Yillar sonra ortaya çıkan gerçek

Kendi payını vermwsi

Şu an hayatta tabi annesi, ama sonra 2 kardeşe kalacak. Şimdi 3. Giriyor araya..
Biz ablamla dusunurduk hep Allah korusun basimiza bisey gelirse gelebileceğimiz babamızın evi kalicak satilmicak başımızı buraya sokar omzumuzu birbirimze yaslariz bizdende çocuklarımıza kalir diye fakat annem isleri degistiriyor

Anneniz babadan ona kalan mirası oğluna bıraksa bile saklı pay alabilmek hakkınız var ben olsam böyle bir şeyi asla kabul etmem
Kabullenemiyorum ki zaten ama bilirim laf dinlemez annem kafasinin dikine gider hep
Payın eşit olmadığını ve mirasın yarısı annenizin yarısı ise siz iki kardeşin bunu göz önünde bulundurun bence. Manevi olarak abinizin herzaman yanında olabilirsiniz ama bu durumlar çok can sıkıcı

Ay
aynen oyle kurcalarsam isin icinden ne ben ne ablam cikamayiz simdilik susuyoruz

Anneniz böyle devam ederse imzanizi vermezsiniz satış için sorun kalmaz
Zaten asla satma taraftari degiliz ablam ve ben istemiyoruz annem de oglundan sobra satmayi düşünür oldu.. Babamin tarlasindan zeytinini yağını herseyini gonderiyor zaten yemede icmede gozumuz yok gondersin o da evladi ama konu ev satimina gelince bi dur demek lazim

Seninle bire bir ayni durumda arkadasim var hatta basta o sen misin dedim ama sonra o olmadigini anladim cunku onlar bazi problemler yasamakla birlikte abiyi tam anlamiyla kabul ettiler. Sacma bir davranis icerisindesin. Keske kendine disaridan bir gozle bakabilseydin.

İstediği herşeyi götürebilir ama sizin hakkınız olan mal mülk satılıp verilemez ben olsam kabul etmem yani Allah hakkınizda hayırlısıni versin

Herseyin farkinda olacak yastayim diyorum ya belki de hataliyim

Ha
Bir evladini 33 sene gormemis. Ne yemis ne icmis usumus mu dayak yemis mi bilmeden... Ne bekliyordun? Siz daha mi ozelsiniz? Bu kadar mantiksiz bir kiskanclik az gorulur.
Hala kiskanclik diyorsunuz ya pes artik ya diyecek biseyim yok sizin gozunuzde kiskanc olayim sorun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…