- Konu Sahibi isimbulamadimmm
Tek merak ettigim iliski bitmeseydi yine bu sekilde düsünecek miydin ?
Yoksa pismanlik duymadan sürdürecek miydin ?
Yoksa pismanlik duymadan sürdürecek miydin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Töbe bismillah. Kim nerde nasil ölmüs kiz suzi ..
Haklisin valla takintili biri varya arada bi konu acip kayboluyo farkli uyeliklerle. Hep şok edici konular aciyo. Aklima da o geliyo herzaman.daha bugün üye olan konu sahibi yorumlara cevap vermeden konunun doğruluğuna inanmam.
Töbe bismillah. Kim nerde nasil ölmüs kiz suzi ..
Hayır konu sahibi ortada yok hatunlar birbirini bogazliyacak nerdeyse işte fake konu ya onu diyorum balımTöbe bismillah. Kim nerde nasil ölmüs kiz suzi ..
Haklisin valla takintili biri varya arada bi konu acip kayboluyo farkli uyeliklerle. Hep şok edici konular aciyo. Aklima da o geliyo herzaman.
Hayır konu sahibi ortada yok hatunlar birbirini bogazliyacak nerdeyse işte fake konu ya onu diyorum balım
Bildiğim kadarıyla kk 'da on yüz bin milyon tane nick alıp her biriyle ayrı çarpıcı konular açan,ilk bir 1-2 mesajdan sonra asla cevap yazmayan bir süper manyak var.
O manyak bu kişi olabilir.
Bence bir kampanya başlatalım,hiçkimse cevap yazmasın bu konuya.
Gerçekten hiç kimse cevap yazmasın böylece belki libidosu düşer Harun abinin![]()
. Uykusuzluk bana yaramiyo iste bak. Fake bence de suzicim. Polemik yaratmayi seven bi arkadas yine tam 12 den vurup kacti iste. Isi gucu yok bunun zaar.
Bence ifsa olsun. Interneti kesilsin. Tum ulasim araclarina el konsun.Bildiğim kadarıyla kk 'da on yüz bin milyon tane nick alıp her biriyle ayrı çarpıcı konular açan,ilk bir 1-2 mesajdan sonra asla cevap yazmayan bir süper manyak var.
O manyak bu kişi olabilir.
Bence bir kampanya başlatalım,hiçkimse cevap yazmasın bu konuya.
Gerçekten hiç kimse cevap yazmasın böylece belki libidosu düşer Harun abinin![]()
Enee bi ben beceremedim ya şu ikinci üyeliği. Onuda elime yüzüme bulastirdim yonetimin de haberi vardı. Meğer ikinci uyelikle yorum yapilmiyomus. Mune abla acimadi bana
Adamlar profesyonel, belki de ekip halinde çalışıyolar. sonra da ekran görüntüsü alıp sözlüklerde paylaşıyorlar![]()
Polemik beni cekiyo anacim. Ama daha bekledigim hazzi alamadim ben bu konuda. Umutlarimi karsilamadi bu kezAman dengesiz dengesiz işler işte bizde atliyoz hemen ortaya merakliyiz kavgaya özelliklede sen aryacim hemen kavga cikartion![]()