- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
ben bazen hayatıma devam ediyorum tamam bırak artık diyorum ama onu sürekli baska kızlarla düşünüyorum ve o zaman delirecek gb oluyorum . peki bunu nasıl atlatcam ?
kızlar merak ediyorum yıllar sonra ya da uzun bi zamandan sonra zamanında asık oldugunuz ilişki yasadıgınız bi insanla yeniden basladıgınız oldu mu yada evlendiğiniz ? :)
şu aralar baska bişey yaptıgım söylenemez aslında . sürekli onu anıyorum . yarın yıldönümümüzdü mesela . ve binlerce şey . tavsiyene uycam sanırım bigün yorulcam yada o geri gelcek :)canım sana şöyle yap böyle yap diyemem. Ama o dönemde yalnızca aşk acısı değil, babamın hastalığı gibi pek çok başka sıkıntı üstüste gelmişti ve ben depresyondaydım. o ara peyami safa'nın bir kitabını okumuştum ya "yalnızız"dı ya da "biz insanlar". orada erkek karakter kavuşamayacağı kadını unutmak için hiç durmadan onunla olan anılarını hatırlıyordu. öyle ki belli bir süre sonra bu alışkanlık haline geliyordu sonra da artık hatırlamaktan anıları o kadar eskiyordu ki yavaş yavaş aklına gelmez oluyordu. öyle bir dönemde zaten aklımdan bir türlü çıkmıyor deyip öyle yaptım. aklıma gelmese bile aklıma getirdim. kimi zaman ağladım kimi zaman öfkelendim. sonuçta o başta ki acıyı atlatmama faydası oldu ama tamamen unutmam tabi uzun sürdü. en azından hayatıma devam edebilecek kadar düzelmiştim... bu yazdığım ben de işe yaradı, belki de işe yaradığını düşündüm en azından unutmak için birşey denedim çünkü beyin tersini yaparmış ya unut deyince unutmaz, unutma deyince unutmaya başlar işte:)
onu hep bekledim ve sadece o oldu öncedende kimse yoktu . ama onun soktugunu biliyorum yeni insanları zaten bundan ayrıldık .şahsen bende kaldıramazdım..
onca yıldan sonra sürekli ben yokken neler yaptın düşüncesi beni deli ederdi..
ben eşimi bir kez tanıdım ve 2 bucuk yıl sonra evlendik ama öncesinde başka birinin elini bile tutmuş olabileceğini düşününce çıldırıyorum..
heralde araya ayrılık filan girse deli olurdum..
zor bence..
nişan atmakta ne var canım kadınınkide laf...
ama siz bunca yıl başka kimse olmadan (olamadan !)
beklediyseniz
belkide birbirinize ait olabilirsiniz:121:
2 yıllık sevgilim vardı eski sevgilise mesaj atıp ardından başka kızlarla bnı aldatıığı için ayrılmıstım.. ayrıldıktan tm 2 yıl gectı..3. yıla gırdık şuan ise 1 yılı tamamladığım bni çok seven bi sevgilim var bende onu sevıyorum.. önceeri ona aşık olduğumu sanıyodum.. taa kii sevgilimin beni ilgisiz bıraktığı bı dönmde içip içip eski sevgılımıın ilgisine ihtiyac duyduğum için arayana kadar.. şimdi kafam karmakarışık bız eskı sevgılımle bırbırımızın ılkıyızz ve çocukluk aşkıyız.. son görüşmemizde gayet ciddi olduğunu ahzıran sonun da ailesıyle bırlıkte bızım için ilerıye dönuk bı adım atamaya gelecğini söyledi.. şimdi kafam karmarısıkk.. ilgisiz yeni sevgılımde son zamanlar da değişmeye başladı ve artık üstüme düşüyo bana iltiftlar edio onu değiştirmeyı başardım.. ama o ilgisiz davranarak bni eski sevgilime itti.. şimdi yazı bklıyorum bakarsınn yıllar sonra. eski sevgilimle evlenırım yada onu tamamen silip yeni sevgiliimle kafamdan ister istemez kovamadığım soru işaretlerıyle devam ederım.. sen bana yardım eder misinn.. bn yenı uyeyım başlık nasıl açılıo bılmediğim için burdan içimi dökmek ıstedım..
