Yıllar sonra...

Sen hakkaten çok havalanmışın yahu eskiden böyle değildin.

Arkadaş sen bu adamla sevgili miydin? Değildin...
Bu çocuğun sana karşı bir yamuğu oldu mu? Olmadı...
Sana eskiden ümit verdi mi? Vermedi...
Sen kendi kendine kafanda kurmuş musun? Kurmuşun...
Şimdi arayıp sordu diye sana ilgisi olduğunu nereden çıkardın? Kendi kafandan kurmaya devam...

Face den numaranı veriyorsun sonra da havadan yanına yanaşılmıyor, ego tatmini işte. Ama cevabı böyle alırsın... Çocuğu ben çok takdir ettim on numara cevap vermiş. Ayağına gitmezmiş... Canlı müziği senin kapının önünde yapsın o zaman seranat hesabı.

Evet, önceki yaptıklarını yine yapacak çünkü siz sevgili değilsiniz ki. Yani senin o çocuk üzerinde bir bağlayıcılığın yok. Seninle sevgili olmak gibi bir derdi olsaydı zaten olurdu zamanında.

Triplere bak hey Allah ım yaa...

Bence boşverin siz bu çocuğu.
Ne odan, ne ilişkinizden hayır gelmez size.

sen vardın, bir de başka bi kız. o diğer kızla birlikte olmuş.

şimdi seneler sonra ne değişti, sırf fotolarını görüp mü aşık oldu sana dersin?

bir de sen aslında terslemiyorsun onu, ters konuşuyorsun sadece.

çünkü telefon numaranı veriyorsun ve ayağına gelmem diyorsun ama aslında sen bana geleceksin diyorsun.

o da bunun farkında... hep bu saatlerde yazar diyorsn, sarhoşken. bu da güzel bişey değil.

Pekala ilginden haberi varmış, ne yaptıysa da bilerek yapmış

Şimdi telefonda görüşme şansı vermen bile hata; denenmişi denemek deneyenin hamlığındandır bunu hiç unutma...

Hayır gelecek bir durum yok, istediği olmayınca gayet net koymuş tavrını, aklını daha fazla meşgul etme bu adamla

İntikam, ego tatmini falan boş, sadece bir kez daha canın yanar. Adam olacak olsa dört sene önce olurdu.

Yazık etme kendine, boşver gitsin ...

Bu davranışı zihniyetinin değişmediğini gösteriyor.Gerçi davet etmiş gitseniz olurdu ama,zihniyetini belli etmiş o vesile ile.

Evet haklısın kendi sözümden döndüm bende farkındayım :)) ben herzaman aşırı iyi niyetimden sessiz kalışımdan üzülen taraf oldum ve anladım ki bu dünyada herkesi kendin gibi sanmayacaksın, herkese hakettiği gibi muamele!

Sadece eskisi gibi sessiz kalmadığımı görsün istiyorum, biraz fazla kaptırıyorum kendimi galiba. En iyisi umursamamak.

EVET bana ümit verdi
HAYIR kendi kafamda kurmuyorum kendi ağzıyla söyledi.
sırf canlı müzik için değil, DEFALARCA çağırdı beni, görmek isteyen gelir görür dediğim halde!!! O gün yine 'gel' diyince sinirlendim artık ayağına gelmem dedim.

İyimisin sen arkadaşım??? Ne bu öfke??? Saldıracak başka birini bul sabah sabah sinirlerimi hoplatma lütfen!

Son düzenleme:
sert mi konusmussun?yoo bence daha fazlasını bile hak etmis...acıkcası üzmeyin kendinizi ve bence bir alakanız olmasın. O kızla devam etseydi arayacak mıydı hayır bu gercek anlamda bir pismanlık değildir zaten iki sene görüsüp isim koymamanız cok tuhaf

Şöyle söyleyeyim; insan karşısında ki insanın ters konuşmalarından sinir oluyor haliyle :)
Ama adam haketmiş arkadaş !
Sen başka çiçeklere kon, hevesini alınca gel ben sana ilgi gösterdim g.tun kalktı de
Ne sanıyordun sen keyfine göre yaşarken kız seni olduğu gibi bekleyecek mi!
Bir de değiştin demiş ya
Bu erkekler kafayı sıyırmış valla.

