- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Verdiği cevap ise "senin g*tün iyice kalkmış, ne halin varsa gör deli mi ne. İlgileniyorum diye ayaklarına kapanmamı bekliyorsan çok beklersin. Bana manyak manyak cevaplar verme" vs vs. Sadece "işine gelirse" yazdım.
kac yasindasin sen :)) tukurdugumu yalamam diyorsun ama telefon numarani vererek tukurdugunu coktan yalamissin zaten.. sana bunu yapan birinin gercekten pisman olacaginimi saniyorsun bu pismanlik degil sana soyliyeyim kabaca, ekmek cikarmi diye bakiyor .. ki bunu sonradan soyledigi yok oran kalmis vs..vs.. diye soyledigi kabaca sozlerden anlasiliyor ha sen ha bi baskasi anlamina geliyor..
sen sert degil gerektigi sekilde davraniyorsun hatta onunla goruserek hos goru bile gostermissin benden sana abla tavsiyesi boyle adamlara pirim verme sonunda uzulen hep sen olursun bu hic degismez yaptigini odetecegim duygusuna hic girme belliki hala ona karsi birseyler hissediyorsun boyle hissederkende ona hicbirsey yapamazssin yine cekip giden o olur, sen ona guvenmemeye devam et bence uzun oldu kusura bakma ama icimden gecenler bunlar
Sen hakkaten çok havalanmışın yahu eskiden böyle değildin.
Arkadaş sen bu adamla sevgili miydin? Değildin...
Bu çocuğun sana karşı bir yamuğu oldu mu? Olmadı...
Sana eskiden ümit verdi mi? Vermedi...
Sen kendi kendine kafanda kurmuş musun? Kurmuşun...
Şimdi arayıp sordu diye sana ilgisi olduğunu nereden çıkardın? Kendi kafandan kurmaya devam...
Face den numaranı veriyorsun sonra da havadan yanına yanaşılmıyor, ego tatmini işte. Ama cevabı böyle alırsın... Çocuğu ben çok takdir ettim on numara cevap vermiş. Ayağına gitmezmiş... Canlı müziği senin kapının önünde yapsın o zaman seranat hesabı.
Evet, önceki yaptıklarını yine yapacak çünkü siz sevgili değilsiniz ki. Yani senin o çocuk üzerinde bir bağlayıcılığın yok. Seninle sevgili olmak gibi bir derdi olsaydı zaten olurdu zamanında.
Triplere bak hey Allah ım yaa...
Pekala ilginden haberi varmış, ne yaptıysa da bilerek yapmış
Şimdi telefonda görüşme şansı vermen bile hata; denenmişi denemek deneyenin hamlığındandır bunu hiç unutma...
Hayır gelecek bir durum yok, istediği olmayınca gayet net koymuş tavrını, aklını daha fazla meşgul etme bu adamla
İntikam, ego tatmini falan boş, sadece bir kez daha canın yanar. Adam olacak olsa dört sene önce olurdu.
Yazık etme kendine, boşver gitsin ...
sert mi konusmussun?yoo bence daha fazlasını bile hak etmis...acıkcası üzmeyin kendinizi ve bence bir alakanız olmasın. O kızla devam etseydi arayacak mıydı hayır bu gercek anlamda bir pismanlık değildir zaten iki sene görüsüp isim koymamanız cok tuhaf
sen vardın, bir de başka bi kız. o diğer kızla birlikte olmuş.
şimdi seneler sonra ne değişti, sırf fotolarını görüp mü aşık oldu sana dersin?
bir de sen aslında terslemiyorsun onu, ters konuşuyorsun sadece.
çünkü telefon numaranı veriyorsun ve ayağına gelmem diyorsun ama aslında sen bana geleceksin diyorsun.
o da bunun farkında... hep bu saatlerde yazar diyorsn, sarhoşken. bu da güzel bişey değil.
Şöyle söyleyeyim; insan karşısında ki insanın ters konuşmalarından sinir oluyor haliyle :)
Ama adam haketmiş arkadaş !