bide hayal kırıklıgı gb bi durum var yaniyanaklarımı pembeleştiren, kalbimin deliler gibi atmasına sebep olan, elini ilk tuttuğum ve günlerce ellerimi yıkamadiğim koklayıp durduğum çocukluk aşkım seneler sonra beni buldu.. direk evlenme teklifi etti.. düşündüm, görüştüm, ailesiyle tanıştım.. ölçtüm tarttım biçtim.. baktım yok hayat görüşümüz çok farkı.. ne siyasi ne dini ne felsefik görüşlerimiz uyuşuyor.. ulan dedim nerden çıktın geldin hayalimdeki seni de öldürdün.. keşke öyle masum kalsaydın çocukluk aşkı olarak kalsaydın anılarımda =)) bu arada ben geçen seneki aklımı beğenmiyorum lütfen eskiler gelmesin bak rica ediyorum eski burcu yok artık =))
onu hep bekledim ve sadece o oldu öncedende kimse yoktu . ama onun soktugunu biliyorum yeni insanları zaten bundan ayrıldık .
Deli gibi aşık olduğum adamdı.
İlk aşkım ..
Öyle bir aşıktık ki birbirimize ama bir dönem sürekli kavga etmeye başladık.
Ben her seferinde çok üzülürdüm.
Mesafeler girdi araya.
Ayrılalım dedi senin bu üzülmene dayanamıyorum.
Ama seni çok seviyorum.
İnanmamayı seçtim sevgisine ve onu aramadım sormadım yine de her gece çok mutlu olsun kiminle mutlu olacaksa onun yanında olsun ona aşık olsun diye dua ettim.
Aylar geçti aradan beni aradı.
Öyle bir ağlıyordu ki ben sensiz yapamıyorum diye.
Ayrılık dönemi benim tahmin ettiğimin aksine geçmiş.
kendisi anlatsa belki inanmazdım ama etrafıından duydum.
Haftalarca hastanede sakinleştiricilerle durmuş.
Beni sayıklamış.
Herkese beni anlatmış.
Karlara benim adımı yazmış fotoğrafları var.
Ama dedim gitmemeliydin yapmamalıydın.
Kapattım telefonumu günlerce.
Açtığım dakikada aramaya başladı.
Olmaz dedim yine olmaz.
Asla bırakmam seni yapmam dedi konuştu etti ikna etti beni bir şekilde.
Çok korktum tekrar aynı hayal kırıklığına uğramaktan ama tüm korkularımı yenmeme yardımcı oldu.
Bir an bile beni sevdiğini hissettirmekten vazgeçmedi.
Benim canım acıdığında ne olur benimkisi acısın diye dualar etti.
Benim için herşeyden vazgeçebileceğini hissettirdi, yaptı da.
İnşallah bu yaz evleniyoruz.
Ve eğer geldiğinde olmaz demiş olsaydım hayatım boyunca kalbimden onu atamayacağımı çok iyi biliyordum.
sensiz olamicagini anlamis. cok güzel. keske benim hikayemde senin ki gibi son bulsa, ama bir kere bile bana beni gercekten sevdigini göstermedi kisadece söyledi... cok zaman birakti kendisine, sonra aniden geldi ve aniden gitti. bekliyorum iste ... bu ilk asklar niye unutulmuyor
Belki de beklememek gerekiyor.
Hem daha az üzülürsün hayal kırıklığına uğramazsın.
Evet onu sevmekten hiç vazgeçemedim ama aklımda hiç geri döner düşüncesi de olmamıştı.
Ben hep derdim benim sevgim ondan bağımsız bir şey o ne yaparsa yapsın severim ben onu ama ondan karşılık beklemem.
Beni sevmesine bağlı değil benim sevgim.
Ve hayatta o kadar az kişi gerçek aşkı hissediyor ki ben o kadar üzülür ağlarken bile kendimi çok şanslı bulurdum böyle bir acı çekiyorsam aşkı hissettiğim için çok şanslıyım diye.
Bence bekleme olur da gelirse onun sevgisine göre karar ver.
