- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
bettycim cok sevindim insallah hepisi döllenir ve güzel kaliteli olurlar,Rabbim hayirlisini versin canim...
oh ne güzel betişcim 5. gün transferi yapacaklar demek ki. çok güzel, inşallah herşey böyle yolunda gitmeye devam eder tatlım. bol bol dinlen, çok öpüyorum.
maşallah 12 yumoş ay ne güzel betişim inşallah hepsi döllenir inşallah güzel haberler alırsın bitanem hadi dinlen bakalım.....görüşürüz kendine iyi bak...
betty hade hayırlı uhgurlu olsun ınşşşş
gusel haberlerlen gel ınşşşşşşş
dunaı eksık etme
yumurtaların cok gusel maşşşşşşşşşşşş
kızlar tup bebekten once yumurtanın fazla olması ıcın ne yapmak lazım
kuru ıncır ıle
bal tarcın corekotu karısımı ıı dıe duymustum yarraı olurmu
fazla yumurta ıcın
Betyycimm super bir rakkam cok sevindim senin adina tatlim.. Allahim insallah kaliteli kaliteli harika embryolarin olur..
Adajanim sende uzulme tatlim bak benden daha iyi durumdasin.. en azindan dondurulmuslarinin oldugunu biliyorsun. benim toplandiktan sonra ne olacak bilmiyorum... ve icimden oyle buyuk bir his diyorki sen bu sefer Hamis kalacaksin. nebileyim genelde dondurulmuslarla deneyenlerden her zaman boyle sonuc geliyor.. yani okuduklarimdan... insallah seninde oyle olacak tatlim... aynen tarif ettigin gibi bir igneyle dun catlatma ignemi vurdum kendime. yani onuda gobusten... yarin sabah dr. ye gidecegiz bakalim. sabah 10 da toplama olacakmis ama bizi sabah 9 da cagirdilar. acaba kan alacaklar ve ultrasyon mu yine? artik yasayarak gorecegiz.
asucanim ne mutlu sana tatlim.. Allah bizlerede nasip etsin insallah.. bir kadinin erisebilecegi en guzel mevkii bence "ANNELIK" insallah Rabbim bizlerede yasatir..
Ciciskom takvimin hayirli olsun insallah Allahim bizlerde yapabiliriz.. Allah saglicakla hamislik nasip etsin..
Ozum bu sefer hersey yolunda gidecek tatlim.. Devinim tesekkur ederim tatlim...
Suzisko sende dogum kontrol hapiyla tedaviye baslamis oluyorsun bitanem.. Hayirlisi olsun insallah..
Allah yardimcimiz olsun... simdi tv izliyorum ve yine hamislerin programi ya nekadar guzel anlatiyorlar..mutluluklarini..
Adajanim senin simdi nezaman basliyor tatlim? ne zaman transfer gerceklesecekmis?
yumos toplama asamasindan sonra okadar cok hap varki icmem gereken. sizlerede vermislermiydi kisslar?
Canım bal çörek- otu- tarçın yumurtalar için iyi olduğu söyleniyor ben önceki tedavimde kullanmıştım ama açıkçası bir fark görmedim o zaman 13 yumurta vardı 8 i döllendi şimdi 12 yumurta var bakalım kaçı döllenecek ama zararı olacağını da sanmıyorum her vücut farklı tepkiler verir faydasını gören çok var...
arkadaslar merhaba bugun maya tup bebekte osman hocaya muayene oldum . cuma gunu adetımın ılk gunu ve ılaclara baslıyoruz ınsallah. tup bebek ıcın raporum var ama ılac ıcın tarıhı gecmıs raporumun 1500 l dedıler ılaclara sızınde oylemı??
insallah bende bu topıgın ugurundan nasıbımı alırım ve hersey cok yolunda gıder.
Betyycimm super bir rakkam cok sevindim senin adina tatlim.. Allahim insallah kaliteli kaliteli harika embryolarin olur..
Adajanim sende uzulme tatlim bak benden daha iyi durumdasin.. en azindan dondurulmuslarinin oldugunu biliyorsun. benim toplandiktan sonra ne olacak bilmiyorum... ve icimden oyle buyuk bir his diyorki sen bu sefer Hamis kalacaksin. nebileyim genelde dondurulmuslarla deneyenlerden her zaman boyle sonuc geliyor.. yani okuduklarimdan... insallah seninde oyle olacak tatlim... aynen tarif ettigin gibi bir igneyle dun catlatma ignemi vurdum kendime. yani onuda gobusten... yarin sabah dr. ye gidecegiz bakalim. sabah 10 da toplama olacakmis ama bizi sabah 9 da cagirdilar. acaba kan alacaklar ve ultrasyon mu yine? artik yasayarak gorecegiz.
asucanim ne mutlu sana tatlim.. Allah bizlerede nasip etsin insallah.. bir kadinin erisebilecegi en guzel mevkii bence "ANNELIK" insallah Rabbim bizlerede yasatir..
Ciciskom takvimin hayirli olsun insallah Allahim bizlerde yapabiliriz.. Allah saglicakla hamislik nasip etsin..
Ozum bu sefer hersey yolunda gidecek tatlim.. Devinim tesekkur ederim tatlim...
Suzisko sende dogum kontrol hapiyla tedaviye baslamis oluyorsun bitanem.. Hayirlisi olsun insallah..
Allah yardimcimiz olsun... simdi tv izliyorum ve yine hamislerin programi ya nekadar guzel anlatiyorlar..mutluluklarini..
Adajanim senin simdi nezaman basliyor tatlim? ne zaman transfer gerceklesecekmis?
yumos toplama asamasindan sonra okadar cok hap varki icmem gereken. sizlerede vermislermiydi kisslar?
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.... İnşallah güzel döllenirler ve PGD sonucu sağlıklı embriyolar bulunur..... PGD yapıldığı için mecburen 5. günü brkliyoruz... Geçen sefer dondurulmuş embriyom kalmamıştı inşallah bu kez kalır Allahım hayırlısını nasip etsin hepimiz için inşallah sırada bekleyenlere de bugünleri yaşamak nasip olur.....
Asucum sakın beni unutma listende... Adım Betül... Belki de senin doğum zamanında ben de sonucumu alıyor olacağım... Allahım kolay doğum nasip etsin......
slm kıslar benimde donmuş ıkı embriyom var dr yarıyıl tatılınde transfer edelim dedi spontan deneyin bu arada olabilir dedi eşimde sperm problemi olmasına ragmen
sabredebılcekmıyım bılmıyorum yaa cok var bana hiç transfer yapılmadı yumurtalarım erken çatladığı için
artık ilşki bile gelmiyo içimden nasılsa bızım yerımıze dısarda dölleyecekler dıye okadar alıştırmısımkii :)))zor gelıo şimdi bastan sık sık ilişki filan keşke buyuk bi şehırde olup boyle tatıllerı beklemeseydık
hamıle arkadasları tebrık edıorum gamzelım aral umut oluosunuz bana
adacım sen nezaman başlıosun transfer işlemine
bettycim seni hic unuturmuyum canim sende listemdesin tabiki.....
evet fark ettim tatlım ama artık çok doğal çok ağırlaştın.
ne vardı biliyor musun, ben yaşadığım kısacık hamilelik sırasında kesinlikle sabah uykusuna veda etmiştim. acayip zinde kalkıyordum ama gün boyu uykum oluyordu. sanırım sabah uykusuna veda ettiriyor hamilelik :)
bu arada ben bugüşü merak etmeye başladım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?