Sen başka çiçeklere kon, hevesini alınca gel ben sana ilgi gösterdim g.tun kalktı de
Ne sanıyordun sen keyfine göre yaşarken kız seni olduğu gibi bekleyecek mi!
Bir de değiştin demiş ya
Bu erkekler kafayı sıyırmış valla.
Dimi kizzz bende bunu demek istiyorum ama bazilari neredeyse dövecekler burda, havalandin ettin egonu tatmin ediyorsun falan.
Benim prensipim budur arkadas. Cok isteyen pasa pasa gelsin, evet ayagima gelsin. Ben yeterince fedakarlik yaptim zamaninda, azicik da onlar yapiversin bir zahmet. Havalandigim falan yok sadece prensip meselesi benim icin!
Yıllar önce biriyle görüşüyordum. Yaklaşık 2 sene boyunca konuştuk görüştük, fakat sevgili değildk.
Ozamanlar arabası yoktu, o yüzdrn ben gidiyordum hep (15 dk mesafe var aramızda). Ergenlik aklı işte, birkaç defa gece evden gizlice çıktım dışarda buluştuk. Bugünki aklım olsa asla yapmazdım.
Neyse aradan 2 sene geçti, birgün bana biriyle görüştüğünü söyledi. Sadece yazışıyoruz kızı tanımıyorum fln dedi yanlış hatırlamıyorsam. Ben pek aldırmadım, arkadaş çevresi geniş, tanınan biriydi çünkü. Bu onu son görüşümdü...
Ne olduysa nasıl olduysa kısa bir süre içinde o kızla sevgili oldu. Çok zor bir süreç geçirmiştim o zamanlar, gerçekten işgi duyuyordum ona karşı ve aptal gibi onunda öyle hissettiğini düşündüm. İkisi bir olup beni dışladılar.Kız beni evden bile kovdu (kızın ablası benim çok yakın arkadaşımdı ozamanlar sık sık gidiyordum, kızla bir alakam yoktu ama.Ben sesimi çıkarmadım, yüzgöz olmadan aradan çekildim ve ikisini de Allah'a havale ettim! Hiçbir kötülüğüm dokunmadı çünkü onlara, ben sadece sevdim ve çok acımasız bir şekilde kenara itildim!
Aradan 4 sene geçti. Face'den cep numaramı istedi bende verdim. Birkaç haftadır sırf telde görüşüyoruz (kızla tanıştığı gün gördüm en son yüzünü!). Şimdilik sadece mesajlaşıyoruz hal hatır sormak için. Arada arıyor muhabbet ediyoruz. Pişmanlıklar havada uçuşuyor tabi.
Eskiden çok saftım sessizdim, herşeye boyun eğer lafı anında yapıştıramazdım, belki bü yüzden çok üzüldüm, ezildim zamanında.
Şimdi herşey çok daha farklı, lafımı asla esirgemem. Yaptıklarını yüzüne vurdum, doğru düzgün cevap bile veremedi. Bana bi faydası varmı? Yok tabi. Sadece içimde kalanları rahatlıkla döküyorum artık.
Buluşalım dedi birkaç defa, bende "görmek isteyen insan gelir görür. Ben zamanında çok geldim, aynı hataları tekrarlamam" gibi laflar ettim. Bırakan birdaha bırakır, huylu huyundan vazgeçmez dedim.
Geçen face'de yeni fotoğraflar yükledim. Yükler yüklemez aradı beni.
"Sen çok değiştin, eskiden çok saf ve sevimli masum bir kızdın" dedi, bende "masumluğun bana bi faydası oldu mu?" diye sordum, haklısın dedi sadece..
Bugünde mesaj attı arkadaşlarla canlı müzik keyfi yapcaz istersen gel diye.
Bende "ben senin ayağına gelmem bunu aklından çıkar birkere" diye cevap verdim.
Verdiği cevap ise "senin g*tün iyice kalkmış, ne halin varsa gör deli mi ne. İlgileniyorum diye ayaklarına kapanmamı bekliyorsan çok beklersin. Bana manyak manyak cevaplar verme" vs vs. Sadece "işine gelirse" yazdım.
