- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Evdekalanprenses
Yanlışlıkla yazdı inşallahAnne olacaksiniz cok buyuk bir mutluluk Allah esirgemeson...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlışlıkla yazdı inşallahAnne olacaksiniz cok buyuk bir mutluluk Allah esirgemeson...
Zaten erkeklerin cogu kirkindan sonra aziyor. O yuzden 40 yasta sıkınti yok benceHayir 33 yasinda erkek 40 yasinda kadinla evlenmezken ben neden evleniyim 40 yasinda adamla diyor hadi 35 olsa neyse 30 olsa daha iyi olur cunki sabahlara kadar sevisemez 30 ustu diyiiii
Mune profilinde bizi takip ediyor galiba. Hemen geldi cimbizladiKonu sahibi banlandi..fake olabilme ihtimalini cok sevdiydim zaten ben..
Olan cani doristos isteyen uyelere oldu:))
Mune profilinde bizi takip ediyor galiba. Hemen geldi cimbizladi![]()
Kendin kolları kaslı, omzu 2 metre, karnı dilim dilim baklavalı Coniyi Jamesi Stewartti götürürken hiç böyle demiyordun ama seni köftehor seniEmpati yapiyordim erkekler neden hep genc bayan alck ne ozellikleri var ?
Haha valla oyle oldu bari bisey yazsan Mune konu sahibi neydiki acep?))Mune profilinde bizi takip ediyor galiba. Hemen geldi cimbizladi![]()
Sevismek icin mi terketis bankaciyi... Suriyelimi bankaci olup zengin olmus anlamadim ben![]()
Sevismek icin mi terketis bankaciyi... Suriyelimi bankaci olup zengin olmus anlamadim ben![]()
Sevgilisini suriyeli ile aldatmış.
Sonra suriyeli de memleketine dönmüş.
Bu da bunlardan başka teee çok önceki zamanlara ait bir başka exi takibe almış evlendiğini öğrenmiş ona ağlıyo. 3 kişi var yani konuda
Dimi? Yabanci da olsa sabahlara kadar da bi yere kadarVuhu.make love till morning demek
Adami kacirmissin.bacim. artik.onumuzde ki maclara bak..
Ayy valla ne kadar absurd seyler desem de inanan birileri cikiyor halbuki acikladim ben manyagim diye.@3 tam 1 robot nettin sen milletin beynini yaktin
![]()