• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar sonra önceden hoşlandığın kişiyle karşılaşmak...

Akcay_85

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
41
0
296
İstanbul
Selam kızlar,

Hikayeye hemen girmek istiyorum. Bundan yıllar önce lisedeyken hoşlandığım biri vardı. Lise bitti,üniversiteyi kazandık,ayrı şehirlere düştük falan derken bağımız koptu,uzunca bir süre görmedim onu,hatta unutmuştum... o kadar zaman aynı şehirde oturmamıza rağmen görmedim onu ama bir gün hiç beklenmedik bi anda karşıma çıktı...

O gün memleketimden trenle okuduğum şehre gidecektim. Garda tren saatini beklerken bi sigara içeyim diye çantama el attım sigarayı çıkarttım tam yakmıştım ki göz göze geldik, bi an ikimiz de emin olamadık,sonra ben gülümsedim,yanıma geldi,tokalaştık... İlk anda hiç önceden hoşlandığım biri diildi benim için,eski bi arkadasımla konusuyordum sanki... trenlerimiz gelene kadar muhabbet ettik,benim okuduğum şehre çok yakın bi şehirde okuyormuş o da... okullarımızdan bölümlerimizden konusurken,laf arasında bana ''çok değişmişsin sen yaa'' dedi... ne manada dedim,''yaa ne bileyim güzelleşmişsin lisedeyken sönük bi tiptin zaten tanımakta zorlandım,bu o kız olamaz dedim'' dedi... gülüyordu bunları söylerken,bi an çok hoşuma gitti böyle söylemesi ve o an içimde bişeyler kıpırdadı tekrardan... o da değişmişti tabii,eski halinden eser yoktu,etkilenmiştim... sonra telefon numaralarımızı aldık,görüşmeye devam edelim dedik ve ayrıldık o gün... allah biliyo ya bi daha konusmayız diye düşünüyordum... ama karşılaştığımız günün ertesi günü msj attı bana... ''nasılsın ? yolculuğun nasıl geçti ? '' diye... bir süre sonra sık sık msjlaşmaya başladık,msn üzerinden de görüşüyoduk... ne sevgili gibi ne de arkadaş gibiydi konusmalarımız anlayamıyordum...

sonra bigün bana buraya gelsene yaa gezeriz falan değişiklik olur dedi... tereddüt ettim gitmek istemedim aslında ama ondan iyice hoşlanmaya başlamıştım,ilgisi hoşuma gidiyordu.... neyse gittim onun okuduğu şehre,2 gün kaldım orda... yine ilgili davranıyordu ama sanki beni çağırdığına pişman olmuş gibiydi... neyse gittiğimin ikinci günü dolaşmaya çıktık,yan yana yürüyorduk bana birden ''elini tutayım da kim olduğun belli olsun ya'' dedi,güldü sonra,ben bişey anlamadım ama o gun elele dolaştık.sevgili olmuştuk benim mantığımda...

sonra ben geri döndüm,döndükten sonra beni aramamaya sormamaya başladı. ilk günlerde üzerinde durmadım... sonra rahatsız olmaya başladım bu durumdan ve konuyu açtım... noluyo dedim biz neyiz ? kem küm etti... sonra döküldü : ''ya bilmiyorum sana karşı bişeyler hissediyorum ama tam ne olduğunu bilmiyorum,bana bi süre düşünmeye izin verir misin,o arada fazla konusmayalım,mesafe kafamı karıştıyor'' dedi. ben de madem kafan karışıktı neden elimi tuttun kim olduğun belli olsun dedin dedim. ''yanımda olunca seviyorum gibi geldi sonra sen gidince kafam karıştı'' dedi...

ben yıkıldım tabii... çok üzüldüm... o günden beri hiç konuşmadık,bu şekilde olması ağrıma gidiyo... resmen takıldı benimle... :(((( keşke o gün garda hiç karşılaşmasaydık... çok kötüyüm...................

canım başka kız arkadaşı falan yokdur umarım.Erkek milletine güvenemiyoruz malum.Bukadar dengesiz birine çok fazla üzülemeye deymez sana olan hiselerinianlamıyosa diyeceksin ki hissiz dolaş ozaman bırak aramasın emin ol çok daha iyileriyle karşılasacaksın hayatın boyunca

sevgilisi olsa beni yanına çağırmazdı diye düşünüyorum ama...... belki de kız başka şehirde aynı benim gibi....................

belki eskiden beri ilgin olduğunu seziyordu şimdi de boşta kaldı kaçırmayayım fln dedi
dolandığınız yerlerle alakalı olarak belki birilerine hava atmak istemiştir arkadaşlarına/eski sevgilisine vs?
ama samimi gelmedi kesinlikle bana

ben de garipsemiştim o anda... öyle normal dolaşırken sanki birinin gözüne sokmak ister gibi elini tutayım da kim olduğun belli olsun demesi şaşırtıcıydı... ama o an bunu sorgulamadım tabiii... hersey ii gidicek sanıyordum...

