senin ne kadar oldu canım ? evet aslında cok sacma . ama bazen özlemim mantıgımın önüne geciyo .bende bekliyorum ama dönerse kabül eder miyim hiç bimiyorum ne kadar sacma geliyor dimi
evet biz böyle devam etcez gerçi senin ki daha olası ihtimal benden benden umudu keseriz bi iki haftaya :)Biz beklemeye karar verdik. Ve bekleyenler kulubü kuracaz yakında :)
benim altı ay oldu gerci 3.ayda aradı bir bahane bularak ama ben cok tersledim önceki konularımdan okuyabilirsin ..gecende arkadası beni eklmişti yoksaydım ..bilmiyorum,anlamyıyorum karmarısıgım senin ne kadar oldu cnm?senin ne kadar oldu canım ? evet aslında cok sacma . ama bazen özlemim mantıgımın önüne geciyo .
Masallah cok Güzelmis gereckten. Allah mutlulugunuzu hic bozmasin Insallah.ve eşimle tanışma hikayemizi anlatmak istiyorum acı çeken arkadaşlara hitafen
ayrılıktan sonra aradan 1 sene geçmişti ben ortalıkta ruh gibi dolanıyordum hayattan zevk alamıyordum ve birgün yanlış gelen bir telefon hayatımın dogrusu oldu yani eşim arayacagı numarayı yanlış çevirmesi sonucu beni aramıştı ve yanlış numara diyip kapatmıştım sonra bu numara 2 hafta sonra tekrar aradı ama şöyle bir giriş ya kusura bakmayın sakın yanlış anlamayın özürdilerim falan bende ne oluyo ya nedir bu özür sinsilesi merhaba bile demeden neyse sadece araması gerektiği için aradıgını 2 haftadır kısacık yanlış numara diyen sesin sahibini merak ettiğini ama yanlış anlaşılmaktanda çok korktugunu söyleyen biri bende doğal olarak böle ucuz numaralara gerek yok iyi günler diye sert bir ses tonu ve sonrasında dıt dıt dıt meşgul tonu :))))
neyse aradan 1 hafta geçti ama bende nedense numarayı silemiyorum içimden de gelmiyor falan derken ben aradım ve biliyordum arayacagınıu diye karşılayan bir ses ben şok neyse 2 ay birbirimizi görmeden telde hep konuştuk sonrasında buluştuk kısa kesiyorum ve sonuç 5 yıllık evlilik vede bir evlat biride yolda
yani arkadaşlar hayat size nezaman ne sunacak bilinmez acınızı yaşayın sonuna kadar ama bu arınmışlıktan sonra sakinlik vede sabır gerekiyor
kaderi kimse değiştiremiyo değil mi . cok cok sevindim . allah nazarlardan korusun sizi ....ve eşimle tanışma hikayemizi anlatmak istiyorum acı çeken arkadaşlara hitafen
ayrılıktan sonra aradan 1 sene geçmişti ben ortalıkta ruh gibi dolanıyordum hayattan zevk alamıyordum ve birgün yanlış gelen bir telefon hayatımın dogrusu oldu yani eşim arayacagı numarayı yanlış çevirmesi sonucu beni aramıştı ve yanlış numara diyip kapatmıştım sonra bu numara 2 hafta sonra tekrar aradı ama şöyle bir giriş ya kusura bakmayın sakın yanlış anlamayın özürdilerim falan bende ne oluyo ya nedir bu özür sinsilesi merhaba bile demeden neyse sadece araması gerektiği için aradıgını 2 haftadır kısacık yanlış numara diyen sesin sahibini merak ettiğini ama yanlış anlaşılmaktanda çok korktugunu söyleyen biri bende doğal olarak böle ucuz numaralara gerek yok iyi günler diye sert bir ses tonu ve sonrasında dıt dıt dıt meşgul tonu :))))
neyse aradan 1 hafta geçti ama bende nedense numarayı silemiyorum içimden de gelmiyor falan derken ben aradım ve biliyordum arayacagınıu diye karşılayan bir ses ben şok neyse 2 ay birbirimizi görmeden telde hep konuştuk sonrasında buluştuk kısa kesiyorum ve sonuç 5 yıllık evlilik vede bir evlat biride yolda
yani arkadaşlar hayat size nezaman ne sunacak bilinmez acınızı yaşayın sonuna kadar ama bu arınmışlıktan sonra sakinlik vede sabır gerekiyor
bizim 7 ay oldu . ama her bir iki haftada bi arar yada mesaj atardı . ama son bi aydı hiç görüşmedik . çünkü cok karısık sanırım artık umutsuz . ilk defa bi konuda bu kadar caresizim . yapacak hiçbirseyim yok .benim altı ay oldu gerci 3.ayda aradı bir bahane bularak ama ben cok tersledim önceki konularımdan okuyabilirsin ..gecende arkadası beni eklmişti yoksaydım ..bilmiyorum,anlamyıyorum karmarısıgım senin ne kadar oldu cnm?
