insallah hayirlisiysa olsun... yoksa boyle gömerim kalbime yine bir ani bir hatira kalir. zamanla her aciya alisir insan.
Alışır, insan herşeye alışıyor ama içinde kalan o acı da kalıyor işte ..
Sen kendini hırpalama yeter bu dönemde öyle veya böyle yaşadım bu aşkı artık hayırlısı olsun de inşallah her şey gönlünce olur.
Bu arada hiç görüşüyor musunuz ?
yok 3 hafta oldu görüsmeyeli, 6 sene sonra tekrar basladik, sonra 3 hafta görüstük annesine anlatsin istedim, cünkü kaynana istemeyince cok kötü oluyo zorluklar yasaniyor. annesi onaylamadi, seni sevseydi nisanlanmazdi demis. bu birakmam falan filan gibi konustu ertesi gün tik yok, ben yazdim sonra cevap geldi utaniyorum seni yari yolda biraktim gibi diye falan filan. sonra bir hafta gecti yine yazdim, busefer hic cevap gelmedi... öyle iste...
Sorun aileyse hiç üstüne gitme bence bekle bakalım o aklında bir muhasebe yapıyordur elbet hangi taraf ağır basarsa onu seçecektir ..
yok ben artik geri cektim kendimi, ki ilk günden dedim, annesinin rizasi benim icin cok önemli diye, sorunlu bir evliligim olsun istemiyorum, oda cok düskün annesi... ve zaten ona ilk günden dedim, annen istemesse eger, sende geri cekersin kendini diye, hep hayir dedi. OLSUN ya hayirlisi iste... kavgali gürültülü bitip ondan nefret edecegime, sicacik hisslerle bitti yine :) kara büyü yapti bana cocuk
ilerde cocuklarima ilk askimi anlatirim artik
öyle güzel yazmışsın ki . insanın gözleri doluyo okurken . hiç bu kadar sevilmedim sanırım . yani zaten bi tek o oldu hayatımda . burda nefesimi kesecek kadar aglayarak acı cekerken orda baska kızlarla gezdiğini duyardım . karsınıza bi sınav cıkmıs en iyi şekilde vermişsiniz . adına cok mutluyum canım . inşallah hep böyle kalın .Deli gibi aşık olduğum adamdı.
İlk aşkım ..
Öyle bir aşıktık ki birbirimize ama bir dönem sürekli kavga etmeye başladık.
Ben her seferinde çok üzülürdüm.
Mesafeler girdi araya.
Ayrılalım dedi senin bu üzülmene dayanamıyorum.
Ama seni çok seviyorum.
İnanmamayı seçtim sevgisine ve onu aramadım sormadım yine de her gece çok mutlu olsun kiminle mutlu olacaksa onun yanında olsun ona aşık olsun diye dua ettim.
Aylar geçti aradan beni aradı.
Öyle bir ağlıyordu ki ben sensiz yapamıyorum diye.
Ayrılık dönemi benim tahmin ettiğimin aksine geçmiş.
kendisi anlatsa belki inanmazdım ama etrafıından duydum.
Haftalarca hastanede sakinleştiricilerle durmuş.
Beni sayıklamış.
Herkese beni anlatmış.
Karlara benim adımı yazmış fotoğrafları var.
Ama dedim gitmemeliydin yapmamalıydın.
Kapattım telefonumu günlerce.
Açtığım dakikada aramaya başladı.
Olmaz dedim yine olmaz.
Asla bırakmam seni yapmam dedi konuştu etti ikna etti beni bir şekilde.
Çok korktum tekrar aynı hayal kırıklığına uğramaktan ama tüm korkularımı yenmeme yardımcı oldu.
Bir an bile beni sevdiğini hissettirmekten vazgeçmedi.
Benim canım acıdığında ne olur benimkisi acısın diye dualar etti.
Benim için herşeyden vazgeçebileceğini hissettirdi, yaptı da.
İnşallah bu yaz evleniyoruz.
Ve eğer geldiğinde olmaz demiş olsaydım hayatım boyunca kalbimden onu atamayacağımı çok iyi biliyordum.
çok zaman geçti . bilmiyorum belkide kendimi kandırıyorumdur gelecek diye . sagol canım .hım kötü olmuş.
gençlikden dolayı olabilir canım
sonucta aradan cok zaman gecmiş.
yeniden görüştügünüzde değişmiş olabilir..
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur...
öyle güzel yazmışsın ki . insanın gözleri doluyo okurken . hiç bu kadar sevilmedim sanırım . yani zaten bi tek o oldu hayatımda . burda nefesimi kesecek kadar aglayarak acı cekerken orda baska kızlarla gezdiğini duyardım . karsınıza bi sınav cıkmıs en iyi şekilde vermişsiniz . adına cok mutluyum canım . inşallah hep böyle kalın .
