yildönümü

Gönlümden geçen size bir sürpriz hazırlıyor olması...
Ama değilse boşverin hatırlatmayın da, ertesi gün söyleyin 'Dün yıldönümümüzdü' diye.
Normalde hiç böyle şeyleri takan bir insan değilim ama tutup da arkadaşıyla yemeğe gidiyorsa, ben olsam burnunu sürte sürte kanatırım, acımadan süründürürüm bir müddet.
Arkadaş kim ki böyle bir günde?
Hatırlamıyordur büyük ihtimalle ama, arayıp söyleseniz mi ben de bilemedim...

Adam hatırlayınca hemen çıkıp gelmiş çiçek almış . Çiçeği beğenmemişsiniz , bir sürü trip atmışsınız falan filan .
Yazık adama bence . Bu kadar trip ilişkinize zarar verir ve ters tepebilir .
Hatamı telafi ettiğim halde biri bana böyle yapsa hoş karşılamazdım.
Önemli olan değer vermesi , ki vermişte hatırlayınca direk gelmiş . İlla şaşalı bir süpriz mi gerekiyor ?
Simdi aramizdaki iliskiyi bilmediginizden bu tur bir yorum yapmaniz normal haketmisti o taviri seve seve de cekti giki cikmadi adamin :)

Ayy yemin ederim sonunu okuyunca ellerimi cirptim sevincten :) bence gidin yemege be adamcagiz yeterince pisman olmus o_O

anlıyorum canım burukluk olur ama emin ol pişman olmuş baksana affettirmeye çalışıyor çok üzerine gitme derim :)

Ay kız ben olsam bayıla bayıla giderim uzatma kırgınlık olmasın bebeğin varmı varsa once onu doyur giydir al kucağına doğru kuaföre git fön çektir hazırlan sonra kocanla güzel bi
yemek ye

aslinda gitmeyecektim ama dershane kaydi icin kizilaya gitmistik arkadasimla anahtarim cok incik boncuk oldugundan onun cantasina atmistim orda unutmusum kendisi balgatta oturuyo ben etlikte ( bilmeyenler icin arasi cok uzak bir mesafe ) esimde de baska anahtar yok mecbur kaldim yemege gitmeye simdi esimi bekliyorum tekrar kizilaya geldim kot pantolon sari t-shirtle yemege gidicem kafam da ev topuzuyla bu da bana ders olsun bidaha evden boyle cikmiyim :P

(: bu yılki evlilik yıl dönümümü hatırlattı bana eşim evlilik yıl dönümümüzü unutmuştu ben tabi yemek falan hazırladım yedi ben halı sahaya gideceğim dedi. Bende kedi gibi gözlerimi masumca bugün demi dedim sonra dank etti ama söz vermişti gitti bende o pudingi çok sever diye puding yaptım ve masaya bıraktım sen yanımda olmasan da bugünde beni tek bıraksan da ben seni seviyorum falan yazılı bir not bıraktım ve yattım sabah erkenden işe gittim öğle bana resim atmış kolu alçılı (: ne oldu dedim ahın tuttu dedi o zaman gitme dediğim yere gitme yapma dediğimi yapma dedim az laf dinle dedim o gün bu gündür soruyor rızan varmı diye. bir nusibet bin nasihatten iyidir. :)

Kızlar öncelikle merhaba, 24 mayıs 1. evlilik yıl dönümüm. eşime süpriz yapmak istiyorum. bana yardımcı olur musunuz? hiç bir fikrim yok ne yapacağıma dair.

Kızlar öncelikle merhaba, 24 mayıs 1. evlilik yıl dönümüm. eşime süpriz yapmak istiyorum. bana yardımcı olur musunuz? hiç bir fikrim yok ne yapacağıma dair.
bİZİM
Bizimde 24 mayus 1. yıldönümü olacak. Ben 25ine izin almasını söyledim. Bize 1,5 saat uzaklıkta bir şehirde yer ayırttırdım oraya gideceğiz. Bir de aylardır nette sürekli bakıp beğendiği bir saat vardı onu aldım indirime girmişti evde saklıyorum :)