beni de üniversitede benden hoşlanan bi "arkadaş" vardı, o buldu. ve tatil yörelerinden birine yakın bi yerde yaşıyor. davet etti, ama sadece beni değil, diğer ortak arkadaşlarımızı da çağırıyor. bazen aklıma geliyordu bu olay, şimdi tam hatırladım senin konuyu okuyunca.

açıkçası ben gitmeyi düşünmüştüm arkadaşlarımla, özel bi görüşme şeklinde değil. özel olursa taaa adamın ayağına kadar gitmiş olursun çünkü. sonrası da fos çıkabilir bu olaydaki gibi. hevesi saman aleviymiş demek ki.

bence şu andan itibaren irtibatını kesmelisin. biliyorum zor gelicek ilk anda. ama yapman gereken bence bu.

''düşünmek istiyorum,o arada görüşmeyelim'' deyince ben zaten arayıp sormadım hiç... ama msninden ya da facebook'undan silmedi hala beni... online görüyorum hep akşamları ama hiç yazışmıyoruz... genelde iletilerinde ''kafam çok karışık'' / ''ruhum yorgun'' gibi şeyler yazıyor... bana bişey mi ima ediyor yoksa gerçekten mi öyle ben de bilmiyorum :((((((((

o gelseydi neden sizi çağırmış şahsen ben olsam gitmezdim taş yerinde ağırdır çok istiosa o gelsin :umursamaz: bana hayatında baska biri varmıs gibi geldi

canım o iletilerin seninle ilgisi yoktur. bir ilişkiden çıkmış olabilir, onun etkisindedir ve kafa dağıtmak istemiş olabilir. kusura bakma acı ama gerçek. bi erkek de kolay kolay silmez bi kızı msn den filan. senin silmen gerekir. ama sen de gitmişsin görüşmüşsün ve umutlanmışsın, şu an her şeyi kendine yorumlayacak durumdasın. ama bence anlayıp dinlesen de değişmez durum, kendini üzme derim.

yok ben hiç aramadım zaten o günden beri... belki bi umut bişey yazar msnden diye bütün gece çevrim içi takılıyorum... ama yazmıyor :(((( neden yanına gittim konusunda da aslında gitmek istemedim ama ne biliyim gitmekte istedi bi yanım açıkçasıı......... gittim ve şimdi pişmanım....

Canım msn e de girme görmesin seni bakalım merak edicekmi hanii bir laf warya gelirse senindir gelmesse zaten senin olmamıştır diye sende gözükme arar sorarsa seni önemsiyodur aramassa inan bana senin için hayırlısıdır takmamaya calış zor olucaktır ama sonunda sende üzülmessin hayırlısı olsun canım

çok zor bi durum çok üzüldüm arkadaşım..... ama canını sıkma bence.... zaten aranızda bişey yaşanmamış.... 2 günlük bi macera olarak bak bu yaşadığına.... gittiğin için ise asla pişman olmaaa.... o an sana doğru geldiği için öyle istemişsin ve yapmışsın... ne yazık ki mantık her zaman iş başında olmuyor.........

silmeye elin gitmiyorsa en azından engelle bence online görmesin seni..... kendi adına pay çıkarmasın.... iletileri de sallama..... herkes herseyi yazıyor iletisine... çok takıyorsan sende ''çok mutluyum'' gibi şeyler yaz o da görsün :)))))

hevesini almış

ve beklenen son gerçekleşmiş eyvahedigeldismile

kafa karışıklığında belki birine sinirlendiği için çağırmıştır sizi, birini kıskandırmak için tutmuştur elinizi...

sizin ondan hoşlandığınızı bildiğ için de "kim olduğun belli olsun" demiş,ruhunuza hitap etmiş

ama oyunlar son bulmuş iştebilmiyorumkismile

Bence msn'den de, facebook'tan da sil, irtibatı tamamen kes.... göremesin seni, hiçbi şekilde ulaşamasın... kıymete binen erkeklere bir örnek daha...

ho$lanmissin zamaninda.. ya$anmami$ $eylerin hevesi kalmi$ icinde belliki sende yanina gitmi$sin..

gitmesen daha iyi olurdu elbette ama o an mutlumuydun? evet ozmn hic üzülme.. dü$ünmekmi istiyormu$ beyfendi.. ozaman birak kendi haline ne yaparsa yapsin..
seni ararsada önemseme derim ben..

bu adamı boşver gitsin canım. "sana düşünmen için sonsuza kadar vakit veriyorum ben kendi hayatıma bakacağım sen düşünedur" de gitsin. bu adamla olsada mutlu olman zor görünüyor. ne istediğini bilmeyen bir insan sana sadece yorgunluk bıkkınlık verir. bu tarz erkekler çok var dengesiz dengesiz davranıyorlar. yol ver gitsin. neden gittim keşke gitmeseydim diyede sıkma canını değiştiremeyeceğimiz şeyler üzerinde bu kadar kendimizi paralamamıza gerek yok. üzme kendinide boşa.

Son düzenleme:
Back
X