- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
Diger konularinizi okudumMrb kızlar konularımdan bilirsiniz cok zor günler geçirdim küçücük bebegimle aradan 4 yıl geçti bu süre icinde hayatimda bi sürü degisiklikler olduüniversiteye başladım falan artık eskiye dair tek bi umudum beklentim kalmadı derken birde baktım ansızın bi telefon geldi gec kalınmış bir telefon arayan oglumun amcasi ve yengesiydi yıllar sonra helallik almak istemişler benden uzatmadim helal ettim allah var yukarda ona havale etmistim zaten herkesi her neyse 2 gün sonra yine telefon geldi seni ve yegenimi görmek istiyorum dedi kaynim şaşırdım ne dicemi bilemedim bana biraz zaman verin dedim düşündükçe aklıma neler gelmedi ama sonuc olarak onların kanı cani hem zaten yurtdışına tasincaklarmis gitmeden görsünler yegenlerni dedim kabul ettim görüşmeyi gittigimde kaynim eltim ve cocuklari hep birlikte gelmislerdi kaynim ogluma öyle sıkı sarıldı ki aglamaya başladı eside kaynimda onlar öyle duygusallasinca bende ağladım tutamadim kendimi neyse oturduk sonra bana sordu kaynim hayat nasıl nasılsın yenge dedi yenge diyince şaşırdım oda anladi sasirdigimi sen başkasıyla evlensen bile benim her zaman yengem olarak kalcaksin senin yerin ayrı senden iyisi yok su dünyada abimde senin gibisini bulamaz bidaha dedi kalakaldim sonra eltimle ikisi agzimi aramaya başladı iste ailen nasıl oldu duruldular mi falan anladim bişeyler var bunlarda cok gecmeden konuya girdiler biz sizi tekrar biraraya getirmekistiyorumz çocuğun icin bikere daha deneyin falan girdiler konuya cok şaşırdım dedimki bunca yıl nerdeydiniz ne babasi ne siz sahip cikmadiniz birkez olsun sormadiniz nasil bunlar öldü mu kaldimi böyle bi babaya kocaya ben nasıl doneyim üstelik hayatim yeni yeni düzene girmisken kaldiramam bidaha yara almayi dedim israrla devam ettiler çocuğun için diyip durdular şimdi hicbirsey deme git eve sakince düşün biz bekleriz cevabını ne zaman istersen o zmn donersin bize dediler sonuç olarak ben darmadaginim napcagimi bilmiyorum paramparça oldum yine bitaraftan düzene girmiş hayatim bi taraftan oğlum eski kocam yıkılmış yuvam kusura bakmayın biraz uzun oldu ama detaylı anlatmak istedim bana bi akıl verin lütfen kızlar cok karisigim
aramaktan kendini alikoyamiyor zaten ben onları asla aramam isteyen arasın aradiklarinda ise bekledikleri cevabı alamicaklarHayatın insanlara ne sunacağı belli olmuyor Allah sizi en hayırlı yola çıkarsın
4 yıl sonra neden illa dön evine der ki birisi çok ilginç... Hani eski eşiniz arar oğlunu görmek ister bu arada ortam yaratıp konuşur anlaşılır da Elti ele kayınvirader çıkıp geliyorlar falan ilginç olmuş...
Geri dönmek pek mantıklı gibi gelmiyor ama çocuklar için mantıksız işler yapılıp sonradan yoluna da konuyor...
Bence ses çıkarmayın onlar arayana kadar ararlarsa da şuan bunları düşünmek istemediğinizi belirtin hem zaman kazanırsınız hem de yapılan hamlenin nedenini anlarsınız
Evet bu kaynim cnm gerçekten bazen fazla iyiniyetli oluyorum hatta kaynim defalarca dedi ben bu kadar iyimser beklemiyodum seni dedi hatta gecicek karşımıza bize saydiricak cocuguda getirmicek yanında içini bosaltip gidicek dedim kendi kendime dedo allah razı olsun senden falan dedi bilmiyorum ya öyle karşımda iyi bir davranış görünce bende cok agresif olamadim soyledim soylucegimi ama sert bir mizacla değil sonradan pişman oldum ama keskede sert olsaydim dedimBence sen çok fazla iyi niyetli birisin. Hep temiz bir kalple yaklaştığın için insanlar senin hayatını mahvetse de üzerinden zaman geçip iyi davranınca aklında soru işaretleri oluşuyor, sen de hemen iyi davranıyorsun, kırgınlığını unutup sevmeye devam ediyorsun. Yapma sakın. Millet iyi niyetine bakmaz, direk saf der. Kullanmaya çalışır kendi için, kayınvalidenle beraber seni döven kaynın bu kaynın mı bilmiyorum ama iyilikleri de, kötülükleri de kendilerine kalsın.
Kv , kayın ve eltiden hamilelik ve lohusalik döneminde dayak yemiş, kocada seyretmiş dönsün mu ?Aldatma falan olmadiysa donulebilir sevgi varsa tabi
Hayir tabiki bunun nesine akli karisiyo oyle kocayi napicak Alkah askina yaKv , kayın ve eltiden hamilelik ve lohusalik döneminde dayak yemiş, kocada seyretmiş dönsün mu ?
Eve
Evet bu kaynim cnm gerçekten bazen fazla iyiniyetli oluyorum hatta kaynim defalarca dedi ben bu kadar iyimser beklemiyodum seni dedi hatta gecicek karşımıza bize saydiricak cocuguda getirmicek yanında içini bosaltip gidicek dedim kendi kendime dedo allah razı olsun senden falan dedi bilmiyorum ya öyle karşımda iyi bir davranış görünce bende cok agresif olamadim soyledim soylucegimi ama sert bir mizacla değil sonradan pişman oldum ama keskede sert olsaydim dedim
Kusura bakmayin sizin msji alintiliyorm ama konu icerigini bilmedigim icin gorunce su durumu yazmak istedim.Bunlar olduysa konu sahibi niye aklin karisiyoki en doğrusunu yapmissin ayrilmakla çocuğun şiddetli ortamdami buyuseydi.sen işkence mi cekseydin omur boyu çocuğun var diye katlanmak zorunda misin.bak düzenini kurmuşsun hic kaçan karismasin.dönme çocuk büyüdü gu zaman isterse babasıyla görüşür.şuanda gorusur.ama ayni evde yasarsan bu yasadiklarin yine olucaktir nasilsa yasamisti dondu gibi bor vicdanları da olur.shiningkonu ost: 39294104 .!.:Kv , kayın ve eltiden hamilelik ve lohusalik döneminde dayak yemiş, kocada seyretmiş dönsün mu ?
Sakin sakin eski esine donmek ugruna okulunu birakma.oku ayaklarinin uzerinde dur.Haklısınız yüzüne tukurmek icin bile onu tekrar gormeye degmez daha birde binbir zorlukla geldigim okulumu hayatimi ona feda edicem kusura bakmasin kimse o kadar değerli bi adam.olsaydi keşke karşımda ama kilimi kipirdatmaya bile değmez o
Kv , kayın ve eltiden hamilelik ve lohusalik döneminde dayak yemiş, kocada seyretmiş dönsün mu ?
valla en guzel cevap ustune bisey diyemedimYangın çıkmış.
Evim barkım, hayatım yanmış.
Seneler geçmiş, itfaiye gelmiş.
Ben olsam" yangın söndü birader, sok hortumu g.tune artık" Derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?