- 19 Mart 2018
- 23
- 11
- 3
- 40
- Konu Sahibi Evdekalanprenses
-
Alıntı da yapayım daMerhaba kızlar nasıl anlatsam bilmiyorum33 yaşında bekar bir bayanım bundan 12 sene önce kadar hençlik zamanimda iyi bir yerde iyi bir bölüm okuyan sevgilim vardi ben okumuyordum (ailevi sorunlar) her neyse çocuk eli yüzü düzgün birisi ve başarılıydı her şey çok güzel gibiydi efendiydi en başta masum birisiydi Kendisini sevsem bile bana biraz sıkıcı geliyordu ve biraz stabil birisiydi. Sürekli kitap falan okurdu gezmeyi severdi ama bana eli hiç boş gelmezdi... Daha sonra bizim sitemize taşınan yabancı uyruklu bir aile geldi ve oğlanlari benden 1 yaş büyüktü ama çocuk spor vücutlu çok yakışıklı birisiydi benide sürekli keserdi süzerdi ona baktıkça içimde cızırdamalar oluyordu ve kendimi tuhaf hissediyordum en sonunda birgün yanıma geldi ve film bitti çocukla daha ilk görüşmemden ona teslim oldum sevgilimle buluşup durumu anlattim ve özür dileyerek masadan ayrıldım ve ondan son duyduğum söz pişman olacaksındı gözünden yaş süzülerek söyledi bunu ve bidaha hiç görmedim. Yabanci uyruklu sevgilimle 1.5 sene kadar takıldım ve gerçekten onunla her şeyi yaşamıştım sabahlara kadar sevistiğimiz bile olmuştu... 1.5 sene sonra çocuk iş için ülkesone döneceğini söyledi ve yıkılmıştım evlenme hayalleri kurduğum adam 1 çirpida beni birakip gidecekti... Ağlama krizleri geçirmemden sonra olanlari atlattim ve kalan 10 senede 2 ilişkim daha oldu ancak hiçbirisi benimle ciddi olmadi Her zaman son noktada yıkıldım bazen soruyorum Allaha ben bunlari hakedecek ne yaptim diye 1 hafta önce kadar instagram hesabi açtım ve eski sevgililerimden ilk olanini buldum ve resmen yikildim çocuk ünlü bir bankada iyi bir konuma gelmiş, evlenmiş ve kız çocuğu bile olmuş prensesim benim diyerek cocuk parkindan falan fotoğraflar atmış resmen ağlama krizine girdim görümce saçımı başımı yoldum annem zor zapdetti beni Benim evlenmem gereken, benim adam ettiğim adam başka birisi ile evlenmiş çocuğu olmuş karısi ile parise romaya moskovaya gitmiş ben ise babamdan kalma butikte bütün gün oturuyorum söyleyin kızlar biz neden böyle adamlar bulamıyoruz ne yaptık suçumuz neydi ? ( 2 senedir talibim bile yok...
Hayatta her sey koca mi?söyleyin kızlar biz neden böyle adamlar bulamıyoruz ne yaptık suçumuz neydi ?( 2 senedir talibim bile yok...
