Yillar sonra ortaya çıkan gerçek

niye kıskanç olsun ki, birdenbire 33 yaşında bir abi hayatlarına dahil oluyor. sanki evcil hayvan hayatlarına dahil olmuş gibi yorumlar var. bu kolay birşey mi sanılıyor acaba. anneniz gitsin görüşsün, biraz da onunla hasret gidersin, boşverin konu sahibi. zaten nişanlıymışsınız, siz de hayatınızı kurmaya bakın. kendi payından oğluna verecekse de versin o onun hakkı onun payı. ama siz kendi payınızı eksiksiz almalısınız.

Zor oldugu muhakkak ama 33 yilini anne nedir bilmeden gecirmis abi kadar zor olmadigi kesin. Annesi su an abiye yogun ilgi gostermeye calisigi icin iki kizi daha oldugunu unuttu gibi tepkiler gostermek kiskancliktir. 22 yasinda yetiskin bireye de yakismaz. Ayni durumu arkadasim sayesinde tecrube ettim. Onun abisi de 35 yasindaydi. Miras konusu ayri bir mesele ve hicbir maddi deger annesizligi doldurmaz.

bazı yönlerden evet haklısınız, ancak anne yine abinin ve konu sahibinin çabalarıyla oğluyla tekrar buluşuyor. kendisi evladını arayıp sormuyor yıllarca. yine o evlat onlara ulaşıyor. evet yıllarca evladını arayıp sorsaydı, yanına almak için çabalasaydı ama olmasaydı, ve sonunda nihayet kavuşsalardı bu dediklerinizde yüzde yüz haklı olurdunuz. önce aramayıp sonra ardından bir de görüşmek istemeyip şimdi de bu denli sevgi gösterilerine ve ilgiye boğması bana samimi gelmedi. konu sahibinin bence şu aşamada yapması gereken, sessizce çekilip anne oğulu eksik yaşanmamış ne varsa yaşamaları için başbaşa bırakmak olacaktır sadece. kendi hayatını kurmaya odaklanmalı.ama şu an için bu hisler çok normal.

bazıları iki insanın bir ilişkiye başlamasına vesile olup sonra onların yıllarca kendisine "sen olmasaydın tanışmazdık, birbirimizi bulamazdık ya da ilişkiye başlayamazdık" gibisinden minnet duymasını ister. karşıdan duyamıyorsa bu lafları utanmadan kendisi söyler.

seninki aynen o hesap.

bekar kıza da evde tek kalınca ne oluyormuş anlayamadım yani. nişanlıymışsın yaşın vardır bayağı, korkuyor musun evde tek kalmaya?

kıskanmışsın işte. abin sonradan geldiği için hep kendin daha kıymetli olmak istiyorsun.

Ben o konuya da degindim onceki sayfalardaki mesajlarimda. Annenin davranisi komple tuhaf. Imkanlar bahane edilmesin 33 sene olmus. Isteyen arar bulur. Anne 33 sene kundakta biraktigi evladini aramamis 22 yasindaki kizi cok kolay kenara iter.

aslında konu sahibi bence annesini kaybetme korkusu yaşıyor çünki konunun bir yerinde annem zaten soğuk bir kadındır tarzı bir şey yazmış.

bir evladını 33 yıl boyunca hiç aramayan bulunduğunda ise görmek dahi istemeyen bir annesi var sonuçta.şimdi abimizi bulunca bu seferde bizi dışlayacak diye korkuyor bence.

peki haklı olabilir mi?

Olabilir bence.

Cok cok sagol canim Allah razi olsub guzel yorumun icin

işte o yüzden konu sahibini gömmeden önce azıcık düşünmek lazım :)

bende ilk yorumumda sinirlendim ama sonra konuyu okudukça konu sahibine de hak vermeye başladım.
Yok bence gommek lazim annesini kaybetmekten korkmasi abisine duymasi gereken sefkat ve vicdani duygulari oldurmemeli cunku. Yakindan deneyimledigim bir durum o yuzden konu sahibine hak vermiyorum.

Yok bence gommek lazim annesini kaybetmekten korkmasi abisine duymasi gereken sefkat ve vicdani duygulari oldurmemeli cunku. Yakindan deneyimledigim bir durum o yuzden konu sahibine hak vermiyorum.
Ben seni oldugun yere gommeyim de dikkat et laflarina canimi sikma benim

Yok bence gommek lazim annesini kaybetmekten korkmasi abisine duymasi gereken sefkat ve vicdani duygulari oldurmemeli cunku.

ama daha genç bir kız o böyle şeyleri kabul etmek kolay değil hele de sevgisiz bir anne ile büyüdüyse.birden bire bir abi ortaya çıkıyor sonra anne o abiyle ilgilenip iki kız kardeşe sırtını dönüyor bu seferde.

siz gömmeye devam edin o zaman çözümü buysa ve sizleri rahatlatacaksa kolay gelsin :)

Bosverr canim ben dunden beri o kadina laf anlatamadim anlayacak kapasitede goremedim yorma kendi

22 yas cok genc degil. Annenin sevgisizligi de sasirtmiyor zaten. Siz nasil bir cozum getirdiniz? Tarafinizdan bir cozum goremedim konu sahibinin sirtini sivazlamaktan baska. Abi bu destege cok daha muhtac. Yalandan da olsa biraz anne sevgisi tatmaya ihtiyaci var ve su an en son ihtiyaci olan sey annesiyle tanismasina vesile oldugu icin kendisinden minnet bekleyen bir kiz kardes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…