canim rabbim hayirlisini versin ebnimde ikzlerim var bi oglum bi kizim :)) gercektren cok güzel ve yorucu günler seni bekliyor ama cok güzel bir sey anlatamam sana ....
Canim seninkiler simdi buyumustur:nazarbe:tatli yorgunluk mu desem :)))
benim hamileligim zaten zor gesiyor yeter ki bebislerim saglikli gelsinler sonrasi çekilir seve seve.
Sana bir sorum var kaç haftalik dogdular ve küvöze girdiler mi ? Bu korkular simdiden beni sardi.
canim cok güzel yorgunluklar,yoruldunu bile anlamyiorsun...
Canim benim yüksek tansyonum oldu hamileleikte o nedenle son kontrollumde beni doguma aldilar 35+3 dogum yaptim ve 2 gece küvesde kaldilar sonra sicak yataga aldilar bedenleri ücümesin diye,yoksa herseyleri normaldi tabi tek bebege ragmen biraz kilolari azdi ama hic merak etme onu öyle bi hizli aliyorkii bak benim oglan 1700 dogdu simdi nerdeyse 10 kg kizda 2200 dogdu oda 9 kilo yaklasi rabbim onlarin yardimcisi zaten canim...
Sen ne zorluk yasiyorsun hamilelikte???
ALLAH yardimcin olsun canim..
masaalah sende atlatmisin canim cok az kaldi ikizlerini kucana almaya...
Sicak yatak nasil oluoyr biliyormusun yatagin altinda kalerfer gibi bi kavcuk var ve onun sicakli hep 38 derecede oluyorki bbekler üsümesin diye cünkü erken dogum olmus bebek daha disarinin havasina alismis lmadi icin anne karnindaki sicakli bu sekilde vermeye calisiyorlar canim....
Tam olarak atlatmadik yinede bugünümüzede sükür 36 37 haftaya kadar dayanabilsek çok iyi olucak ama tabii elde degil.
Sicak yatagi anladim.
Ben isterim ki ne kadar geç dogalarsa dogsunlar ki hastaneden beraber eve gelelim. Hayirlisi olsun yeter ki saglikli olsunlar.
Simdilik tek sorunum ara ara sancilarim oluyor aksam yogunlasiyor tabii bu kadarda olucak artik. Tansiyon sorunum yok tersine tansiyonum düsük en fazla 10.
Beni bilgilendirdigin için çok sagol.
Insallah istedin gibi olur canim hersey ve yavrularinla birlikte cikarsin evine,onlari orda birakip eve gitmek gercekten cok bi durum ben cok yasadim o aciyi tam 38 gün kaldi benim kuzularim hastanede sabah 8 den aksam 9 kadar yanlarindaydim..
isim düsündünmü canim??
Insallah canim.
Nedeen senin bebislerin hastanede kaldilar ben sadece 2 gün küvözde kaldiklarini biliyorum ve sonradan beraber eve çiktiginizi.
Isimlere gelince çok zor bir seçim yurt disinda yasayinca. Hem türkçe güzel olsun istiyoruz hem fransizcasi söylemesi kolay olsun diyoruz.Oglum için EMIR hosumuza gidiyor ama kizim için bulamiyoruz. Senin minoslarin ismi ne ?
canim benim hayir benimkiler benle birlikte cikmadilar malesefff erken dogum oldu icin gününü hastanede tamamlamak zorundalardi,sagliklari yerindeydi ama genede kalmak zorundalardi
kizimin adi DILAN oglumunkide DERMAN teyzesi,insallah sende günlüne göre bulursun ismini...
Canim simdi seninle beraberler ve sagliklari yerinde onemlisi olanda bu.
Yinede anlamis degilim neden o kadar hastanede tutmuslar az degil 38 gün.
36 haftadan sonra dogan ikizler kilolari yerindeyse premature olmuyormus doktorum soyledi. Demekki ülkeden ülkeye degise biliyor hastaneden hastaneyede.
Ben 28 haftada igne gelistirici igne vurulmustum erken dogum riskim oldugu için.
Sanada vurmuslarmiydi ?
Isimlere gelince dun karar verdik esimle kizima Delfin Rana düsünüyoruz oglumuzada Emir.
Canim benimkiler biraz kücük dogdu kizim 2200 oglumda 1700 gramm dogdu bizi o yüzden tutdular hastanede...
Evet o igneden banada vurdular ama benim tansyonum cok cikmisdi o yüzden ani bi dogum oldu,isimler cok güzel ALLAH isimleriyle uzun ömür versin..
Hayirlisi buymus önemli olan sagliklari simdi iyiler en önemlisi bu.
Bugün biz 36 haftalik olduk. Dün hastaneye gittik dogum edecegim hastane doktorla görüstüm allaha sükür hersey yolunda dedi artik simdi bile dogurursan prematüre bebek degil dedi 36 haftayi geçtikten sonra prematüre sayilmiyormus kilolari iyi dedi. Insallah doguma kadar daha alirlar. Saglikli olsunlarda ne zaman dogarlarsa dogsunlar. Içim rahatladi hiç aklimdan geçmiyordu bu günleri görmeyi allah yardim etti 36 haftaya kadar gelebildik bundan sonrasi allahin dedigi olur.
Tesekkür ederim isimleri begendin için. AMIN allah hepimizin bebisleri hayirli saglikli ve uzun ömürlü olur.
evet sükürler olsunki simdi bebeklerim saglikli bi sekilde yanimdalar,rabbim herkesin gönlüne göre versin canim...
ALLAHIM sanada kolay dogumlar nasip etsin...
Benimd amcamin kizi bugün dogum yapiyor,bi kizimizoluyor,rabbim yardimcisi olsun...
AMIN canim.
Insallah dogumum kolay ve sorunsuz geçer.
Amcanin kizinida Allah kurtarsin belki simdi dogmustur kizi.
arkadaslarım devının mesajıyla kendıme geeldım son 5 haftamda yıne bıcok zorlukla karsılassamda Allahıma bınlerce sukur cumartesı gunu kızımı kucagıma almak nasıp oldu..
su anda 5 gunluk anneyım, garıpbır duygu, gelgıtler ıcındeyım,bı aglıyorum bı guluyorum, bı mutluyum bı huzunlu..
Rabbım ısyeten , bekleyen herkese nasıp etsın, TEZ vakıtte nasıp etsın ınsallaah...derıncım, adacım,, ,,,,,,,, hepınız aklımdaydınz sızlerı cok merak ettım. ınallh gırerım artık yıne burya, bıraz aha toprlnayım...
hepınızı cok opuoyrumm, dualarımdasınız......
arkadaslarım devının mesajıyla kendıme geeldım son 5 haftamda yıne bıcok zorlukla karsılassamda Allahıma bınlerce sukur cumartesı gunu kızımı kucagıma almak nasıp oldu..
su anda 5 gunluk anneyım, garıpbır duygu, gelgıtler ıcındeyım,bı aglıyorum bı guluyorum, bı mutluyum bı huzunlu..
Rabbım ısyeten , bekleyen herkese nasıp etsın, TEZ vakıtte nasıp etsın ınsallaah...derıncım, adacım,, ,,,,,,,, hepınız aklımdaydınz sızlerı cok merak ettım. ınallh gırerım artık yıne burya, bıraz aha toprlnayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?