Seni sevmeyen bir insanı sevebilirsin ama seni gerçekten çok sevmeyen bir insanı hayatına almak seni çok incitir.
İlk defa benim nasıl düşündüğümü bu kadar yalın anlatan birine denk geldim ne güzel yazmışsın ama yaa:2::2::2::2::2::2:
Belki de beklememek gerekiyor.
Hem daha az üzülürsün hayal kırıklığına uğramazsın.
Evet onu sevmekten hiç vazgeçemedim ama aklımda hiç geri döner düşüncesi de olmamıştı.
Ben hep derdim benim sevgim ondan bağımsız bir şey o ne yaparsa yapsın severim ben onu ama ondan karşılık beklemem.
Beni sevmesine bağlı değil benim sevgim.
Ve hayatta o kadar az kişi gerçek aşkı hissediyor ki ben o kadar üzülür ağlarken bile kendimi çok şanslı bulurdum böyle bir acı çekiyorsam aşkı hissettiğim için çok şanslıyım diye.
Bence bekleme olur da gelirse onun sevgisine göre karar ver.
Seni sevmeyen bir insanı sevebilirsin ama seni gerçekten çok sevmeyen bir insanı hayatına almak seni çok incitir.
okuyanlar bilir zaten, ben 6 sene onsuz gecirdim, onu beklemedim, cünkü gelmecegini biliyordum, hep derdim ben birkere mutluysam o on kat mutlu olsun diye. hediyelerine dokunmaya bile kiyamazdim, hala duruyolar bende. baskasiyla nisanlanip ayrildim. Sevdim ama asik olamadim baskasina... hala kizamiyorum ona. 6 sene sonra kavusmusken,oda hep benim attigim adimlarla, bu kadar hizli tükenmesi beni üzüyor. hersey allahtan nasip kismet... ama o evlenmeden önce ben baska kimseyle evlenemem .... bu kesin... hayirlisi insallah...
İlk defa benim nasıl düşündüğümü bu kadar yalın anlatan birine denk geldim ne güzel yazmışsın ama yaa:2::2::2::2::2::2:
Başkasına aşıkken eminim başka biriyle olmak çok çok zor bir durumdur.
Düşünüyorum da ben ayrıyken bile olur da biriyle göz göze gelirim diye korkardım en son onun gözlerine bakmış olayım diye.
İnşallah şimdiye kadar üzüldüklerin geride kalır o da fark eder bir şeyleri ve çok mutlu olursunuz ..
Genelde etrafımdakilere ütopik gelen düşüncelerdi bunlar ama ben aşkı yaşayacaksam bir kere ve bu şekilde yaşamam gerektiğini düşündüm hep ..
asla birdaha onunla olurum veya olabilirim diye bir düsüncem olmadi hic. onda yaptigim hatalari eski nisanlimda düzelltim halbuki hic haketmedi... cok ezdirdim kendimi, cok agladim ve kirildim ama sevdim, yalniz tuhaf bi sevgiydi. 10 gün sürdü ayrilik acisi, oda nisani atmam bana dert olmustu, hos görülen birsey degil cünkü, kim ister ayrilmayi bosanmayi dimi ?! hayatima belki zamanla birisini alirim, ama asik olamicam biliyorum. eski nisanlim ne kadar huysus olmus olsada beraber savasmistik kavusmak icin (iyikide olmamis). ona baglanamamissam, 10 günde unuttuysam ohooooooo... kalbimde baska biri varken asik olamam.
insallah asik oldugum adam cok mutlu olur ama evlendigini duydugum an mahf olurumdüsüncesi bile korkunc migdemi bulandiriyor .... o evlenmeden ben evlenemem kimseyle, cok kötü bu yaaaaaaa...
Olmaz mı hiç ya insanın aşık olduğu kişiyi başkasıyla bile düşünmesi o kadar can acıtırken evlendiğini duyması nasıl bir histir ?
Ama bak göreceksin eğer siz birbirinizin kaderiyseniz ne ailesi ne başka dış etmenler hiç bir şey önünüzde duramaz hiç beklemediğin bir anda kavuşursunuz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?