arkadaslarım devının mesajıyla kendıme geeldım son 5 haftamda yıne bıcok zorlukla karsılassamda Allahıma bınlerce sukur cumartesı gunu kızımı kucagıma almak nasıp oldu..
su anda 5 gunluk anneyım, garıpbır duygu, gelgıtler ıcındeyım,bı aglıyorum bı guluyorum, bı mutluyum bı huzunlu..
Rabbım ısyeten , bekleyen herkese nasıp etsın, TEZ vakıtte nasıp etsın ınsallaah...derıncım, adacım,, ,,,,,,,, hepınız aklımdaydınz sızlerı cok merak ettım. ınallh gırerım artık yıne burya, bıraz aha toprlnayım...
hepınızı cok opuoyrumm, dualarımdasınız......
Espicim tatlım sende minik mucizelerine kavuşmuş olmalısın..Rabbim evlatlarınla sana mutluluk huzur saglık nasip eylesin canım...Daha dogum yapmadıysan Allah bir avazda kurtarsın arkadaşım....
adacım topiğin öksüz kaldıı
umarım yakalamıssındır yıldızlarını
gusel haberlerını beklıyoruz...
derincim facebooktaki yazını görünce çok duygulandım...ben de o kadar çok başa dönüp dönüp okudum ki burada yazanları... ben yıldızımı kucağıma aldım...darısı bekleyen herkese olsun....rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın....
Devinimmm ilk göz bebeğimizzz bizleri kavuşturan topiğimiz okuya okuya ezberledim adanın ilk giriş yazısıı hamileyim haberlerii negatif aldım haberlerii birlikte atılan kahkahalarr birlikte dökülen göz yaşlarıııı....Çok şükür kkdan burdan bir çok evladımız annelerinin güzel kucaklarında huzurlaaa mutlu sonu yaşattılar hepimizee...inşallahh herkesin mutlu sonunu göreceğimzz geçen zaman içinde...Mutlu sonumun mimarıdır her kelimseinde umut acı keder huzur mutluluk var paylaşımlarımızın...Rabbim biiz bu vesileyle bir araya getirdi...bir dertten bunca dostluk doğar mı dedim?doğdu...bir ken bin olan mutluluklarımız bin parçaya bölüp öğüttüğümmüz mutsuzluklarımız...Yıldız avcısı olmanın gereği pes etmeyişlerimiz.Rabbimmm önce tüm bebeklerimize sağlıkk hayırlı uzun ömür vversin...bu topiği tesadüf bulan okuyan arkadaşlar var yazmışlar bilinki pek çok bebek aldık kucağaa bu topicde...pek çok negatif acısı paylaşıp tükettik...ben hala avcıyım...terfi eden annelerimizin rüzgarı arkamda koşuyorum...asla pes etmeyin...asla.. aslaa demeyin....derdimi seviyrum çünkü biliyorum derdimi veren de beni seviyor....Sizi çok seviyorum...
cansın kardeşim
biz de bebeler de size heppp duacıyız
slm arkadaşlarrr,
bendee epeyden beri bebek isteyenlerden biriyim sadece ama sadece ıstemekle kaldım herhangi bir sey yapmadımm.. 8 yıllık evlıyım 3 yıldan berı bebek istiyorum bu son bır yıldırrr ozellıkleee cok ıstıyoruzz esımle beraber zeynep kamil başhekim yardımcısının ozel muay. sine gıttım ama cok soğuk bır dr du hıc bırsey anlatmıyorrdu pco lu oldupumu soledı vee yumurtalrım ondan sebebp gelısmıyordu gelısmesıe ızın vermıyordu pcolar sonra 15 gun kadar ıgne kullandımm baya ıyı gelıstıler sonra catlama ıgnesı (ovarlıte yanlıs yazmadısam bu tarz bıseydı )derken bana gunler verdı belırlı gunlerde ılıskıye gıreceksın dedı bir hata yaptım sanırım esıme soledım vee esım heycan dan onun heycanı bana benım heycanım ona adam durduu resmen ole gectıı sonuc olumsuzduuuyıne ıstıyorum ama benım aklımda nedense kanallarımda tıkanıklık varmıs gıbı gelıyor nedense ve bırde arkadaslar ben tüp bebekten once takip amaçlı muayene ıstıyorum ıvı tüp bebek merkezi nasıl yardımcı olurmu bu konuda yoksa ıvı dırek tup bebekmı denıyor yardımlarını ıcın tesekkur ederimmm saolunnnnnnn
cnm öncelikle ivi de tedavi olan biri olarak orası kapandı onu belirtmeliyim..Daha önceden gittiğin bir doktor varmıydı bilmiyorum ama Emre Bey benim doktorum ve İstanbul tüp bebeğe geçti onu söyleyebilirim..
Rahim filmi çektirmelisin eğer aklında bunun bir ikilem yaratmasını istemiyorsan..Zaten hepimiz tüp maceralarına atılmadan ilk önce bu işlemden geçtik..
Pco çok büyük bir sorun değil..evet tedavi gerektiriyor hamile kalmak için ama çözümü diğer problemlere göre daha fazla olan bir durum..
Sen istemediğin sürece tüp bebek sana yapılmaz tatlım..Eğer yumurta takibi yaptırmak istiyorsan kii hiç denemediysen bir kaç ay denemen kadar doğal bir durum yok gittiğin doktor seni bu şekilde yönlendirecektir canım..
canım öncelikle çok yteşekkür ederimm cevabın için.
bende Emre beye gıtmek istiyordumm aslında okudummm cok ıyı bır dr dıyorlarr..sen nasıl memnunmusunn..6 ay oncesınde takıp yaptık ama olmadı yıne hıc şaşmadı kıırmızılar gorunmustu... herseyde bır hayır varr..hst nasıl dr nasıl ben bıraz hassasımdır..bıraz ilgiıye ıhtıyacım varr..5 yıl ben vajinısmuslaa savastım ve yendımm arada da olsaa bu tur muayenelerde hasaslasıyorumm karsıma bu gune kadar anlayıssız dr lar cıktı şansımaaa sanırım ondan korkuyorum bundan sonra ıyı bır dr bulup yoluma onla devam etmek ıstıyorum kısmetse bu adetımle baslıyacam 22 Ekim (tabıkı inşallah adet olmamm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?