- Konu Sahibi darkrose35
-
Tesekkur bekliyorsun ve kiskaniyorsun. Bu gercekleri once kabul et. Kabul et ki duygularinla basedebilesin.Merhaba iyi geceler henüz yeni uyeyim fakat açtığım konular boyumu aştı ve benim bir derdim daha var..
Özetle anlatayım..
Annemin 14 yaşında bir evlilik yaptığını o evlilikten bir de oglu olduğunu ve oğluyla 33 sene boyunca hic görüşmediğini ben bundan 2 sene önce abimin beni bulmasıyla öğrendim..
Ve yaşadığım hayatımın şoku idi.. Çünkü babamin annemin ilk eşi olduğunu biliyorduk ben ve ablam meğer değilmiş aslinda biz 3 kardeşmişiz..
Ben öğrendiğimden bu yana yaklasik 2 sene boyunca anneme soylemeye cesaret edemedim tüm gerçekleri bildiğimi.. Oldukca sinirli bir yapiya sahip ve hastaliklari olduğu icin korktum gorusmuyorsa istemiyordur diye düşündüm söyleyemedim..
Ama 3 4 ay once bi an da boşlukta söylemiş bulundum.. Ona kizmadigimizi evlenip ayrilmanin her insanin basina gelebileceğini utanilcak bir sey olmadigini ve bizim abimizi sahiplendigimizi soyledim (babam vefat etti bu arada) annem 1 hafta kadar diretti ve gorusmek istemedi ustune gittim ben ablam enistem nisanlim ugrastik ve ikna ettik gorusturduk cok sukur su an cok cok iyiler fakat ben nedendir bilinmez dışlanmış hissediyorum kendimi..
Annem bana 1 kez olsun Allah razi olsun kizim sen baristirdin bizi demedi, karsilik bekledigimden degil ama zoruma gidiyor...
Ve o eski annem yok artik onceden daha düşkündü bana bizee simdi oğlundan baskasini gormuyor gözü biz yokmusuz gibi sanki beni gunlerce evde yanliz birakip aydına oglunun yanina gidiyor mesela önemsemiyor bekar kiz evde tek diye.. Kiskandigim falan yok durumlarina cok uzuluyorum hatta annem anlattikca beraber aglariz bazen ama dışlanmış hissediyorum...
Var mi verebileceğiniz bi akil. Napayim nasil davranayim
Pekiii dediğiniz gibi olsunnnTesekkur bekliyorsun ve kiskaniyorsun. Bu gercekleri once kabul et. Kabul et ki duygularinla basedebilesin.
33 yildir gormemis neler birikmistir anacinin yureginde biliyor musun.
Gormek istemedinden sevmedinden degildir hayat bi sekilde ayri dusurmus. Annen me yasadi ne oldu bilmiyoruz o konuya yorum yapamam ama birak dislanmak degil seninki anneni paylaşıyorsun artik.
Ustelik ne var bekar yetiskin bireysin evde yalniz kalsmiyor musun? Insanlar dunyanin bi ucunda ulkenin bi ucunda yalniz yasiyor sen evinde kaliyorsun duygusala baglama
Bana dokunan bir sey yok siz konuyu farkli yerlere çekiyorsunuz sanirim gorusmelerini istemiyorum demedim dışlanmış hissediyorum dedim"onları ben barıştırdım ben buluşturdum" demek için yapmadıysanız bu görüştürme işini, neden anne-oğulun 33 senenin özlemini hasretini gideriyor olmaları bu kadar dokunuyor size?
Bana dokunan bir sey yok siz konuyu farkli yerlere çekiyorsunuz sanirim gorusmelerini istemiyorum demedim dışlanmış hissediyorum dedim
Pekiiiseneler sonra kavuşmalarına sebeb olmuşsunuz işte, "dışlandığını hissetmek" de bi' nevi rahatsız olmak zaten.
kaldı ki görüşmelerini istemiyosunuz gibi bi cümle de kurmadım ben. yanlış mıyım?
bırakın da ANA-OĞUL biraz hasret gidersinler.
siz de şu durumda en azından bi süre onlar birbirlerine biraz olsun doyana kadar dışlanmış hissetmeyiverin bi' zahmet...
O imza vermeden sizin annenizden kalan aslen baba malı olan şeyleri üzerinize alma durumunuz olmayacak. Hayırlısı olsun.Abimden bu raddeye getirecegini beklemiyorum ama yine de bakalim kaderimiz de ne varsa onu yasayacagiz rabbim hepimizi kötü insanlarin şerrinden korusun
Gercekten mi nasil oluyor o isO imza vermeden sizin annenizden kalan aslen baba malı olan şeyleri üzerinize alma durumunuz olmayacak. Hayırlısı olsun.
Şöyle ki babanızdan kalan mirası paylaştırdınız ve annenize düşen bir bölüm var. O artık nerden kaldığı önemli olmaksızın anneninizin malı. Anneninizin vefatı halinde ise onun mirası abiniz de dahil olmak üzere çocuklarına kalacak. Sadece siz tasarrufta bulunamazsınız. Herhangi bir mülkü üzerinize almak istediğinizde müfus kayıtlarında diğer mirasçı da çıkıyor.Gercekten mi nasil oluyor o is
Sizde haklısınız , dengeyi kurabilmeli . Çünkü o bir anne !Tabii ki gitsin de 2 evladi daha var unutmasin istiyorum
Tesekkur ederim yorumunuz icin sagolunAnnen hayatta çok da doğru kararlar alabilen olgun aklı başında bir kadın değil anlattığın kadarıyla, 33 sene bir çocuğunu bırakıp giden, inkar eden bir kadının şimdi de seni ihmal etmesi çok şaşırtıcı değil. Annene çok bel bağlama derim, anlıyorum duygularını ama eldeki ürün bu, bir balığın ağaca çıkmasını beklersen hayal kırıklığına uğrarsın.
Babasi baslikla veriyor fakat birbirimizi seviyorduk diyor annem tam net seyler soylemiyor bilemiyorum kiSizde haklısınız , dengeyi kurabilmeli . Çünkü o bir anne !
Peki 14 yaşında evlendiği kocası nerde
Gerçekten zor bir durum , inşallah zamanla dengeyi kurar.
33 sene niye aramamış acaba sizden mi çekinmiş ? Sizden çekiniyor olsa siz onunla konuştuğumuzda daha hızlı ikna olurdu . Demekki yanlış bir evlilik ve hatırlamak istemiyor .
Gerçi tabi ki yanlış , 14 yaşında doğru evlilik mi olur
Tesekkurler sagolunSiz ve anneniz psikolojik destek alın birden aile yapısının değişmesi kolay değil. Profesyonel yardım olmadan ne söylesek boş
Heee kiskandim geberiyorum tamam rastlamışsınızdır umarimnasıl kıskanmamışsınız bal gibi de kıskanmışsınız
bırakın kadın doysun oğluna!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?