Ah almışsınnMerhaba kızlar nasıl anlatsam bilmiyorum33 yaşında bekar bir bayanım bundan 12 sene önce kadar hençlik zamanimda iyi bir yerde iyi bir bölüm okuyan sevgilim vardi ben okumuyordum (ailevi sorunlar) her neyse çocuk eli yüzü düzgün birisi ve başarılıydı her şey çok güzel gibiydi efendiydi en başta masum birisiydi Kendisini sevsem bile bana biraz sıkıcı geliyordu ve biraz stabil birisiydi. Sürekli kitap falan okurdu gezmeyi severdi ama bana eli hiç boş gelmezdi... Daha sonra bizim sitemize taşınan yabancı uyruklu bir aile geldi ve oğlanlari benden 1 yaş büyüktü ama çocuk spor vücutlu çok yakışıklı birisiydi benide sürekli keserdi süzerdi ona baktıkça içimde cızırdamalar oluyordu ve kendimi tuhaf hissediyordum en sonunda birgün yanıma geldi ve film bitti çocukla daha ilk görüşmemden ona teslim oldum sevgilimle buluşup durumu anlattim ve özür dileyerek masadan ayrıldım ve ondan son duyduğum söz pişman olacaksındı gözünden yaş süzülerek söyledi bunu ve bidaha hiç görmedim. Yabanci uyruklu sevgilimle 1.5 sene kadar takıldım ve gerçekten onunla her şeyi yaşamıştım sabahlara kadar sevistiğimiz bile olmuştu... 1.5 sene sonra çocuk iş için ülkesone döneceğini söyledi ve yıkılmıştım evlenme hayalleri kurduğum adam 1 çirpida beni birakip gidecekti... Ağlama krizleri geçirmemden sonra olanlari atlattim ve kalan 10 senede 2 ilişkim daha oldu ancak hiçbirisi benimle ciddi olmadi Her zaman son noktada yıkıldım bazen soruyorum Allaha ben bunlari hakedecek ne yaptim diye 1 hafta önce kadar instagram hesabi açtım ve eski sevgililerimden ilk olanini buldum ve resmen yikildim çocuk ünlü bir bankada iyi bir konuma gelmiş, evlenmiş ve kız çocuğu bile olmuş prensesim benim diyerek cocuk parkindan falan fotoğraflar atmış resmen ağlama krizine girdim görümce saçımı başımı yoldum annem zor zapdetti beni Benim evlenmem gereken, benim adam ettiğim adam başka birisi ile evlenmiş çocuğu olmuş karısi ile parise romaya moskovaya gitmiş ben ise babamdan kalma butikte bütün gün oturuyorum söyleyin kızlar biz neden böyle adamlar bulamıyoruz ne yaptık suçumuz neydi ? ( 2 senedir talibim bile yok...
Hayatta her sey koca mi?
Cocuk mu?
Olmayiversin sizde nolacak. Ya da olacagi varsa elbet olur. Kafayi yemenin manasi ne
Merhaba kızlar nasıl anlatsam bilmiyorum33 yaşında bekar bir bayanım bundan 12 sene önce kadar hençlik zamanimda iyi bir yerde iyi bir bölüm okuyan sevgilim vardi ben okumuyordum (ailevi sorunlar) her neyse çocuk eli yüzü düzgün birisi ve başarılıydı her şey çok güzel gibiydi efendiydi en başta masum birisiydi Kendisini sevsem bile bana biraz sıkıcı geliyordu ve biraz stabil birisiydi. Sürekli kitap falan okurdu gezmeyi severdi ama bana eli hiç boş gelmezdi... Daha sonra bizim sitemize taşınan yabancı uyruklu bir aile geldi ve oğlanlari benden 1 yaş büyüktü ama çocuk spor vücutlu çok yakışıklı birisiydi benide sürekli keserdi süzerdi ona baktıkça içimde cızırdamalar oluyordu ve kendimi tuhaf hissediyordum en sonunda birgün yanıma geldi ve film bitti çocukla daha ilk görüşmemden ona teslim oldum sevgilimle buluşup durumu anlattim ve özür dileyerek masadan ayrıldım ve ondan son duyduğum söz pişman olacaksındı gözünden yaş süzülerek söyledi bunu ve bidaha hiç görmedim. Yabanci uyruklu sevgilimle 1.5 sene kadar takıldım ve gerçekten onunla her şeyi yaşamıştım sabahlara kadar sevistiğimiz bile olmuştu... 1.5 sene sonra çocuk iş için ülkesone döneceğini söyledi ve yıkılmıştım evlenme hayalleri kurduğum adam 1 çirpida beni birakip gidecekti... Ağlama krizleri geçirmemden sonra olanlari atlattim ve kalan 10 senede 2 ilişkim daha oldu ancak hiçbirisi benimle ciddi olmadi Her zaman son noktada yıkıldım bazen soruyorum Allaha ben bunlari hakedecek ne yaptim diye 1 hafta önce kadar instagram hesabi açtım ve eski sevgililerimden ilk olanini buldum ve resmen yikildim çocuk ünlü bir bankada iyi bir konuma gelmiş, evlenmiş ve kız çocuğu bile olmuş prensesim benim diyerek cocuk parkindan falan fotoğraflar atmış resmen ağlama krizine girdim görümce saçımı başımı yoldum annem zor zapdetti beni Benim evlenmem gereken, benim adam ettiğim adam başka birisi ile evlenmiş çocuğu olmuş karısi ile parise romaya moskovaya gitmiş ben ise babamdan kalma butikte bütün gün oturuyorum söyleyin kızlar biz neden böyle adamlar bulamıyoruz ne yaptık suçumuz neydi ? ( 2 senedir talibim bile yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?