- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
dediğine göre geçen yılda size özel bişi yapmamış, demekki kocanızın huyu bu. çok anlam yüklemeyin. erkekler kadınlar kadar ince düşünmüyor malesef.Desem kosa kosa gelir belki ama bir anlami kalmaz ki sevdigi kadinla bir olusunun daha 2. Yildonumucok degersiz hissettirdi bana
Yok valla beklemiyorum oyle utopik seyler, sofradan kendi tabagini kaldirsa mutlu olan kadinim benÇünkü
Erkekler Mars'tan, Kadınlar Venüs'ten
Onlar bizden çok farklılar.
Bizim gibi olmalarını beklerseniz çok mutsuz olursunuz.
Gelmesini bekleyecegimBence şöyle okkalı bi mesaj döşeyip gönderin. Bazı erkekler böyle ince şeyleri düşünemiyor. Bu size değer vermediğini göstermez ama siz bu konuda ona öğretici olabilirsiniz.
Bir dogumgunumde ailemleydik digerlerinde de yildonu hediiyemi onceden aldirmistim ogun ozel biseyler yapmadik diger dogumgunum de evlendikten 20 gun sonraydi sadece yemege gitmistiközel günleri unuturmu hep
eee sonuç nedir geldi mi,Bir dogumgunumde ailemleydik digerlerinde de yildonu hediiyemi onceden aldirmistim ogun ozel biseyler yapmadik diger dogumgunum de evlendikten 20 gun sonraydi sadece yemege gitmistik
Umuyorum bır süprz yapmıştır boyle önmli bır gunu unutmamalıBugun evlilik yildonumumuz ,
Esim az once aradi aksam erkek arkadasiyla yemege gidecekmis, cok gecikmezmis benden izin istedi bende verdim gitti.
Uzgunum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?