Yıllar önce yaptığım hata ve şimdi bile hâlâ ağlamam :(

Her kadın anne olmak evladini koklamak ister neden bana kıziyor sunuz ? Gençliğimde yaptığim bi hata yüzunfen o çocuktan 1 ömür boyu olmam adil mi ?
1- Her kadın anne olmak çocuk koklamaz istemez
2- Gençken hata yapılır ileride gülümseyerek hatırlanır,ders çıkarılır. Boşlukta kalınca burada iki kadehten sonra ve zibilyon yıldan sonra akla gelerek hayıflanılmaz

Ya ben konulara fake demeyi sevmem de bu bas bas bağırıyo benim dememe bile gerek yok.
Neymiş de ilk görüşte teslim olmuş da, sevgilisi de pişman olacaksın demiş ağlamış. Sen sevgiline seni aldattım deyip o masadan kalksan arkandan o....puu diye bağırırdı ne ağlaması

Ayrıca bide ben naptım bunları hakedecek diyorsun. Oturmuş senaryo yazmış milleti gaza getirip getirip sonunda suçum neydi diyip fitili mi ateşlemeye çalışıyorsun

Her kadın anne olmak evladini koklamak ister neden bana kıziyor sunuz ? Gençliğimde yaptığim bi hata yüzunfen o çocuktan 1 ömür boyu olmam adil mi ?

E yapmayaydın sankı o dedi gıt yap dıye
Uckurunuzu tutamazsanız ilahi adalet boyle tecelli eder işte

Ya iki geyik yapıyoz, bozmasana

kendı kararınızı kendınız vermıssınız bır karar vermeden once cok dusunursunuz bundan sonra
bırde bazı seylerı bukadar kolay yasarsanız sız kendı hayatınızda kendınız bunu kendınıze yaparsanız herkes de sıze oyle yaklasır

sızın kendı davranıslarınızı bır gozden gecırmenız gerek
bırde cok eskı sevgılınızın evlendıgını cocugu oldugunu ogrenınce sacınızı basınızı yolup sınır krızı gecırmenız falan bılemedım...

Boyle adami bulmussun zaten ama sen bırakmışsın.

Cocugu kinadim))) Cok ayip cocuga, siz ihanet ettiyinizde, ayrildiginizda bir omur sizi bekleyip sizinle evlenmeli idi )))
Nasil bi soru sordugunuzun farkindamisiniz ? Mukemmel dediyiniz o cocuk zaten sizin karsiniza cikmis, siz ona ihanet edip ayrilmissiniz. Hele bi de niye bizim karsimiza cikmiyor diyorsunuz. Suc sizde ...
Yabanci uyruklu olan cocuk nereliydi? Merak ettim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…