Yıllar sonra...

kımın daha önce çok sevdiği birisi ona tekrar ılgı duysa,arasa hoşuna gitmez ki..
kimin ayrıldığı sevgilisı tekrar arasa,mesj atsa egosu okşanmaz ki..çıtır da haliyle mutlu olmuş ama çoğumuzun yaptığı gibi lafını da koymuş,esirgememiş

çocuk bızımkını çok arkadaşı olarak görüyorsa sevgili yaptığında bizim kızı hayatından çıkarmaz,kızda kızımızı evınden kovmazdı,belliymiş bişeyler olduğu aralarında ama çocuk başkasıyla sevgili olmayı tercih etmiş..
amma velakin bana kalırsa bu çocuktan sana yar olmaz,denenmişi,denenmeye çalışılanı denemek olmaz
tamam gerı döndü,aradı,mutlu oldun falan fıstık,bak işine,bir tek o mu var etrafında....

Haklısınız arkadaşlar en iyisi hiç görüşmemek. Biraz da ablamın baskısı var işin içinde.
"X çok değişmiş, adam olmuş. Tekrar görüşün" diye tutturdu defalarca. Belki haklıdır dedim, yanılmışım. İnsan 7sinde neyse 70inde de o'dur! Hiç içimden gelmiyor zaten onla görüşüp buluşmak, gönülsüz çıkıyor kelimeler ağzımdan.
Yazarsa cvp vermicem bidaha zamanla anlar istemediğimi.

İnsanlar zamanla değişir,gelişir,güzelleşir,yada çirkinleşir,,
Konunun tammaındaki akışta neler yaşadığınla ilgili birşey okumadım,atladğım bir ayrıntı vardır belki ama,
O zaman farklı bir arkadaşlık ve ilişiki içinde senden vazgeçmişse de normaldir, şimdi dikkatini çekmiş olabilirsin,ki bu da çok normal,
Onunla olmayı seviyordun ve onunla olmayı da özlediysen geçmişte yaşadıklarını unutup ona yeniden bir şans verebilirsin bence..

bir şans vermeliyim diye sormak için çok geç olmuş artık , sana yazdığı mesajından sonra sakın irtibata geçme derim , bu seferde diycekki postayı koydum şimdi de o peşimden dolanıyor yani 4 yıl önceki haline dönmüş olucaksın , hem işine gelirse diyerek en güzel cevabı vermişsin , adam en baştan belli etmiş kendini sana son yazdığı mesajla...

İşine gelirse hakikaten. Sert falan değil bence. Bundan sonra ararsa da açmamalısın, mesajını filan da sallamamalısın bence. Ne köy olur ne kasaba bu mevzudan artık.
Nefret ediyorum böyle zamanında insanı insan yerine koymayan sonra da birini bulamayınca sırnaşık sırnaşık geri dönmenin yolunu arayan erkeklerden.

Gercekten pisman olsaydi 4 sene beklemezdi, aramizdaki mesafe 15 dakika düsün artik canim.
Onun aklindan gecenler büyük ihtimal "4 sene boyunca kimseyi bulamadim, hadi yine CitirTurtam'a döneyim". Numarami verirken ve ya onla konusurken hicbir sey hissetmiyorum, öylesine bi vereyim dedim, bu sefer nasil bir X'le karsilasacagim diye merak ettim. Ama o cirkin mesajindan sonra anladim hata oldugunu. Ben sadece merak ettim acaba ben mi cok sert davraniyorum ondan hakediyor muyum onun böyle davranmasini diye, ondan bu konuyu actim.

İçinde bir acı kaldığı için telefonunu vermişsin muhtemelen...........insan bazen kendine engel olamıyor ama sanki şans verirsen seni üzermiş gibi geldi bana........ kararın ne olursa olsun mutlu olmanı dilerim ...

Ne şansı ya hu
İlki hata ikincisi ahmaklıktır derler.
Hızla uzaklaşmalısın...