Sizce çok mu sert davranıyorum?
Bir şans vermeli miyim?
Hoş, hiç içimden gelmiyor, çünkü çok üzdü beni zamanında, birdaha nasıl güvenebilirim?
Tükürdüğümü yalamak bana göre değil ama bilemiyorum, onunla bambaşkaydı herşey.
Siz ne diyorsunuz bu duruma?
ne kadar itici bir laf bu böyle! Canım benim, sende hala sert davrandığınmi düşünüyorsun?Yıllar önce biriyle görüşüyordum. Yaklaşık 2 sene boyunca konuştuk görüştük, fakat sevgili değildk.
Ozamanlar arabası yoktu, o yüzdrn ben gidiyordum hep (15 dk mesafe var aramızda). Ergenlik aklı işte, birkaç defa gece evden gizlice çıktım dışarda buluştuk. Bugünki aklım olsa asla yapmazdım.
Neyse aradan 2 sene geçti, birgün bana biriyle görüştüğünü söyledi. Sadece yazışıyoruz kızı tanımıyorum fln dedi yanlış hatırlamıyorsam. Ben pek aldırmadım, arkadaş çevresi geniş, tanınan biriydi çünkü. Bu onu son görüşümdü...
Ne olduysa nasıl olduysa kısa bir süre içinde o kızla sevgili oldu. Çok zor bir süreç geçirmiştim o zamanlar, gerçekten işgi duyuyordum ona karşı ve aptal gibi onunda öyle hissettiğini düşündüm. İkisi bir olup beni dışladılar.Kız beni evden bile kovdu (kızın ablası benim çok yakın arkadaşımdı ozamanlar sık sık gidiyordum, kızla bir alakam yoktu ama.Ben sesimi çıkarmadım, yüzgöz olmadan aradan çekildim ve ikisini de Allah'a havale ettim! Hiçbir kötülüğüm dokunmadı çünkü onlara, ben sadece sevdim ve çok acımasız bir şekilde kenara itildim!
Aradan 4 sene geçti. Face'den cep numaramı istedi bende verdim. Birkaç haftadır sırf telde görüşüyoruz (kızla tanıştığı gün gördüm en son yüzünü!). Şimdilik sadece mesajlaşıyoruz hal hatır sormak için. Arada arıyor muhabbet ediyoruz. Pişmanlıklar havada uçuşuyor tabi.
Eskiden çok saftım sessizdim, herşeye boyun eğer lafı anında yapıştıramazdım, belki bü yüzden çok üzüldüm, ezildim zamanında.
Şimdi herşey çok daha farklı, lafımı asla esirgemem. Yaptıklarını yüzüne vurdum, doğru düzgün cevap bile veremedi. Bana bi faydası varmı? Yok tabi. Sadece içimde kalanları rahatlıkla döküyorum artık.
Buluşalım dedi birkaç defa, bende "görmek isteyen insan gelir görür. Ben zamanında çok geldim, aynı hataları tekrarlamam" gibi laflar ettim. Bırakan birdaha bırakır, huylu huyundan vazgeçmez dedim.
Geçen face'de yeni fotoğraflar yükledim. Yükler yüklemez aradı beni.
"Sen çok değiştin, eskiden çok saf ve sevimli masum bir kızdın" dedi, bende "masumluğun bana bi faydası oldu mu?" diye sordum, haklısın dedi sadece..
Bugünde mesaj attı arkadaşlarla canlı müzik keyfi yapcaz istersen gel diye.
Bende "ben senin ayağına gelmem bunu aklından çıkar birkere" diye cevap verdim.
Sizce çok mu sert davranıyorum?
Bir şans vermeli miyim?
Hoş, hiç içimden gelmiyor, çünkü çok üzdü beni zamanında, birdaha nasıl güvenebilirim?
Tükürdüğümü yalamak bana göre değil ama bilemiyorum, onunla bambaşkaydı herşey.
Siz ne diyorsunuz bu duruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?