- Konu Sahibi darkrose35
-
Kendi payını vermwsiAsla izin vermeyin cok istiyorsa kendi payini ogluna versin
Şu an hayatta tabi annesi, ama sonra 2 kardeşe kalacak. Şimdi 3. Giriyor araya..Siz kendi hakkinizi alin da o kendi payini naparsa yapsin
Kabullenemiyorum ki zaten ama bilirim laf dinlemez annem kafasinin dikine gider hepAnneniz babadan ona kalan mirası oğluna bıraksa bile saklı pay alabilmek hakkınız var ben olsam böyle bir şeyi asla kabul etmem
Bilmiyorum tam olarak ama zaten evin parasini mahkeme abilerine vermez heraldeKendi payını vermwsi
Şu an hayatta tabi annesi, ama sonra 2 kardeşe kalacak. Şimdi 3. Giriyor araya..
Biz ablamla dusunurduk hep Allah korusun basimiza bisey gelirse gelebileceğimiz babamızın evi kalicak satilmicak başımızı buraya sokar omzumuzu birbirimze yaslariz bizdende çocuklarımıza kalir diye fakat annem isleri degistiriyorKendi payını vermwsi
Şu an hayatta tabi annesi, ama sonra 2 kardeşe kalacak. Şimdi 3. Giriyor araya..
Anneniz babadan ona kalan mirası oğluna bıraksa bile saklı pay alabilmek hakkınız var ben olsam böyle bir şeyi asla kabul etmemKendi payindan verecegini soyluyor zaten fakat bunu kabullenemiyorum babam ne zorluklarla yapmis 2 katli bir ev 2 kizim var 1 1ine 1 1ine diye fakat simdi babam yok isler degisiyor hazmedemiyorum babamin emeklerine üzülüyorum tabii anneminde emekleri var fakat abimin ki hazira konmak olucak. Neticede o zoeluklari 4ümüz cektik annem babam ablam ve ben icime sinmiyor annemin yaptigi
Payın eşit olmadığını ve mirasın yarısı annenizin yarısı ise siz iki kardeşin bunu göz önünde bulundurun bence. Manevi olarak abinizin herzaman yanında olabilirsiniz ama bu durumlar çok can sıkıcıKabullenemiyorum ki zaten ama bilirim laf dinlemez annem kafasinin dikine gider hep
Yok vermez. Soyadlarimiz bir degil tapuda da 3 mirasci yaziyor zaten annem ben ablamBilmiyorum tam olarak ama zaten evin parasini mahkeme abilerine vermez heralde
aynen oyle kurcalarsam isin icinden ne ben ne ablam cikamayiz simdilik susuyoruzAnneniz babadan ona kalan mirası oğluna bıraksa bile saklı pay alabilmek hakkınız var ben olsam böyle bir şeyi asla kabul etmem
Payın eşit olmadığını ve mirasın yarısı annenizin yarısı ise siz iki kardeşin bunu göz önünde bulundurun bence. Manevi olarak abinizin herzaman yanında olabilirsiniz ama bu durumlar çok can sıkıcı
Anneniz böyle devam ederse imzanizi vermezsiniz satış için sorun kalmazAy
aynen oyle kurcalarsam isin icinden ne ben ne ablam cikamayiz simdilik susuyoruz
+1Yıllar sonra kavuştu oğluna bırak gitsin yılların acısını çıkarsınlar
Zaten asla satma taraftari degiliz ablam ve ben istemiyoruz annem de oglundan sobra satmayi düşünür oldu.. Babamin tarlasindan zeytinini yağını herseyini gonderiyor zaten yemede icmede gozumuz yok gondersin o da evladi ama konu ev satimina gelince bi dur demek lazimAnneniz böyle devam ederse imzanizi vermezsiniz satış için sorun kalmaz
annene de anne pabucumuz dama atıldı ihmal etme bizi seni özlüyoruz deTabii ki gitsin de 2 evladi daha var unutmasin istiyorum
Dedim demem mi :) ne alaka kizim sizde benim evladimsiniz ama abiniz abini abiniz benim canim diyor :)))annene de anne pabucumuz dama atıldı ihmal etme bizi seni özlüyoruz de
İstediği herşeyi götürebilir ama sizin hakkınız olan mal mülk satılıp verilemez ben olsam kabul etmem yani Allah hakkınizda hayırlısıni versinZaten asla satma taraftari degiliz ablam ve ben istemiyoruz annem de oglundan sobra satmayi düşünür oldu.. Babamin tarlasindan zeytinini yağını herseyini gonderiyor zaten yemede icmede gozumuz yok gondersin o da evladi ama konu ev satimina gelince bi dur demek lazim
Herseyin farkinda olacak yastayim diyorum ya belki de hataliyimSeninle bire bir ayni durumda arkadasim var hatta basta o sen misin dedim ama sonra o olmadigini anladim cunku onlar bazi problemler yasamakla birlikte abiyi tam anlamiyla kabul ettiler. Sacma bir davranis icerisindesin. Keske kendine disaridan bir gozle bakabilseydin.
Bir evladini 33 sene gormemis. Ne yemis ne icmis usumus mu dayak yemis mi bilmeden... Ne bekliyordun? Siz daha mi ozelsiniz? Bu kadar mantiksiz bir kiskanclik az gorulur.Tabii ki gitsin de 2 evladi daha var unutmasin istiyorum
Amiiin canim Allah razi olsun hepinizdenİstediği herşeyi götürebilir ama sizin hakkınız olan mal mülk satılıp verilemez ben olsam kabul etmem yani Allah hakkınizda hayırlısıni versin
biraz zaman gecmesi lazım sanırım . okadar yıllar sonra bulmus . sizede savır versin AllahDedim demem mi :) ne alaka kizim sizde benim evladimsiniz ama abiniz abini abiniz benim canim diyor :)))
Hala kiskanclik diyorsunuz ya pes artik ya diyecek biseyim yok sizin gozunuzde kiskanc olayim sorun degilBir evladini 33 sene gormemis. Ne yemis ne icmis usumus mu dayak yemis mi bilmeden... Ne bekliyordun? Siz daha mi ozelsiniz? Bu kadar mantiksiz bir kiskanclik az gorulur.
Amiin canim Allah yardimcimiz olsun hepimizinbiraz zaman gecmesi lazım sanırım . okadar yıllar sonra bulmus . sizede savır versin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?