Son düzenleme:
sadece ilk mesajı okudum ona göre yazıyorum

o size
"senin g*tün iyice kalkmış, ne halin varsa gör deli mi ne. İlgileniyorum diye ayaklarına kapanmamı bekliyorsan çok beklersin. Bana manyak manyak cevaplar verme" vs vs.'' diyor ve siz de hala çok mu sert davranıyorum diyorsunuz.

bunları söylemeye bile fırsat bulamamalıydı bence..

Bikaç gündür görüşmüyorum, mesajlarını da cevaplamıyorum. Böylesi daha iyi..hayır gelmez haklısınız.

seni yedek olarak görmesine izin verme böyle devam et kaçan kovalanır tatlım sen onla olmayı istediğini ona yansıtırsan g. kalkan o olur gine gelecek bana diye düşünür sen bu tavrını koru sana gine msj atacaktır seni bir yere çağırırsada ben senin ayağına gelmem sen gel al beni de o gelsin alsın seni nereye götürmek istiyorsa öyle götürsün eskidenmiş o ayağına gitmeler

aferin kız hülya :)))

Geçmişin yaraları ancak hesaplaşarak kapanıyor bazen. sen yaralarını cevaplarla sarmaya çalışmışsın. insanı en çok nedensizlik üzer ve sevdiğine kıyamadığı için suç hep başkalarının olur...genelde onu bizden alan bayanlardır kabahatli olan...ama hayatta sadece sevildiğin ölçüde mutlu olursun. o adamdaki sevgi değil; belki pişmanlık...sevgi olsa başka olurdu...

Görüşmüyoruz kızlar böyle daha iyi..
haklısınız, bana gerçekten değer verseydi bambaşka olurdu bide 4 SENE beklemezdi!!!

Görüşmüyoruz kızlar böyle daha iyi..
haklısınız, bana gerçekten değer verseydi bambaşka olurdu bide 4 SENE beklemezdi!!!

Buradaki kizlar sana o adamdan daha cok deger veriyorlar. O adam ayagina gelse dahi sen sakin yelkenlerini suya indirme. Sana mutluluk getirmeyecegi asikar.

Dün gece arkadaşlarla bi cafe'ye gittik. Arabamı direk cafe'nin önüne park ettim.
Cafe'nin yanında bi nargile cafe var. O da arkadaşlarıyla orada oturuyordu, benim haberim yok tani bundan. Arabamı görünce geldi bizim oturduğumuz cafenin önünde, bana mesajattı "dışarı çıkarmısın" diye. Şaşırdım biraz aradan yıllar geçmesine rağmen unutmamış arabamı ve plakayı :)
Ayak üstü havadan sudan konuştuk öyle, 5 dakikayı geçmemiştir sohbet. Sonra ben içeri geçiyorum dedim ve girdim. Büyük bir tesadüftü gerçekten, benim buluştuğum arkadaşım onunla aynı şehir'de oturuyor, semtler farklı sadece. Gittiğimiz cafe'de tam şehir merkezinde.

Gece saat 2ye doğru mesaj geldi dışarı çık diye. Bende hayır yatağa uzandım dedim. Tmm dedi. Hiç beklemiyordum onu birdaha göreceğimi
:44:

dikkat et yıllar önce yaptığın hatayı tekrar yapmak üzeresin, değil ona tekrar şans vermek selam bile vermem ben..
üstelik sen tlf. vermişsin, görüşüyorsun, konuşuyorsun, sana senin g...n kalkmış diyen birinede acaba çokmu sert davranıyorum, bir şans versemmi diye soruyorsun !!! seninle konuşma tarzına baksana bi, çok saygısız, üstelik seni zamanında aldatmış biri bu
dünyada tek o mu var, nedir illede o diye ısrarın anlamadım, bırak ne hali varsa görsün, sen sana değer verenle birlikte ol
ben olsam tlf. danda face dende siler bir daha hiç görüşmezdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…