Yıllar önce yaptığım hata ve şimdi bile hâlâ ağlamam :(

etme bulma dünyası işte Allah kem gözden korusun mutluluguna mutluluk katsın eski sevgilinin adamı sen bırakmışsın işte dediği yere gelmişsin birde o kaslının kollarına bırakmışsın ne bekliyordun seni beklemesini mi

bence ailen seni yeterince koruyamamış yabancının evlenmiyeceği gönül gezdireceği besbelli olan birşey annen o vakitler senle daha fazla ilgilenmesi gerekirdi ama sanırım seni sana bırakmış bu yaşlarda
hep hata yapılıyor o zamanı daha iyi değerlendirebilirdin ama olmamış ,

bence suçlu olan sen değil se den ilgiyi şevkati

esirgeyen seni kollayamayan ailenin suçu genç yaşta
cinsellik yaşamamam gerekirdi bilinçli değilmişsin
olan olmuş artık üzülmenin manası yok
yabancıların cinsellik yaşaması su içmek gibidir çok özel birşey değil onlar için bizim kültür ve ananevi anlayışımızda illaki bir evlilik olması şart

Allah o çocuğu kurtarmış hayırlısı olsun sen de yapabiliyorsan bir roma moskova paris yap belki ordadır kısmetin bu dediklerine Türk erkekleri çok sıcak bakmayabilir.

Bence de hatayı sen en başında yapmışsın ne işin var ilişkin varken 2. Bir kişiyle elindeki ile yetinmeyi bilmezsen elindekindende olursun

Dimyada pirimce giderken evdeki bulgurdan olmussun. Birde ustune ustune sen adam etmissin oylemi senin haketme kismina hic girmiyorum bile adamin verilmis sadakasi varmis elin yabancisi icin olmasa baskasi icin terkederdin kesin.

Hem okudum hem sinirlendim sana.. demek sen adam ettin ole mi? Kusura bakma cnm adamlik o cocugun icindeymis zaten.. ki senden kurtulmus.. sabahlara kdr sevismissin oh ne guzel ama bak simdi herkes kendi yoluna gitti..yasak seyler caziptir elbet.. o cekimi sevgilinde bulamamissin demekki. Belki evlensen bosancaktin kim bilir.. simdi belki en azindan onu hak edecek biriyle birliktedir belki.. ha su soruyuda niye soruyosun? Neden boyle adam bulamiyoruz? Sucumuz neydi? Sorunun cvbini biliosun bence

İnsanda biraz ar namus olur dün taniginiz birinin koynuna girerseniz herseyinizi verirseniz böyle oturur koca beklersiniz ışte babannemin bir lafı vardır perde patlamis kizim derdi rahmetli aynen öyle patlamis ne günlere kaldık ya rabbi evlenmeden herşeyi yapiolar sonrada koca bekliyolar daha çok beklersiniz bu kafayla siz cocuklarimizada kötü örnek oluyosunuz

Nasıl olsa kimse tanımıyor diye böyle böyle dökülüyorlar ya buraya bende okuyup okuyup ulan nasıl insanlar var ya diyorum bu konuyu bu uslup ve bu düşüncelerle buraya açtığınıza göre daha çok çekeceksiniz gram pişman olduğunuzu hissetmedim, kıskançlık haset dolusunuz kesinlikle pişmanlık değil

Şu kadının suratına al sana Mönchengladbach diyerek bağırasım var!
Benim adam ettigim adam cümlesiyle egoyu Allahuekber dağlarına çıkarmış..
Yazık yahu vallahi yazık..

Her kadın anne olmak evladini koklamak ister neden bana kıziyor sunuz ? Gençliğimde yaptığim bi hata yüzunfen o çocuktan 1 ömür boyu olmam adil mi ?

Valla çokta adil olmuş en azından ailesini kurmuş bankacı olmuş birde ülke ülke gezmiş maşallah Allah mutluluğunu daim etsin ben olsam mutlu olurdum diz sac baş yoluyosunuz yapacak birşey yok dün yediğin hurmalar bugün ..... Tirmalar derler :KK69:

Ben bu konunun kadin dusmani bir troll tarafindan acildigini dusunuyorum, neden mi?

1. 30 yas ustu bekar kadinlara karsi onyargi ve bekarların mutsuz olacağına dair keskin bir inanç
2. Sosyal medyada çok yaygın olan 'kızlar efendi erkeklere bakmaz piç erkeklere bakar' gibi saçma sapan bir geyiğe yüzde yüz inanmış olma
3. Gençken cinsellik yaşayan kadınların 30larında evde kalıp pişman olacağına dair sarsılmaz inanç
4. Kadınların paraya ölüp bittiğine dair inançlar

Bak trollcüm sana bir çift lafım varö biz 30 yaşındaki bekar kadınlar olarak:

- Fi tarihinden kalma sevgilimiz bankacı olmuş diye aman keşke onunla evlenseydim demiyoruz. Manyak değilsek.

- Moskova'ya Paris'e gitti diye elalemin hayatını kıskanmıyoruz. Bu hikaye gerçek olsaydı eski sevgili 'aman ne sıkıcı çocuktu' olarak hatırlanır.

- 30 yaşına geldik diye evde kaldık gibi abuk fikirlere kapılmıyoruz genelde.

- Seks yapınca ölmüyoruz kısmetimiz sonsuza kadar kapanmıyor hayatımız bitmiyor.

Sonuç: Bu yıllarda seni reddeden aldatan ablalar ilerde sen bankacı olunca kahrından ölmeyecek. Aş bunları. Herkes reddedilir aldatılır. Büyük düşün. Önündeki maçlara bak.

images (7).webp

Back
X