Yıllar sonra...

Onunlayken bambaşkaymış evet.. O yüzden başkalığını gösterip seni satmış günümüz tabiriyle..
Senle ilgilendi diyede egonu okşamış sanırım ve her fırsatta laf sokmuşsun.. Buda onu bıktırmış..
Sen bilirsin tabi ama tekrar başlamak istiyorsan bu şekilde davranmamalıydın.. Normal muhabbetler edip ölçüp tartmalıydın ne kadar olgunlaşmış ne kadar bana uygun diye..
Ama ben böyle biriyle tekrar başlamazdım açıkçası..

Bence sana böyle davranmış bir insana telefon numaranı vermen, hatta sana böyle şeyler söylemesine izin vermen bile hata...

konuyu okuyunca Yeni Türkü nün bir şarkısı geldi aklıma....

''İstersen hiç başlamasın, bu hikaye eksik kalsın,
Onca yaranın ardından yeni bir Aşk yaratamazsın...

Bırakan birdaha bırakır, huylu huyundan vazgeçmez dedim.
Cevabı kendin vermişsin. Keşke uzak dursan. Telefonunu vermekle, tekrar görüşmekle bile hata etmişsin bana kalırsa. Sadece yokladığı birisin, emin ol.
Er ya da geç, göreceğin tavır bu ve daha beteridir.
O nedenle yol yakınken görüşmeyi kesmeni öneririm.

Herşey bikaç gün içinde oldu, kızla tanışması sevgili olmasıyla bir oldu. Neye uğradığımı şaşırdım. Ondan önce evet bambaşkaydı, çok güzel vakit geçirdik, hiçbir kötülüğünü görmedim.
Egomu okşamıyor, söyleyemediklerimi, içime attıklarımı söyleyebiliyorum artık rahatca, karşımdaki kırılır mı üzülür mü düşünmüyorum bile. Bende çok üzüldüm kırıldım zamanında..

2 gün tanıdığı birini tercih etti, beni resmen yerden yere vurdu sebepsiz yere. Bunu yapan ilerde yine yapar diye düşünüyorum, ama önyargılıda davranıyor olabilirim. 4 yıl geçti üzerinden sonuçta.

eğer az da olsa pişman olsaydı seni alttan alırdı bu sefer....
bence o hiç değişmedi....belki daha fena bile olmuştur.....bknz: günümüz erkekleri....

4 sene içinde kimseyi bulamadı, hooop yine bana döndü. Bunu bende düşündüm.
Ben hiç yazmıyorum sürekli o arıyor yazıyor. Bazen cvp bile vermiyorum yada 2-3 gün sonra cvp veriyorum, sinirleniyor mesaj üstüne mesaj yazıyor. Aradığında da çıkmıyorum her defasında. Bu son mesajdan sonra bidaha yazacağını zannetmiyorum zaten, işine gelmiyormuş.

Selam canim.O zamanlar senin ona olan ilginden haberi varmiydi???

Vardı tabii, fakat neden 2 sene boyunca sevgili olamadık bende bilmiyorum. Zamana bıraktık herşeyi, sonuç başkasını tercih etti..demek hiçbişey hissetmemiş bana karşı

Vardı tabii, fakat neden 2 sene boyunca sevgili olamadık bende bilmiyorum. Zamana bıraktık herşeyi, sonuç başkasını tercih etti..demek hiçbişey hissetmemiş bana karşı

anladim canim. Simdi o yanasiyor sen yüz vermiyorsun diye oyle terbiyesizce konusuyor bence.
bekliyordu ki sen hemen eskisi gibi olacaksin,umdugunu bulamayinca tüm erkekler boyle yapiyor
onun icin hic aldirma.

eğer az da olsa pişman olsaydı seni alttan alırdı bu sefer....
bence o hiç değişmedi....belki daha fena bile olmuştur.....bknz: günümüz erkekleri....

Evet birde gerçekten pişman olsaydı gelir görürdü yüzüme karşı söylerdi. Konuşmaya başlayalı 2 ay oldu bikere bile gelmedi. Aramızdaki mesafe ise 15 dk

Evet birde gerçekten pişman olsaydı gelir görürdü yüzüme karşı söylerdi. Konuşmaya başlayalı 2 ay oldu bikere bile gelmedi. Aramızdaki mesafe ise 15 dk
ayh hiç vakit kaybetme onunla....üzer bu seni gene .....adama bak ya.....
ha ama canım çok sıkılıyor uğraş olsun diyorsan o ayrı

anladim canim. Simdi o yanasiyor sen yüz vermiyorsun diye oyle terbiyesizce konusuyor bence.
bekliyordu ki sen hemen eskisi gibi olacaksin,umdugunu bulamayinca tüm erkekler boyle yapiyor
onun icin hic aldirma.

Haklısın, olabilir. Belkide ben haksızlık ediyorum bilemiyorum. O kız ona okadar çok çektirdi ki, benden 10 kat beterini yaşadı. Kız tarafından defalarca terk edildi, aldatıldı vs vs. Son pişmanlıııık neye yararrr

Güzel şeyler yaşasanızda sonuçlar ortada..
Hata 1 kez yapılır 2.sini biliyorsun..

Canim madem ona karsi birsey hissetmiyorsun, tersliyorsun, canin istediginde tlfna cikiyorsun o zaman ne diye bu adamla görusuyorsun ?? :26:
Ben olsam ona verecek vaktim bile olmazdi

Canim sen degismissin ama o cocuk degismemis.verdigi cevap tavri gercektende cok kaba boyle yasanmadan yipratilmis hikayeler mutluluk getirmiyor ne yazik ki..hakkinda hayirlisi olsun insallah ama bence o cocuga sert bir sekilde tavrini belli et ve bidaha geri donus yapma mesajlarina aramalarina

Haklısınız kızlar en iyisi hiç bulaşmamak.
Az önce uyandım telime baktım mesaj armış sabahın 6sında. Kesin sarhoştu, hep içkiliyken o saatlerde yazar veya arar..

kac yasindasin sen :)) tukurdugumu yalamam diyorsun ama telefon numarani vererek tukurdugunu coktan yalamissin zaten.. sana bunu yapan birinin gercekten pisman olacaginimi saniyorsun bu pismanlik degil sana soyliyeyim kabaca, ekmek cikarmi diye bakiyor .. ki bunu sonradan soyledigi yok oran kalmis vs..vs.. diye soyledigi kabaca sozlerden anlasiliyor ha sen ha bi baskasi anlamina geliyor..
sen sert degil gerektigi sekilde davraniyorsun hatta onunla goruserek hos goru bile gostermissin benden sana abla tavsiyesi boyle adamlara pirim verme sonunda uzulen hep sen olursun bu hic degismez yaptigini odetecegim duygusuna hic girme belliki hala ona karsi birseyler hissediyorsun boyle hissederkende ona hicbirsey yapamazssin yine cekip giden o olur, sen ona guvenmemeye devam et bence uzun oldu kusura bakma ama icimden gecenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…