- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
Sarma yapmistim sever diye salagim benBelki numara yapıyordur.. Gerçi eşin yok diye yemek yapmayacaksın, gerçekten gider mi?
Giderse otur hepsini kendin ye, kalmasın onaSarma yapmistim sever diye salagim ben
Gider
Normalde gitmez bu ailece gorustugumuz bir arkadasi cok yakindan taniyorum.sık sık gidermi arkadaşlarıyla yemeğe?
keşke kendini üzeceğine bu akşam beraber bişiler yaparız diye düşünmüştüm deseydin. ben olsam derdim
kendine sıkıntı yapacağına ara ve söyle, karı kocasınız siz.Normalde gitmez bu ailece gorustugumuz bir arkadasi cok yakindan taniyorum.
Esimemlekete gitmisti cani sikilmis yemek ismarlamak istemis esime
Nedense hic surpriz beklemiyorum sanki hic aklinda yokmusum gibisüpriz falanmı? yapıcaktırki acaba
Ben onun bakisindan anliyorum ne istedigimi sesim titredi git derken o neden anlamiyorkendine sıkıntı yapacağına ara ve söyle, karı kocasınız siz.
Hic zannetmiyorum eger oyleyse de kafasini kirarim cocuk muyum ben ; (bilerek yapıyodur belki sürpriz yapabilir
odunluklarını göstermenin günü yok maalesef.Nedense hic surpriz beklemiyorum sanki hic aklinda yokmusum gibi
2. Gecen sene cok begendigim bir kolye olmustu yildonumumuzden once bu bana hediyen olsun deyip onu aldirmistimKaçıncı yıl dönümü?
erkekler bazen öyle anlamayabiliyor, dedim ya evde oturup onun arkadaşıyla yemek yemesine izin vermemi, direk söylerim bu akşam bişi yapalım diyeBen onun bakisindan anliyorum ne istedigimi sesim titredi git derken o neden anlamiyor
öyle olursa bişey diyemezsin sürpriz sonuçta ama değilse ne desen haklısınHic zannetmiyorum eger oyleyse de kafasini kirarim cocuk muyum ben ; (
ÇünküBen onun bakisindan anliyorum ne istedigimi sesim titredi git derken o neden anlamiyor
Desem kosa kosa gelir belki ama bir anlami kalmaz ki sevdigi kadinla bir olusunun daha 2. Yildonumuerkekler bazen öyle anlamayabiliyor, dedim ya evde oturup onun arkadaşıyla yemek yemesine izin vermemi, direk söylerim bu akşam bişi yapalım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?