bİZİM

Bizimde 24 mayus 1. yıldönümü olacak. Ben 25ine izin almasını söyledim. Bize 1,5 saat uzaklıkta bir şehirde yer ayırttırdım oraya gideceğiz. Bir de aylardır nette sürekli bakıp beğendiği bir saat vardı onu aldım indirime girmişti evde saklıyorum :)
çok iyi düşünmüşsün. bizim izinler sıkıntılı ikimizde tek çalıştığımız içn izin alamıyoruz. bi de eşim çok unutkandır. unutur diye çok korkuyorum ama iş çıkışı belki yemeğe götürür süprizi öyle olur gibime geliyor. bende evde bişeyler yapıyım diyorum.döndükten sonra

Konu açarsan daha çok yardım alırsın.
yani şöyle, benim için özel günler; doğum günü tanışma yıldönümü ve evlilik yıldönümümüz çok öenmli. ama eşim için değil çok unutkandır. eminim unutmuştur. 7 nisan 2009 tanışma yıldönümümüzdü unuttuğu için tartıştık. ama şimdi içime başka şeyler doğuyo. sanki iş çıkışı yemeğe götürecek. sonra eve döndüğümüzde ben bişey yapmak istiyorum. yatak odasına veya girişe uçan balonlar asaıyım. gelinliğimi mi giyiyim. öyleee işte kafamda bir sürü soru???

çok iyi düşünmüşsün. bizim izinler sıkıntılı ikimizde tek çalıştığımız içn izin alamıyoruz. bi de eşim çok unutkandır. unutur diye çok korkuyorum ama iş çıkışı belki yemeğe götürür süprizi öyle olur gibime geliyor. bende evde bişeyler yapıyım diyorum.döndükten sonra
Bizim izinler sıkıntı olmuyor neyseki. Ben evde yapsaydım sadece pasta hazırlardım ya da alırdım. Üzerine ikinizin fotosunu falan yaptırabilirsin mesela düğün fotonuzu. Beğendiği bir hediye alabilirsin. Yemeği o düşünsün :KK70:

yani şöyle, benim için özel günler; doğum günü tanışma yıldönümü ve evlilik yıldönümümüz çok öenmli. ama eşim için değil çok unutkandır. eminim unutmuştur. 7 nisan 2009 tanışma yıldönümümüzdü unuttuğu için tartıştık. ama şimdi içime başka şeyler doğuyo. sanki iş çıkışı yemeğe götürecek. sonra eve döndüğümüzde ben bişey yapmak istiyorum. yatak odasına veya girişe uçan balonlar asaıyım. gelinliğimi mi giyiyim. öyleee işte kafamda bir sürü soru???

Kendi konunu aç diyorum tatlım. Eski konunun altına yazarak fayda sağlayamazsın. Görmez pek kimse. Bir de başkasının konusunu sabote etmiş olursun. Şimdi bdv sayfasına git, sağ üstte "yeni konu aç" sekmesi var, ona tıkla oraya yaz buraya yazdıklarını.

Şurda küçük bir tavsiye vereyim sana, balon bir erkeğe yapılacak en son sürpriz. Hatta kadına bile yapılmamalı. Balon çocuklar içindir. Gelinlik de giyme bence ama sen bilirsin yine de. Yatak odası sürprizi düşünüyorsan eşinin fantazilerini canlandırabilirsin.

Kendi konunu aç diyorum tatlım. Eski konunun altına yazarak fayda sağlayamazsın. Görmez pek kimse. Bir de başkasının konusunu sabote etmiş olursun. Şimdi bdv sayfasına git, sağ üstte "yeni konu aç" sekmesi var, ona tıkla oraya yaz buraya yazdıklarını.

Şurda küçük bir tavsiye vereyim sana, balon bir erkeğe yapılacak en son sürpriz. Hatta kadına bile yapılmamalı. Balon çocuklar içindir. Gelinlik de giyme bence ama sen bilirsin yine de. Yatak odası sürprizi düşünüyorsan eşinin fantazilerini canlandırabilirsin.
Ay çok güldüm ya ben daha aranıza katılalı 1 -2 hafta oldu da :KK48: tam çözemedim :KK48::KK48:

Back
X