveslenmim simdi. belki dollenmez yumoslarim. kimbilir... kismet...

Imoje tatlım kullandıgım haplar iğnelerle eş degerdir sorun değil.İğne ,hap,jel doktorun tercihe kalmış....güzel haberleriniz bekliyoruz bugun yumoş günü yupii bizi habersiz bırakma emi..Allaha emanet ol...

cicoşum hoşgeldin.. isteksiz çalışman çok doğal, hem yorgun hissediyorsundur, hem miden bulanıyor ama bunlar bile güzel tadını çıkar :)

cicoşum hoşgeldin.. isteksiz çalışman çok doğal, hem yorgun hissediyorsundur, hem miden bulanıyor ama bunlar bile güzel tadını çıkar :)

bilmiyorum adacım evden dışarı çıkmak dahi istemiyorum...iştahım maşallah açıkkk....
buraya yazarken bile kafamı toparlayamıyorum düşün o kadar kopuğum :))))))boshayallersmileboshayallersmile

afiyet olsun asucum tosuncukları iyi besliyorsun maşallah benimde canım taze fasulye istiyor zeytinyaglı :))))))

Kızlar merhaba size birşeyler sormak istiyorum.Kistim için d.kontrol hapı kullanıyorum.Acayip göğüs ağrısı çekiyorum ve kendimi pek iyi hissetmiyorum.Bu normalmi?
Ayrıca soğan kürüde yapıyorum 4.günüm ve akıntımda da bir değişiklik yok.Bana yaramıyormu acaba?

bilmiyorum adacım evden dışarı çıkmak dahi istemiyorum...iştahım maşallah açıkkk....
buraya yazarken bile kafamı toparlayamıyorum düşün o kadar kopuğum :))))))boshayallersmileboshayallersmile

çok doğal tatlım vücudun yepyeni bir olaya hazırlanmaya çalışıyor :)

merhaba ekincim. hap kullanırken benim de göğüslerim çok şişmiş ve acımıştı bahsettiğin eğer buysa

selam ssekerlıkler......nasılsınız...

hoşgeldin özcüm, biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım :)

Canım dogum kontrop haplarınında yan etkisi olabilir..Hem d.hap hem kür aynı anda kullanılıyormu bilemem ama araştırmanı tavsiye ederim..

selam ssekerlıkler......nasılsınız...

Selam Özcüm nerelerdesin bakayım evde uyuyormusun yoksa ????ohaoldumsmile

ah adacım ah sorma ya uyku halindeyim resmen midem yanıyormu bulanıyormu anlamadım canım hiçbirşey istemiyor hatta çayı görünce ööööö tiksindim yaaaaaa

adacanım kusum sagolun ıyıyız sukurler olsun 4 gozleeee cumayııı beklıyoruz....evdeyımmmm ıs hayatı bıttı dedı dr um raporluyum dogana kadar ıns

kusum o uyku halı bendede var resmen ayaklarımdan canım kesılıyo uykum gelınce o kadar yanı....
bende cok ıstahlı deyılım ve sımdı 6 kılo verırım ben hep oyle oluyorum cunkıııı

ah adacım ah sorma ya uyku halindeyim resmen midem yanıyormu bulanıyormu anlamadım canım hiçbirşey istemiyor hatta çayı görünce ööööö tiksindim yaaaaaa

ayy başladı işte hamilelerimiz, midem bulanıyor, uykum var demeye. yakında canınız bişiler de ister, aşerersiniz :))))))))

adacanım kusum sagolun ıyıyız sukurler olsun 4 gozleeee cumayııı beklıyoruz....evdeyımmmm ıs hayatı bıttı dedı dr um raporluyum dogana kadar ıns

evinin kadını oldun öz :)

adacanım ozelıne bakarmısın..

ekledim özcüm seni msn e. önce engellenmiş görünüyordun, engellemeyi kaldırdım ama sen online değilsin sanırım. ya da ben de sende engellenmiş görünüyor olabilirim. ismimin üzerinde sağ tıkla, engellemeyi kaldır de :)

kusum o uyku halı bendede var resmen ayaklarımdan canım kesılıyo uykum gelınce o kadar yanı....
bende cok ıstahlı deyılım ve sımdı 6 kılo verırım ben hep oyle oluyorum cunkıııı

Aman özcüm dikkat et lütfen kilona saglıklı beslenmeye gayret et tatlım....Oh maşallah artık evdesin desene süper yaaaaaa inanki işe gelip gitmek çok zor heleki şu aşamada böyleyse ileri zamanları ben düşünemiyorum...Tedavi ile hamiş kaldıgımız içinmi biz böyleyiz acaba....benim yanım agrıyor karnım şiş gibi ne bileyim iğnelerden kilo aldım herkes gebesin o yüzden alıyorsun diyor böyle işte hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun:bende cumayı beklıyorum tatlım çok uykum var çokkkkkkkkkk

Adacım sabah sen ıspanak dedin ya asuya bende içimden dedimki akşama olsada yesem mesela yada zeytinyağlı domatesli taze fasulye olabilir...

massallah kız daha ogleee aksama cok varrrrr....ben dun tavuklu pılav yaptım

şekercim sen evdeymişsin baksana vaktin vardır....Ay işten eve gidince ne yapsam derdi var dün çorba, bezelye, pilavım vardı....salata olmazsa olmazsım ayrıca eşime nuget yaptım...ben yanlızca salata yedim düşün artık....Cuma günü hem doktora gidicem hemde bizim oranın pazarı var...bol bol sebze alıcam....marketten aldıklarımı begenmıyorum......kız ara ara acıkıyorum....birde sıvı olarak ayrana taktım...çayı istemiyorum ondanmı acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…