Deli gibi aşık olduğum adamdı.
İlk aşkım ..
Mesafeler girdi araya.
Ama seni çok seviyorum.
İnanmamayı seçtim sevgisine ve onu aramadım sormadım yine de her gece çok mutlu olsun kiminle mutlu olacaksa onun yanında olsun ona aşık olsun diye dua ettim.
Beni sayıklamış.
Herkese beni anlatmış.
Olmaz dedim yine olmaz.
Çok korktum tekrar aynı hayal kırıklığına uğramaktan ama tüm korkularımı yenmeme yardımcı oldu.
Ve eğer geldiğinde olmaz demiş olsaydım hayatım boyunca kalbimden onu atamayacağımı çok iyi biliyordum.
vee inşallah mutlu son :123:
film gibi : )
sağol canım inşaallah senin mutlugunuda görelim :)
Bazen ilk hayatına giren insandır gerçek aşkın bazen de sadece ondan sonrakilerin kıymetini bilmen için gelen bir duygu yoğunluğu.
Eğer hakkında hayırlısıysa inşallah bir şekilde kavuşursunuz ama değilse seni çok çok mutlu edecek biriyle olursun.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim gerçekten çok zor zamanlar atlattık, beraberken de ayrıyken de ama son zorluklarımızdır inşallah bu zamanlar.
bence bi an önce net bi karar vermelisin . böyle hep ikilemde olacaksın . en dogrusunu sen bilirsin eksileri artıları önüne koy ve seni en mutlu edecek secimi yap canım :) altta yeni konu ac var baska fikirlerde alabilirsin .
çok sevindim nazar değimesin :) allah herkese nasip etsin :)16 yasimda askin ne oldugunu ogrendim hani derler yaa cocukluk aski diye hem cocukluk askim hem ergenlik hem omurluk...
Bir birimizi cok sevdik benden 7 yas buyuktu. Annemin karsi cikmasiyla veya aradaki yol mesafesi sorunundan dolayi ayrildik daha dogrusu ben pes ettim. Annemin baskisi o kadar coktuku hergunum cehennem gibiydi.
Iki yil sonra tekrar karsima cikti ve simdi evliyiz coktaaaaaaaaa mutluyuz (Masaaaalllahh diyim)
bazen bazı şeyler olmayınca olmuyo . insan sevdiğiyle değilde onu seven biriyle mutlu oluyo . inşaallah bozulmaz canım .ne guzel mutlu sonlar var ve gerçekleşme ıhtımalı olanlar, umarım herkess hakkında ne hayrlıysa onu bıan once bulur:)
bu bilinmezlik ne kötüdür ıyıı bılırım.
bende bekledım zmanında kımseye ne bı şans verdım ne de yerıne koymaya çalıştım olmamıştı yanii. sabırla bekledım karşısına çıktım hep kendmı unutturmamak ıçın, onu görmek ıyı gelıyodu gözleri sevıyorum derdı hep ama ıcraat hıçç olmadı. ayrıldım dıye gururuna yedıremeyıp güya bana ders vercekya hemen hayatına bırını aldı ustelık !
ılışkısıne bıle hıç ınanmadım btcek enınde sonunda dıye sevgısıne nasıl ınandıysam artık.
ama gelmedı bnde çok çok ıyı bırı olan ve şuanda hala hayatımda olan adama şans verdım ıyıkı de olmş dıyorum bana hayatı yenıden yaşattı dıyebılırım.
herşeyın onunla guzel olduğunu anladım hıç yaşamadığm mtlulukları tattm. yanı aşk herşey demek değılmış onun sevgısını sevıyorum sankı kışılığını bakışlarını sevıyorum kıyamıyorum mesela. ama adı aşk değıl bılıyorum.
bazen de aklıma gelmıyo değıl aynı şehrde yaşıyoruz nadşren de olsa göruyorum o zman başlıyo suçluluk dygusu sevgılıme karşı.
kalbım ne derse desın şuan gelse herşeye yenıden başlayalım dese arkama asla bakmam çünkü onsuz önüme bakalı çok oldu ve evlılığe gıden bı ılşkım var.
yanı bu hayatta herkess unutuluyoo kızlar. illa o olcak dıye bışey yok ben bunu yşyarak gördum ve mtluyumm
Deli gibi aşık olduğum adamdı.
İlk aşkım ..
Mesafeler girdi araya.
Ama seni çok seviyorum.
Beni sayıklamış.
Herkese beni anlatmış.
Olmaz dedim yine olmaz.
her iki örnekte var aslında biz dolu tarafa barışanlara bakalım :)))2 arkadaşımda eski sevgilileriyle tekrar başladı biri evlendi biri ayrıldı.cvp yok sanırım bu konunun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?