Başka birini bulup evlenemem diye korksam bunca seyden sonra hayata yeni bastan atilip üniversite okumazdim evlenirdim biriyle tekrar hayatima devam ederdim tam tersi hic öyle bi kaygim yok olmasada olur hic sorun değil eger çocuğum olmasaydi hic tereddüt bile etmeden geri cevirirdim herseyin bende farkındayım gerçektensen gercekten geri donmeyi dusunuyorsun sanirim.
oyle bir hata hayatinin hatasi olur ancak.
korkma baska birini bulup evlenemem diye
oglum babasiz buyuyecek diye
Başka birini bulup evlenemem diye korksam bunca seyden sonra hayata yeni bastan atilip üniversite okumazdim evlenirdim biriyle tekrar hayatima devam ederdim tam tersi hic öyle bi kaygim yok olmasada olur hic sorun değil eger çocuğum olmasaydi hic tereddüt bile etmeden geri cevirirdim herseyin bende farkındayım gerçekten
Oglunuzu düsünüyorsaniz dönmeyin. Ve bence düsünmüyorsunuz kendinizi düsünüyorsunuz yalniz kalmaktan korkuyorsunuz. Size attiklari dayaklar yetmedi mi simdi de biraz oglunuzu mu dövsünler. Kusura bakmayin ama sert konusuyorum yazdiklarinizi okuyunca. Geri dönme düsüncenizle surda beni bile sinirlendirdinizÇocuğun yanında konuşuldu bunlar sabah kalkti kuzum anne rüyamda senle ben başka bi eve gidiyoduk diyo
Aynen cok haklısınız fazla iyi niyetliyim ben galiba bide söyle düşündüm sacma olabilir ama ilerde cocugum anne babama neden bi sans vermedin derse ne derim diye de düşündümKusura bakma ama 2011 de actigin konuyuda okudum sen bu 3 kisiden acimasizca hamileyken ve lohusayken olmak uzere dayak yemissin kocan seni korumamis bile sen bunlari onuruna ve gururna nasil yedirdinde simdi kafan karisik oluo bidaa yapmiycaklarina nasil emin oldun pes dogrusu
Başka birini bulup evlenemem diye korksam bunca seyden sonra hayata yeni bastan atilip üniversite okumazdim evlenirdim biriyle tekrar hayatima devam ederdim tam tersi hic öyle bi kaygim yok olmasada olur hic sorun değil eger çocuğum olmasaydi hic tereddüt bile etmeden geri cevirirdim herseyin bende farkındayım gerçekten
Aynen cok haklısınız fazla iyi niyetliyim ben galiba bide söyle düşündüm sacma olabilir ama ilerde cocugum anne babama neden bi sans vermedin derse ne derim diye de düşündüm
Geri dönme fikrim yok yanlış anlasilmasin sadece acabalarim var yoksa bende en az sizin kadar düşünüyorum bunlarin bilincindeyim hala netlesmedim ki bu yüzden yazdım buraya düşüncelerim yanlış olabilir bendd bunları düzeltmeye çalışıyorum sizin yardimlarinizlaOglunuzu düsünüyorsaniz dönmeyin. Ve bence düsünmüyorsunuz kendinizi düsünüyorsunuz yalniz kalmaktan korkuyorsunuz. Size attiklari dayaklar yetmedi mi simdi de biraz oglunuzu mu dövsünler. Kusura bakmayin ama sert konusuyorum yazdiklarinizi okuyunca. Geri dönme düsüncenizle surda beni bile sinirlendirdiniz
Aynen cok haklısınız fazla iyi niyetliyim ben galiba bide söyle düşündüm sacma olabilir ama ilerde cocugum anne babama neden bi sans vermedin derse ne derim diye de düşündüm
Laflariniza dikkat ederseniz sevinirim alakasız alakasız şeyler yazcaksaniz rica ediyorum yorum yapmayin konumaZaten o zamanda adam bosanmasa bosanacaginiz yokmus. Olan yine cocuklara oluyor. Ordan oraya savurun cocuklari yeterki sizin istekleriniz olsun. Aman kocasiz kalmayinda gerisi önemli degil. Bu firsati kacirmayin her zaman koca gelmez böyle ayaginiza.
Nedem ayrilmistiniz bilmiyorjm ama benimde icimde hep boyle bi his var 5 sene olacak ayrilali oglumda 5 yaşına girmek uzere biyolojik baba hic aramadk sormadi bizi.. diyorjm soyle 3 sene sonra barışmak istese bende kocama dovdursem onu yuzune tukursem senin modan gecti oglummm yallah desem ne yalan soyliyim egom cok siser. Allahim bu bi dua degil tabi gercek olmasin istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?