İntikam 1-2 lafla alınmıyor be abla, ben içimde kalanları söyleme gereği duydum, onun ne düşündüğü inanın hiç umrumda bile değil. İntikam almak isteseydim çok daha acımasız yollara başvururdum, aynı onun yaptığı gibi.
Evet numaramı verdim, hata yapmış olabilirim ama gerçekten gerektiğinden daha çok mesafeli davranıyorum. Hatta ben asla yazmam o yazar hep, bende işime gelince cevap veriyorum, yeri geliyor hiç vermiyorum. En iyisi hiç görüşmemek. 4 sene yoktu bundan sonra olmasa da olur hayatımda

Söylemek istediklerimi söyledim ya bana yeter.
Ona karşı hala bişey hissediyorsun diyenlere, hayır hissetmiyorum. Affeden ama unutamayanlardanım, kim olursa olsun. Bana yapılan ne iyiliği ne kötülüğü unuturum. İnan bende bilmiyorum neden 2 sene boyunca oyalandığımızı, demek bişey hissetmedi, yada hissetti ama bileylerden kaçtı veya korktu..bilemiyorum. Çok ta tınnnnn yaaani bu saatten sonra :)

Bu 4 sene içinde uzaktan gördüm sadece bikaç defa, alışveriş yaparken mecbur işyerinin önünden geçek zorundayım başka yol yok. O da beni görmüş ve arkamdan uzun uzun bakarmış her seferinde, arkadaşım söyledi o yanımda olur genelde hep.
Evet açık açık söyledim zamanında hep ben geldim, gece gizli bile çıktım senin için. Görmek istiyorsan gelir görürsün dedim, kaç hafta oldu hâlâ gelmediğine göre pek te ilgilenmiyor bu durumla :)
evet sarhoşken hep beni araması çok itici bişey!

Dimi kizzz bende bunu demek istiyorum ama bazilari neredeyse dövecekler burda, havalandin ettin egonu tatmin ediyorsun falan
.
Benim prensipim budur arkadas. Cok isteyen pasa pasa gelsin, evet ayagima gelsin. Ben yeterince fedakarlik yaptim zamaninda, azicik da onlar yapiversin bir zahmet.
Havalandigim falan yok sadece prensip meselesi benim icin!

nasıl bir insan bu ya. sen zaten bi kere telefonda konuşmakla hata etmişsin. birde yok bi tarafın kalkmış diyor sana sen hala diyorsunki çokmu sert davrandım. az bile etmişsin arkadaşım cidden çok safsın yada çok toy.kızma sakın ne diyorsam iyiliğin için söylüyorum. sağlam ayakkabı değil çünkü

hayatım senin ayağına gelse bu onu iyi birimi yapacak.sen onunla asla görüşme ,telefonda da konuşma. hala beni unutmamışki buluşmaya razı oldu diyecek.ister o gelsin istersen git durum aynı

Çektiği kuyruk acısından dolayı seni suçluyo ki başarmış. Baksana kendini sorgulamaya başlamışsın "çok mu sertim acaba" diye. Seni iki günlük kıza tercih etmiş. Yine senle olunca yapmayacağı ne malum? Bence ikinci bir şansı haketmiyor.

yaşanmış ve bitmiş. aynı yemek 2.kez yendiğinde ilk günki tadı vermez:) ve genelde çöpe dökülür

ne kadar itici bir laf bu böyle! Canım benim, sende hala sert davrandığınmi düşünüyorsun?

4 sene çok uzun bir zaman… neden yeniden aynı insanın hayatına girip bir belirsizlik yaratmasına izin veriyorsun?
Al işte üzülen sen oluyorsun. Bu şekilde daha yüzünü görmeden sana neler yazıyorsa yeni bir alternatifte yine gidecektir ki bu terk ediş zaten onun kişiliğinin bir parçasıdır.
Hiç arama sorma derim… ama senin de gönlün var.. senin bileceğin şey tabi.

numaranızı vermeniz bile hata bence
sizinle böyle konuşabilen bir insan sizi sevmiyordur emin olan
çünkü seven insanda kaybetme korkusu olur adam da kaybetme korkusu yok baksanıza
olursa aşımın suyu olmazsa başımın suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…