görmedin yaniOnun otururdu sehire gittim teyzemlere. Onu heryerde görür gibi oldumöyle kötü bir his ki. Herkesi ona benzettim cok kötü. Gelir belki dedim. Biliyor ya o gün orda oldugumu. Ama yok cok kızıyorum kendime, bukadar üzülüyor olmama kızıyorum. Beni daha yolun başındayken birakip giden, oda 6 sene sonra birbirimizi bulmusken!!!
görmedin yanikızma kendine üzülkmek elinde değil ki ... keşke bi fırsat olsaydı .
neyse ki gülüyosun hala :) neyse bu tecrübeleri dikkate almakk lazımmm :)ilişkilerde kesin olan birşey varsa o da, eğer ayrılmışsan ve araya uzuuun bir zaman girmişse yeniden başlamak pek işe yaramıyor. çünkü bir süre sonra ilişki o eski haline dönüyor, yaralar deşiliyor, arada geçen günlerin hesabı soruluyor. yorgunluk yorgunluk yorgunluk başka birşey değil valla:)
eski sevgilimle ayrılmayı ben istemiştim. sonra ara ara görüştük, ortak arkadaşlarımız vardı. bir yıl sonra yeniden başladık ve bam! 3. ayda terkedildim, daha doğrusu adam buhar olup uçtu
bu da bana kapak oldu, ders oldu, artık her ne olursa ondan oldu
evet bundan sonra sıra ondan tatlım ama onu beklemeye değil hayatına odaklan bende öyle yapcam . olursa ne güzel olmazsa demek ki olmaması gerekiyodur ...
Yok görmedim. Ama arabasını parkli halde gördüm. Cok kötü oldum, hemen uzaklaştık ordan. O uğraşmıyorsa ben de yapamam ki !!!
evet bundan sonra sıra ondan tatlım ama onu beklemeye değil hayatına odaklan bende öyle yapcam . olursa ne güzel olmazsa demek ki olmaması gerekiyodur ...
bende cok cok fazla agladım . ama mesaj atamam yani yapamıyorum bi türlü . zaten onun tayini çıkacak . 15 gün içindede göreve baslayacak . artık hiç sansım yok . neyse sende bi an önce bişeyler ye :21 : toparlan :) bunu da atlatmanın bi yolunu bulcazevet haklisin,Hersey allahtan olacagi varsa zaten olur, kimse gecemez önüne... vallah benim kafami yordugum kadar o yormuyordur ... yemeden icmeden kesilip kac kilo verdimkendimi toparlamanin zamani geldi...
neyse ki gülüyosun hala :) neyse bu tecrübeleri dikkate almakk lazımmm :)
ben bazen hayatıma devam ediyorum tamam bırak artık diyorum ama onu sürekli baska kızlarla düşünüyorum ve o zaman delirecek gb oluyorum . peki bunu nasıl atlatcam ?canım bu olayın üzerinden çok uzun zaman geçti. artık gülerek anılacak bir olay oldu benim için. inşallah yakında senin içinde öyle olur. umut beslemek ve beklemek çok kötü çünkü ama terkedilmek başta daha kötü geliyor ama en azından elinde hiç umut kalmıyor, umut kalmayınca hayatına devam etmek zorunda olduğunu mecburen de olsa anlamaya başlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?