belkide dayanamamıştır . erkekler bu konuda daha hassas oluyo çünkü . genelde yüz yüze gelmekten kacınıyolar :)
belkide dayanamamıştır . erkekler bu konuda daha hassas oluyo çünkü . genelde yüz yüze gelmekten kacınıyolar :)
bizde 7 sene sonra yeniden başladık..liseden sonra , üniversite ve araya giren sıkıntılar yüzüden bitmişti ilişkimiz.. hiç görüşmedik bu geçen 7 sene süresince , onca zaman sonra bir mucize oldu ve yeniden görüşmeye başladık.. birbirimizi yeniden tanıdık resmen.. iyikide ayrılmışız diyorum bazen , sevgisini ve benim için ne kadar özel olduğunu anladım..
7 ay oldu ve dayanmak cok zor . koskoca 7 sene . senin için çok çok sevindim . sonunda yine olacaksak beklerim ama o zmna kadar ölmezsem :)bizde 7 sene sonra yeniden başladık..liseden sonra , üniversite ve araya giren sıkıntılar yüzüden bitmişti ilişkimiz.. hiç görüşmedik bu geçen 7 sene süresince , onca zaman sonra bir mucize oldu ve yeniden görüşmeye başladık.. birbirimizi yeniden tanıdık resmen.. iyikide ayrılmışız diyorum bazen , sevgisini ve benim için ne kadar özel olduğunu anladım..
bu aralar yıldönümümüz var onda da mesaj atmazsa ben umudu kesiyorum . senin için ugrasırız artıkhmmmm evet olabilir. vallah onun aklindan neler geciyor bilmiyorumki, konusmadik cünkü, son konusmasi: seviyorum, karim olacaksin birakmam falan filan... sonrapüfffffffff oldu gitti adam. olurda gelisme olursa yazarim zaten
bu aralar yıldönümümüz var ondada mesaj atmazsa ben umudu kesiyorum . senin için ugrasırız artıkhmmmm evet olabilir. vallah onun aklindan neler geciyor bilmiyorumki, konusmadik cünkü, son konusmasi: seviyorum, karim olacaksin birakmam falan filan... sonrapüfffffffff oldu gitti adam. olurda gelisme olursa yazarim zaten
bu aralar yıldönümümüz var ondada mesaj atmazsa ben umudu kesiyorum . senin için ugrasırız artık
uzaktaydık . ikimizde zor bi dönemden gectik . bu dönemde ben ondan sogumustum . o da okul yüzünden zor bi dönemdeydi aklı baska insanlara kaydı . bigün facede baska bi kızla konusurken yakaladım okulundan . ve resmen asılma tarzıydı . bitirdim . sonra pişman oldu ama barışmak için bi adım olmadı . ara ara konuştuk sadece . öylesine ....
bunu yutmak hazmetmek çok zordu benim için . cok kötü dönemler gecirdim . ilk bi kaç ay . şimdi toparladım gb . onu affettim . yani mesaj atınca affettiğimi söyledim . şimdi mesaj atamıyorum cünkü o kadar büyük bişeyi affettim ki daha fazlasını yapmamalıyım gb artık onun ugrasması gerek gb geliyo ...
bencede o ugrassın neticede hatalı olan o..
hep kendimizden taviz veriyoruz hem karsı tarafın bize saygısı azalıyor hemde bizim kendimize olan saygımız ..hakkınızda hayırlısı olsun kızlar :)
Hm mesajdan haberim yoktu. Evet Haklisin onun için önemli olup olmadıgını göstermesi gerek. Savaşması gerek. Olsun bizde beklemeye devam ederiz :)
ondan hiç haber alıyor musun ya biriyle cıkıyorsa?
Kim?! Benim beklediğim mı???? Yok biz ayrılali 2 hafta oluyor. Benimki karışık. Biz 6 sene önce de birliktelik yasadık ve ayrıldık. Yine denedik annesi istemedi. Ben gecen altı sene icinde nişanlandim ayrıldımbunu sebeb gösterdi ve benimkide annesini dinledi. Anlicagin baya bir karışık!!!
Biz beklemeye karar verdik. Ve bekleyenler kulubü kuracaz yakında :)
bana yıllar sonra dönse kabul ederim heralde sevgim özlemim devam ediyorsa.
bende haber almıyorum belkide öyledir . belki bu yüzden artık umrunda değildir . bi ay öncesine kadar cıkmyodu bu aralar bulmadıysa yok .ondan hiç haber alıyor musun ya biriyle cıkıyorsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?